Овладян е мащабният пожар в Благоевград, съобщи БНТ. Изгоря емблематичната

...
Овладян е мащабният пожар в Благоевград, съобщи БНТ. Изгоря емблематичната
Коментари Харесай

Овладян е мащабният пожар в Благоевград

Овладян е огромният пожар в Благоевград, заяви Българска национална телевизия. Изгоря емблематичната за Благоевград постройка " Купола " в пожара от тази заран. Щети има и в банков клон, който се обитава в нея. Пострадали от огъня са още и нощен клуб, както и ресторант.

Няма потърпевши жители и поданици на постройките, които са наоколо до мястото. Заради бързата реакция на пожарникарите и екипите на полицията те са евакуирани, а някои от тях и сами са се евакуирали. Живеещите наоколо до постройката са много изплашени.

Това е най-големият пожар, бушувал в Благоевград 2021 година, а в потушаването му са взели участие 6 екипа на пожарната и към 120 пожарникари.

" Към момента към този момент пожарът е овладян, не се популяризира. Срещаме малко компликации по доизгасяването, защото горят подпокривни пространства, които са обшити компактно с ламарина и се постанова къртене ", изясни шефът на пожарната в Благоевград инж. Георги Пармаков.

Очаква се да бъде изработен оглед откакто регионът бъде обезопасен. Причините за пожара следва да бъдат изяснени. Заради огъня са спрени електричеството и газоподаването в региона на центъра на Благоевград.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР