Овен Така известният ден на мама е по-скоро денят за почит

...
Овен
Така известният ден на мама е по-скоро денят за почит
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 8 март

Овен
Така известният ден на мама е по-скоро денят за респект към раждащата мощ на природата. Отдайте уважение на женската мощ към вас и във вас, на онази която пази и сътворява. Днес е ден за естетика и съдействие, за баланс сред мъжката и женска сили.

Телец
Ден, предизвикващ доста полемики поради своя символизъм, само че въпреки всичко част от това да се покаже почитание към дамата. Жената в нейните голям брой проявления. А за вас, ден обвързван с изясняване, нареждане и съответни стъпки. Благодарете на дамите в живота си и най-много на своята майка.

Близнаци
Спорен ден, който ще предизвика вашата спорна персона да спори - най-много със себе си. Изходът, несъмнено, е въпрос на персоналното ви чувство за вярно и неверно. По-важното обаче е - да не убивате любовта.

Рак
Не отричайте и не омаловажавайте личната си природа, тъй като това влече след себе си куп проблеми. Опитайте се да простите и на родната си майка всичко, в което я обвинявате, тъй като това ви прави по-слаби и лишава от виталната ви сила. Използвайте този ден.

Лъв
Доста сте наясно, осведомени сте, само че дали това ви прави съпричастни и разбиращи. Крачката от знанието към осъзнаването не е огромна, само че е основна. Имате ли смелостта да я извършите?

Дева
Най-ценните неща са личните опитности. Колкото и да е необичайно и мъчно за приемане, само че неуспехите, разочарованията, обидите са тези скъпо научени уроци, които са като пътеводни светлинки по пътя. И сред тях значимо място заема майка ви. Можете ли да сметнете какъв брой ви е скъпа?

Везни
Малко капризни, само че пък красиви и очарователни ще сте през днешния ден. Има и мотиви за празник, само че по-важното е, че имате смелостта да следвате сърцето си и да рискувате.

Скорпион
Нямате потребност от специфичен ден, с цел да покажете отношението си към майка си, само че може би за нея е значимо да вербализирате признателността. Рядко човек намира време, с цел да изрази отношението си. Ако вашата майка я няма, отново можете да ѝ благодарите въображаемо по тази причина, че с помощта на нея в този момент сте тук.

Стрелец
Не се поддавайте на всеобщите спекулации за един празник, който има както поддръжници, по този начин и върли съперници. Вместо да се включвате в полемиките, просто намерете по какъв начин да благодарите на своята майка, даже никой да не разбере това.

Козирог
Женствеността като проявяване на раждащата мощ на природата не е нещо, върху което човек постоянно се замисля. Това е и задачата на празника, да сътвори отношение на признателност и приемане. Между всичките си цели, поставете си и тази - да обичате майка си и да ѝ го покажете.

Водолей
Бъдете изобретателни и разнообразни, вместо да сте анархисти и революционери. Свободата да сте там, където сте е обвързвана, въпреки и по заобиколен метод. Ден е за празнуване. От вас зависи дали ще стане традиция или ще е просто случайно.

Риби
Този ден носи трансформацията в себе си. Трансформация подбудена от вътрешното осъзнаване и смяна на убежденията, носили ви до този миг болежка и недоумение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР