ОвенТова е ден на решителните действия. Късметът се усмихва само

...
ОвенТова е ден на решителните действия. Късметът се усмихва само
Коментари Харесай

За една зодия парите се лепят, за друга идва сляпата неделя

Овен

Това е ден на решителните дейности. Късметът се усмихва единствено на смелите. Макар, че е обикновено през днешния ден единствено да се забавлявате, може до момента в който сте с родственици или другари да ви хрумне концепция за бизнес. Не бързайте да я отпращате в графата „ невероятно “, а я обсъдете с тях.
-->
Телец

Всеки желае да бъде обичан, само че някои от Телците са пред комплицирана алтернатива. Гледате сякаш към бъдещето, само че предишното ви спъва. Изборът ви не е елементарен, тъй като и в двата случая губите. Послушайте сърцето си, чуйте гласа на душата си, преди да вземете решение!

Близнаци

Нищо не планирайте! Забавлявайте се, само че в случай че се наложи да вземете отговорно решение, се вслушайте с изключение на във вътрешния си глас и в препоръките на тези, които обичате! Обърнете внимание на здравословните проблеми! Болестите на този ден може да се окажат доста рискови.

Рак

Това е ден за обич. Може да хармонизирате връзките с индивида, който обичате. Самотните Раци пък, в случай че желаят да стартират нова връзка с този (тази), която харесват, да поемат самодейността в свои ръце и да работят самоуверено! Очакват ви приятни изненади.

Лъв

Жените да внимават, в случай че им се постанова през днешния ден да работят с горещи и остри предмети! Възможни са злополуки. Желателно е да не мислите за нищо друго през днешния ден, с изключение на за занимания. Със свекърви и тъщи елементарно ще ви върви приказката. Може да се срещате с другари, само че по-добре не ги водете вкъщи!

Дева

В този вълшебен за вас ден би трябвало да се подложите на словесна „ диета “. Изгонете даже и от мислите си думите, които пораждат паника. Ако ги произнесете, може да почернят живота ви. Срещайте се с другари и се забавлявайте! Радвайте се на романтиката с обичания!

Везни

Добре е да сте сдържани във всяко едно отношение, изключително в случай че би трябвало да пазарувате. Понякога харчим доста повече пари, в сравнение с може да си позволим. Днес би трябвало да внимавате с парите, тъй като има риск фамилният ви бюджет да „ светне “ на алено.

Скорпион

Повишената импулсивност може да ви навреди. Безразсъдно е през днешния ден да се хващате за първото нещо, което пристигна на разум. Изисква се точност в дейностите. Ако не вземете под внимание някой подробност, последствията ще са неприятни.

Стрелец

Това е ден за смирение и за опрощаване на греховете. Добре е и да простите на тези, които са ви наранили. Късметът ви се усмихва. Има късмет да подобрите финансовото си положение. Денят може да бъде сполучлив за тези, които са склонни към случки.

Козирог

Радвайте се на срещите с другари и родственици! Разчитайте на интуицията си! Това е време и за озарение, и за прояснение. Бъдете извънредно деликатни какво говорите, тъй като ще съжалявате, в случай че с думите си засегнете някого! Не прекалявайте с алкохола!

Водолей

Не разчитайте на непозната помощ, тъй като проектите ви ще се объркат! В този ден не давайте обещания и не се хвалете за нищо! Лъжите произнесени в този момент, ще бъдат разкрити. Трябва да се обърне внимание на периферната нервна система.

Риби

Това е ден, в който фантазиите се трансформират в действителност. Ако ги споделите с обичания и помечтаете дружно, те може да осветят пътя ви и животът ви ще стане по-хубав. Не се изненадвайте, в случай че тъкмо в този миг получите вълнуващо предложение! Няма нищо инцидентно.

/Флагман/
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР