Овен Внесете яснота и ред най-напред във вътрешния си свят и

...
Овен
Внесете яснота и ред най-напред във вътрешния си свят и
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 9 март

Овен
Внесете изясненост и ред на първо време във вътрешния си свят и тогава като че ли и светът към вас ще стане по-различен. Върху това, върху което е вниманието ви, то пораства и се развива.
  Телец
Не е най-лекият ви ден, само че сте имали и надалеч по-трудни. Не позволявайте на клюките и слуховете да ви вгорчат живота, потърсете позитивната страна за вас в създалата се обстановка.
  Близнаци
Събота, един прелестен ден, който неведнъж слага странни задания пред здравомислещите хора. Семейството, отговорностите или пък приятните неща. Можете да съвместите всичко по най-хубавия метод, просто не си създавайте възприятие за виновност и не бързайте.
  Рак
Приятен, бодър и пъстър ден, в който пътуването би ви донесло и нови усещания, и нови познанства, и доста отговори. Просто определете посоката и тръгвайте.
  Лъв
Кое е скъпо за вас точно през днешния ден? А какво скъпо вършиме, ще извършите или към този момент направихте персонално за себе си в този ден? Разсъжденията и наблюденията са прелестно нещо, в случай че не ви станат концепция фикс. Докато раздъждавате и анализирате, дали не пропускате живота около себе си?
  Дева
Ден за вярно взаимоотношение с другите, а с цел да е дейно, най-важното е положителното съдействието самичък със себе си. И за това търпимостта е от изключително значение, тъй че - ден за създаване на толерантност и приемане.
  Везни
Понякога мощната ви бдителност и безпристрастност ви вкарва в съществено зацикляне. Често пъти е нужно просто да извършите крачка напред, да рискувате, да действате по подтик.
  Скорпион
Обръщане във вътрешността е умеене, което носите в себе си по рождение, само че не се наранявайте поради това. Използвайте вътрешния разбор за ентусиазъм, а не за наказване. Стъпете върху грешките, с цел да продължите напред.
  Стрелец
Ръководете се от вашия вътрешен блян към смяна. Ясно е, че рутината дава сигурност и убеденост, само че също по този начин е ясно, че дава огромна доза досада и назадничавост. Вие не желаете това, нали? Използвайте познатото, с цел да откривате непознатото.
  Козирог
Може би сте прекомерно сериозни към себе си, вместо да сте справедливи. Опитайте се да сте почтени по отношение на достиженията си и не омаловажавайте резултатите, които сте постигнали, нито пък тези на другите. И не бъдете такива песимисти.
  Водолей
Любовта е нещото, което може да ви даде крила и да ви измъкне от драмата на отчаянието и несигурността. Ако не сте влюбени, влюбвайте се по-бързо или най-малкото правете нещата, които обичате. Обичайте това, което вършиме и правете това, което обичате.
  Риби
Понякога има дни, които нараняват. А дали това не се дължи на обстоятелството, че самите ние ставаме уязвими за някои боязън или пък просто тълкуваме неправилно посланията на другите. Ден да се учите на това да не се влияете от мненията на близките.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР