Овните ще се справят с условия на напрежение и затруднения,

...
Овните ще се справят с условия на напрежение и затруднения,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за периода от 3 до 9 юни

Овните ще се оправят с условия на напрежение и усложнения, а Телците тъкмо да дефинират опциите си. За Близнаците е присъща сполуката в персоналните цели, а честността е наложителна за Раците.

За Лъвовете стартират значими промени, а и за Девите се обрисува началото на стадий за промени. При Везните стартира стадий на доста парично оживление, а Скорпионите се изправят пред сложен стадий. Стрелците елементарно биха могли да преодолеят несъгласията, а Козирозите работят сполучливо. За Водолеите стадият е превъзходен, а при Рибите доминират интимните усеща.

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Успехи, само че и усложнения

Желаните придобивки ще покачат вярата в личните ви сили и благоприятни условия. Предстоящият седмичен стадий разкрива положителни благоприятни условия за реализиране на вашите планове, само че ви подсигурява цялостен триумф през интервала. Пазете се от авторитетни хора, на които нищо няма да попречи да ви „ ударят ”. Действайте интензивно и интензивно в първите три дни, които са удобни и ще ви донесат триумф. От понеделник до края на стадия дните несъмнено ще са задоволително напрегнати, а за някои и прекомерно неуместни, само че все пак сполучливи дейности не липсват.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Преценете авансово шанса си

Периодът носи положителни благоприятни условия за професионална реализация. Точно преценените персонални благоприятни условия са първата и най-важна стъпка, от която Телците следва да се възползват през актуалната седмица, с цел да осъществят желанията си до дъно. Повишете вниманието си и се пазете от нещастни случаи, към каквито интервалът подготвя. Разполагате с превъзходен късмет за парични облаги. Петък и събота са сполучливи, а дните неделя, понеделник и вторник ще са задоволително напрегнати. Сполуката ви в сряда и четвъртък ще е изразителна. 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Успех в персоналните цели

Осигурете си повече време за себе си и за делата, които са най-важни за вас през тези дни. Седмичният стадий ще е много сполучлив за реализация на персоналните ви цели, което не може да се твърди за деловите ви задължения, които ще провокират много проблеми на мнозина от родените в зодията. Обществените ви контакти ще са надеждни, само че когато се стигне до вдишване на съответни отговорности обстановката ще се утежни. Петък ще е удобен, а уикендът – под напрежение. Развитието на идващите дни ще продължи по същия метод и без основни промени.

Седмичен хороскоп РАК 

Действайте честно

Ще употребявате рационално времето си, изключително с действия, свързани с обучение, работа, пътувания и персонални задължения. Седмичният стадий ще бъде характерен за представителите на Рак, тъй като дава очаквания за удача на всички родени в знака, а триумфът ще облагодетелства единствено тези, които ще са честни и доброжелателни в мислене и дейности. Не се поддавайте на личните си провокативни мисли или на нечии оферти да действате подмолно и хитро. Петък, събота и неделя са плодотворни, в понеделник не лъжете! Вторник е сполучлив, а за идващите дни се мобилизирайте!

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Ще настъпят надеждни промени

С ясна мисъл, прагматични дейности и усет ще търсите и намирате директните пътища към триумфа. Седмичният стадий е мощно благонадежден за поддръжка от Съдбата, само че през тези дни не е изключено да бъдете „ прескочени ” от факторите, които образуват триумфа, само че шансът ви за актуалният стадий е закрепен и безспорно ще се реализира до края на месец Май. Петък идва напрегнато, а събота е притежател на промени. Следващите дни напълно не са неприятни и неприятни, само че напрежението, особено за преобладаващия % от родените в знака не би могло да се стопи автоматизирано.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Временна неустойчивост и промени

С сила и пролетно въодушевление ще работите по реализация на плановете, с които сте ангажирани. За представителите на Дева стартира интервал, създаващ усложнения и проблеми, през който интензивността ви няма да намалее, само че резултатите ще са по-слаби или до приемливото им равнище ще достигате с повече старания. Прибързаността ще огорчи с неприятни и посредствени резултати. Петък и неделя са напрегнати и неприятни, а събота бележи началото на цикъл за промени. Понеделник ще е нервозен и сполучлив. Вторник е под напрежение, а идващите дни се характеризират с промени.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ 

Изразително финансово оживление

Основното, върху което би трябвало да акцентирате вниманието си са вашите необуздани страсти. Седмичният стадий се характеризира със доста оживление, което може да навреди във финансов аспект на тези Везни, които не са задоволително укрепени в тази сензитивна сфера. Именно по тази причина не трябва да се подхващат голословни дейности в този аспект. Петък и събота са много плодотворни и печеливши, а в неделя напрежението ще е по-засилено. По този метод – в жанр нараснало напрежение  се оформят и идващите делнични дни на деловата седмица.    

Седмичен хороскоп СКОРПИОН 

Етапът ще е непосилен

През дните от седмицата ще се чувствате в положително въодушевление и с готовност за изяви. Новата седмица ще бъде много напрегната и неприятна за Скорпионите във взаимоотношенията им с хората от средата, в която участват. Засилете вниманието си и избягвайте несъгласията, с цел да не се окажете напълно ненадейно изправени пред невъзможността да отбраните позициите си. Петък и уикендът ще преминат трудно за огромна част от родените в знака. Следващите – понеделник и вторник също носят напрежение, а сряда и четвъртък ще бъдат удобни.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Благоприятните дни доминират

Изпълнени сте с сила и възторг за работа и удоволствия. Няма да щадите силите си в реализиране на набелязаните цели. В настоятелен проект и по отношение на наличието ви в публичния периметър интервалът ще е тежък и под напрежение. Избягвайте несъгласията в службата, изключително в случай че повода за появяването им са неизяснени въпроси от финансово естество. Действащите в областта на търговията и услугите следва да са задоволително внимателни от личния си яд.  Повечето от дните през интервала са удобни. Напрегнатите са вторник и четвъртък, когато разправиите ще прераснат в спорове.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Ярък триумф

Възможностите ви за изява ще продължат и с цел да сте в добра форма на духа и здравето, би трябвало да се погрижите за това. Седмицата ще е удобна и лишена от спорове за всички Козирози, които не се подават на отрицателни въздействия, предизвикващи гнева им. Такива за множеството от вас ще зародят в служебните взаимоотношения. Не е мъчно да отстраните аргументите, които са ги провокирали и бързо да ги хармонизирате. С повече старание отстранявайте професионалните несъгласия. Всички дни през интервала са удобни и разрешават чудесна реализация.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Чудесен стадий

            В доста направления ще са ориентирани ползите ви и ще търсите способи за реализация. Силно удобен интервал, който разрешава да се разгърнете на необятен фронт и да осъществите значимите за вас цели. В случая става дума както за персонални, по този начин и за настоятелен, като за някои от знака най-силна ще бъде любовната осцилация. Други от зодията ще отдадат най-вече време и сила на пътуванията – настоятелен и персонални, като персоналните в много случаи са оцветени от интимни стремежи. Негативни дни няма да имате през стадия, а по-агресивните е хубаво да работят уравновесено.

Седмичен хороскоп РИБИ 

Интимно въодушевление

            За доста от вас част от времето и силата им ще са ориентирани към търсене на положителни професионални решения, от които ще печелите популярност и пари. Огромна част от представителите на Риби са предразположени към интимна непосредственост и няма да пропуснат да осъществят желанията си през интервала. Личните ви планове са осъществими, а в този момент по-важно е да обърнете повече внимание на деловата си реализация. За част от вас тя ще е съвършена, само че някои ще занемарят отговорностите си, което естествено не води до нищо положително. Лошите ви дни са неделя и вторник. Останалите са удобни и ще ви радват с достижения.

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР