ОвенВие сте смесица от пламък и авторитет. Може да имате

...
ОвенВие сте смесица от пламък и авторитет. Може да имате
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 16 октомври: Овни, останете верни на емоциите си!

Овен

Вие сте комбинация от пламък и престиж. Може да имате огромни промени в настроението и някои тях ще бъдат непредсказуеми, което може да бъде неподходящо. Важно е да останете правилни на страстите и възприятията си. Тези, които наемат парцел и които ръководят личен бизнес от приходи от наем, времето ще бъде печелившо.

Телец

От много време планирате да посетите несъмнено място. Препоръчително е да носите със себе си всички значими предмети, които биха били нужни за това пътешестване. „ Животът е непредсказуем, както и вашият ден “ е имитация за вас! Денят може да ви донесе доста непредвидими събития. Ще бъде по-добре да не предавате парцела си на някого. Не се чакат значителните промени по отношение на финансите, само че ще имате непрекъснат приток на средствата.

Близнаци

Препоръчително е да прекарате денят оптимално блестящо и динамично. Всяка минута свободно време, която е позитивна и насърчителна, е добре пристигнала. Можете да забравите за бизнеса в интерес на романтиката. Опитайте се да запазите тази неповторима атмосфера, и не я зареждайте с неприятни мисли. Вечерта е най-хубавото време да извършите крачка към своите фантазии.

Рак

Може би ще отидете на отмора отвън обитаемото място или ще решите да посетите остарели другари. Денят ще ви накара да се почувствате като странник - ще вървите свободно към предпочитаната дестинация. Ако обаче не се чувствате здравословно добре, можете да се заемете с делата на фамилията.

Лъв

Има възможност рискувате да изпаднете в равнодушие с някой непосредствен. Не може да се изключи, че този човек може да е най-хубавият другар, от който се чакаха скъпи препоръки. Ако виновността му или й е прекомерно огромна, би трябвало да спрете да дрязгите, с цел да не разрушите връзките си. Късметът е вероятен даже по въпроси, свързани с ваши начинания.

Дева

Денят ще бъде много спокоен и потребен. Ако сте възнамерявали да започнете каквито и да било поправки в дома, най-добре почнете от през днешния ден. Късметът ще бъде е очакван в границите на свободното време по принцип. За страдание обаче този ден не е подобаващ за романтика, тъй че, въздържайте се от всевъзможни прочувствени прояви.

Везни

Критиките ви ще  бъдат отправени към хора, близки до вас, другари, непознати и даже към роднините ви. Опитайте се по опция да се овладявате, запазвайки положителният звук. Не се опитвайте да се отървете от напрежението с използването с алкохол. В последна сметка това единствено ще утежни обстановките.

Скорпион

Най-вероятно ще останете предоволни от резултатите през този ден. Повечето от плануваните събития ще бъдат сполучливи с поддръжката на другари или родственици. Единственото нещо, което притеснително, че те ще бъдат безсилни по отношение на вашите персонални въпроси. Ще имате нужда от един или повече надграждащи диалози.

Стрелец

Препоръчително е да напуснете паниката на града. Посетете живописна гора или другоземен и красиви езера или реки. По този метод ще се освободите от напреженията и ще възстановите благосъстоянието си. През този ден може да се надявате на своите дълго чакани страсти.

Козирог

Не би трябвало да обсъждате спорни въпроси, да вършиме фамилни проекти или да се задълбочавате. Уверете се, че през днешния ден всичко е ярко и празнично в душата ви. Основен приоритет би трябвало да бъде неуморното спортуване или честите извършения. Бъдете извънредно деликатни, рискът от фамилни кавги и кавги през днешния ден е вероятен.

Водолей

Днес за следващ път ще докажете, че не на вятъра носите, въпреки и фигуративна корона. Вероятно ще зародят избрани обстановки, в които ще би трябвало да деянията престиж, своята вътрешна аристократичност и харизма. Денят е подобаващ за покупки.

Риби

Не подминавайте, в случай че някой се нуждае от вашата помощ, съвет или финансова поддръжка. Не позволявайте на никой да ви манипулира, да ви насочват или да ви принуждават да изпълнявате капризни им претенции. По-добре е да се отървете от токсичните връзки едновременно.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР