ОВЕНВъпреки, че в почивния ден сте склонни да се доверите

...
ОВЕНВъпреки, че в почивния ден сте склонни да се доверите
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Близнаците да очакват успехи, изнудват Раците за спонсорство

ОВЕН

Въпреки, че в почивния ден сте склонни да се доверите на ваши другари и настоятелен сътрудници, не трябва да приемате техните препоръки по какъв начин да разрешите финансови проблеми. Тези от вас, които ръководят личен бизнес, би трябвало да са изключително внимателни. При настоятелен диалози ще усетите напрежение, което не е във ваша изгода.  Обърнете внимание на обичаните си хора, които страдат от неналичието на време за сантиментални мигове. Вечерта се приберете с обичаното ви вино и след сантименталната вечеря се отдайте на приятни полови мигове.

ТЕЛЕЦ

Не се поддавайте на изкушението в почивния ден да подготвите инвестиция в план на вашите сътрудници, тъй като ще си създадете съществени финансови усложнения. Ако имате уговорено посещение и се постанова да отделите време и за служебните си отговорности, предупредете, с цел да не си създадете проблеми.
Сериозни са проблемите в връзките с обичаните ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и сантиментални увлечения. Не правете прибързани опити за доближаване и за полови преживявания с малко познати сътрудници.

БЛИЗНАЦИ 

Очаквайте триумфи, в случай че съумеете в почивния ден да овладеете страстта и не реагирате преждевременно на рецензията, която е градивна. Не приемайте безогледно примамливи настоятелен оферти, с цел да не загубите и персоналните си спестявания. Вашите близки имат свои проекти за деня. Приемете ги, макар че се разграничават от вашите. Неприятели могат да съсипят напълно хармонията в персоналния ви живот. Ще ви ласкаят и ухажват, до момента в който  отидете на среща. Пазете се от вечеря в дома на новите си познати, тъй като сигурно ще приключи със секс, който след време ще ви накара да страдате.

РАК

Ако се готвите да осъществите делово пътешестване, бъдете внимателни в този почивен ден, тъй като сте разсеяни, а мислите ви са заети с разнообразни идни задания. Внимателно се отнасяйте към опитите да ви изнудят за спонсорство. Работете без да си поставяте неизпълними цели. Разпределете дилемите си по този начин, че да не ви натоварват. Вечерта очаквайте приятни вести, свързани с сантиментална среща, в случай че не сте фамилни и с изясняване на възприятията ви с обичаните ви хора, в случай че сте обвързани. След като си докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и положително въодушевление.

ЛЪВ

Обмисляйте умерено всичко, което предприемате в почивния ден. Очаквайте доходи. В деловите си връзки сте безапелационни и печелите доверието на близките. Възобновете деликатно и без упоритост прекъснатите връзки с хора, които могат да ви бъдат потребни. Внимателните и рационални дейности ще ви оказват помощ да избегнете сериозните неточности. Интимните ви сътрудници се усещат все по-привлечени от вас, само че се опасяват да не ги отблъснете ненадейно и мъчително. Не ги наранявайте. Ако сте правилни и откровени в възприятията си, ви чакат незабравими интимни преживявания и здравословен секс.

ДЕВА

Обмисляйте добре начинанията в почивния ден и не бързайте да пристъпвате към тяхното реализиране. Ще осъзнаете, че неприятели се пробват с клюки да попречат на хармонията в връзките ви на работното място, само че вредят и на персоналните ви връзки. Прибързаността ви вреди. Изявете най-хубавото от себе си. Емоцията ви пречи да сте благи и да показвате възприятията си без импулсивност и експанзия. Странно за какво сте по този начин чувствителни към всяка дума, която чувате вкъщи. Рискувате да отблъснете обичаните си хора.

ВЕЗНИ

Проведете плануваните настоятелен диалози, макар че деня е почивен. Бъдете деликатни, тъй като неприятелите ви за следващ път желаят да ви злепоставят. Бъдете откровени пред вашите сътрудници и споделете подлите им проекти, които вредят и на общата ви работа. Приемете без да се обиждате рецензията им и тяхното мнение. Прекарайте деня измежду фамилията си. Не се опитвайте да налагате на обичаните си хора правила на държание и не ревнувайте. Няма по какъв начин да сте щастливи в леглото, в случай че не приемете желанията на интимния си сътрудник.

СКОРПИОН

Бъдете виновни към служебните си отговорности в почивния ден. Внимателно се вслушвайте в диалозите на сътрудниците си, които може да ви упрекнат в отвращение да им бъдете потребни. Не допускайте страстта да ви грабне и запрати в непредвидена и несъответствуваща делова среда, с цел да не съжалявате. Заради ваши залитания в извънбрачни връзки се обрисуват съществени проблеми и недоразумения в фамилията, в случай че не прекратите страничните си увлечения. Сексуалните ви връзки са унищожени, поради обидата, която сте нанесли на обичаните си хора.

СТРЕЛЕЦ

В почивния ден, в случай че работите не се замесвайте в спор, който въобще не ви визира, само че сте решили непременно да кажете мнението си. Рискувате да създадете съществени проблеми в връзките с сътрудниците си, а скоро ще ви би трябвало поддръжката им. Не ви предлагам да се подчинявате на страстта. Не бъдете нападателни към колегата си, в случай че ви е засегнал, тъй като може повода да е във вас. Сексът, обвързван с невярност е мотив да съжалявате, че сте затръшнали вратата към постоянните си интимни връзки.

КОЗИРОГ

Постарайте се в почивния ден да не допускате финансови загуби. Вашият блян към смяна носи отрицателни последствия. Трудностите на работното ви място пораждат по ваша виновност. Бъдете внимателни, тъй като препоръките на ваши сътрудници могат да ви навредят при наивност от ваша страна. В положение сте да постигнете естетика връзките с обичаните си хора, стига да се преценявате с техните стремежи. Сексуалните наслаждения гарнирайте с сантиментална вечеря, чаша хубаво вино и приятни интимни диалози.

ВОДОЛЕЙ

За следващ път, макар че деня е почивен,  имате опция да блеснете със познания и умения. Ще заслужите уважението на сътрудниците си и на управлението. Справяте се даже и с компликациите, които не са свързани с вас, с цел да помогнете за триумфа на общата работа. Вашето мнение се оказва водещо. Планираните задания отхвърляте с лекост. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността в интимните връзки е безпричинна и може да засегнете обичаните си хора. Не си позволявайте нападки и подозрения в невярност. Ще ги отблъснете.

РИБИ

Въпреки че деня е почивен, обсъдете с юристите си опцията да подготвите контракти за съдружничество с нови сътрудници и ги подпишете през идната седмица. Ще спечелите нови другари и настоятелен сътрудници. Разкрийте напълно своите благоприятни условия, като предприемете плануваните промени в професионалните си проекти. Възможно е усложняване на връзките в фамилията, по тази причина бъдете изключително деликатни към околните си. Не подлагайте възприятията им на подозрение. Ако имате желание да изяснявате връзките си в леглото, по-добре се откажете от секса, тъй като ще е изпълнен с неприятни мигове.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР