Овен Ще ви се иска да се откъснете от задълженията си

...
Овен
Ще ви се иска да се откъснете от задълженията си
Коментари Харесай

Хороскоп за 14 декември: Фатален ден за 2 зодии

Овен
Ще ви се желае да се откъснете от отговорностите си и да помечтаете умерено. За жал, мъчно ще Ви се отдаде, просто бъдете по-внимателни.

Tелец
Малко ще сте разсеяни, само че по тази причина пък влюбчиви. Гледайте да не обърквайте имената на хора, които желаете да впечатлите, резултатът може да е противоположен.

Близнаци
Тъкмо ден за срещи и обмяна на информация. А може да посетите и някои курс, който Ви обогатява или просто Ви кара да се забавлявате.

Рак
Чакат Ви много изненадващи събития, което би нарушило душевното Ви равновесие. Гледайте по-философски на нещата, не си ги слагайте на сърце.

Лъв
Имате задоволително положителни хрумвания, само че Ви липсва хъс да ги реализирате. В последна сметка няма нищо неприятно, значимото е да вършиме това, което харесвате.

Дева
Опитвате се да извършите прекомерно доста неща едновременно, само че системата "и вълкът утолен, и агнето цяло " изисква доста фина калибровка.

Везни
Ще гледате много отвисоко на нещата през днешния ден и няма да Ви тормозят всякакви дреболии. Няма неприятно, това е метод да съхраните душевното си здраве.

Скорпион
Опитвате се да извършите нещо по нов метод, само че премислили сте авансово следствията? Вие сте известни с нетрадиционния си метод.

Стрелец
Не давайте воля на страстите си у дома, това може да докара до кавги. При това никой няма да си спомни по мотива, а присъединяване Ви в свадата.

Козирог
Малко несериозно се отнасяте към значимите неща през днешния ден, а това може да е доста нездравословно. Вземете се в ръце и действайте както прилича.

Водолей
Много добре знаете каква е истината за нещата, само че не подценявайте възприятията на хората към Вас, а е добре да им обръщате повече внимание.

Риби
Ще усещате известно напрежение, което ще Ви кара да действате прибързано и недомислено. Опитайте се да се овладеете, с цел да не съжалявате след това.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР