ОвенЗатрупани сте от работа, не приемайте нови ангажименти и не

...
ОвенЗатрупани сте от работа, не приемайте нови ангажименти и не
Коментари Харесай

Хороскоп: Близнаците блясват със знания, промени при рака

Овен

Затрупани сте от работа, не приемайте нови задължения и не предприемайте пътешестване, тъй като ще ви натовари в допълнение! Опитайте се да изчистите всички отговорности, които имате! Препоръчва се диета или недояждане за ликвидиране на червата.
-->
Телец

Спазвайте разпоредбите и не се поддавайте на внушения! Платон е споделил, че положителните хора не се нуждаят от закони, с цел да се държат вярно, а неприятните постоянно ще намерят по какъв начин да ги заобиколят. Днес обаче би трябвало да сте от положителните, тъй като грешките се заплащат скъпо.

Близнаци

Това е денят, в който може да блеснете със знанията и уменията си. Възможно е да намерите ново занятие за изява. Задачите си ще изпълнявате с лекост. Много от дамите ще получат и поддръжка от своите началници. Възможни са болки в корема, свързани с язви или гастрити.

Рак

Възможни са непредвидени промени и се постанова да реагирате бързо. Не разчитайте на непозната помощ! Развоят на събитията зависи напълно от вас. Пазете се от интриги! Денят е подобаващ за намиране на нова работа или на доходи за фамилния бюджет.

Лъв

Изпълнени сте с вяра, имате забавни хрумвания, а провокациите ви забавляват. Не си губете времето с догадки! Ако нещо не разбирате, питайте, само че при положение, че събеседникът ви не желае да споделя, не го притискайте! Когато реши, самичък ще ви отговори на въпросите.

Дева

Не поемайте нови задължения и отложете натоварващите диалози! Нараства заплахата да се поддадете на непознато въздействие. Отстоявайте свободната си воля и се пазете от измамници, лицемери, от хора, които желаят да ви обсебят, да ви прелъстят! Не правете взаимни отстъпки с правилата си!

Везни

Не обръщайте внимание на сплетните на вашето работно място! Не поемайте недомислени опасности! Може да получите непристойно предложение, само че не си и помисляйте за невярност!

Скорпион

Запознанствата може да ви донесат доста приятни страсти, само че не трябва да залагате огромни очаквания, тъй като връзки, зародили в ден като този, не са продължителни. Може да се забавлявате, само че не загърбвайте служебните си отговорности! Добре е да започнете диета.

Стрелец

Може да постигнете задачата си на работното си място, само че единствено в случай че сте спокойни и отдадени на устрема да покажете най-хубавото от себе си. Слушайте мненията на своите сътрудници и сътрудници, а за решителни дейности изчакайте удобния миг!

Козирог

Този ден е добър за начало на нови и значими каузи. Не жалете сили и в случай че се наложи да отбраните своите хрумвания, не се отхвърляйте! Сутринта ще сте много раздразнителни. Контролирайте страстите, тъй като това може да повлияе отрицателно на връзките ви с близките!

Водолей

В този ден настроенията ви са много променливи. Съзнанието ви е захласнато от персонални проблеми. Стегнете се, тъй като работата не търпи отсрочване! Бъдете виновни! Внимавайте да не обидите околните си с недомислени думи! Носете аметист! Това е повсеместен чистач на отрицателното.

Риби

Предстоят ви вълнуващи срещи. Разчитайте на интуицията и на шанса! През този ден няма да ви изневерят. Може да срещнете любовта. Не бъдете прекомерно съществени! Споделяйте и се радвайте на дребните неща в живота! Не се опитвайте да налагате мнението си на близките!

Източник: Флагман
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР