ОвенВ първия ден на октомври бъдете готови за изненади в

...
ОвенВ първия ден на октомври бъдете готови за изненади в
Коментари Харесай

Хороскоп за 1 октомври

Овен
В първия ден на октомври бъдете подготвени за изненади в персонален проект. Може небрежно да ви се наложи да промените фамилния статут.

Телец
През този ден се оглеждайте добре, с цел да не пропуснете изключителна опция. Сега приходите ви може да набъбнат съществено.

Близнаци
Бъдете дипломатични по отношение на обстоятелства от персоналния живот на ваши близки. Информацията може да бъде употребена с неточни цели.

Рак
Предстои ви начало на нов план. Вече имате задоволително запаси, с цел да започнете, тъй че нямате никаква причина за отсрочване.

Лъв
Денят ще ви изненада със забравени мемоари. Това припомняне ще ви помогне при разрешаването на персонален въпрос в този момент.

Дева
Потърсете разтуха в потребни и приятни неща. Една интензивна подготовка е способна да изтрие огромна част от негативните ни мисли. Опитайте.

Везни
Не се доверявайте на всеки, изключително в случай че става въпрос за доста персонален въпрос. Добре е да помислите за експерт, който би могъл да ви помогне.

Скорпион
Казаното през днешния ден ще има особена мощ, тъй че внимавайте какво си пожелавате. Мислите, изпълнени с доста позитивна сила ще имат по-голям късмет да се осъществен.

Стрелец
Сега не е време за търсене на нови провокации. Имате задоволително задания за превъзмогване, а по-късно е добре да вземете отмора.

Козирог
Денят е подобаващ за разискването на нови хрумвания за промяна на интериора. Не подценявайте мнението на останалите членове на фамилията. Сега може да постигнете компромис.

Водолей
Това е ден за разкриване на нови провокации пред вас в професионален проект. Ако към този момент сте си набелязали цел, това е денят, в който да я атакувате.

Риби
Този понеделник е подобаващ ден за правене на графици. Някои промени в всекидневието ви го постановат. Не отлагайте повече този развой.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР