ОвенЩе сте доста енергични и ще е добра идея да

...
ОвенЩе сте доста енергични и ще е добра идея да
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 май: Телци, насладете се на любовта с половинката си!

Овен

Ще сте много енергични и ще е добра концепция да споделите ентусиазмът си по спорта с вашата половинка и да отидете дружно да потичате или да упражнявате дружно. Активността ще ви разреши да се насладите на деня по най-хубавия метод.

Вашата отдаденост, твърдоглав труд и нерви най-сетне ще се изплатят предостатъчно. Може да си спретнете едно малко празненство, както се споделя да ви върви по вода и за в бъдеще.

Ще бъде извънредно позитивно, в случай че селектирате вашите капиталови проекти по приоритет. Очаквайте положителни вести, по отношение на финансите ви за в бъдеще.

Телец

Вероятно, ще се чувствате толкоз мощни дружно, че ще имате чувството, че може да завладеете света. Насладете се на любовта и пристрастеността посред ви.

От вашата професионална изява, може да очаквате извънредно приятни изненади. Бъдете по този начин рационални да обсъждате всяка една концепция със своите по-старши сътрудници.

Концентрирайте се, активирайки разумната си мисъл, с цел да анализирате приходите и разноските. Не се осланяйте, поработете върху финансовите си въпроси.

Близнаци

Вероятно, ще копнеете да пътувате към нови крайбрежия или да избягате от нормалното си всекидневие. Една жадувана отмора през днешния ден, ще ви помогне да си припомните, че животът има доста повече неща от отговорности.

Задава се нов сложен за вас интервал в кариерата ви. Проблемите, с които ще би трябвало да се справите, ще забавят доста работата ви и това ще ви сътвори спомагателен стрес.

Желанието ви, вложенията ви да се изплатят неотложно, просто ще гори във вас и няма да ви дава покой. Ако не може да увеличите облагите си, то най-малко се пробвайте да намалите загубите.

Рак

Дали ще оставите нещата такива, каквито са или ще споделите своето мнение за стабилизиране на взаимоотношенията ви, това имено ви следва като решение. Вероятно, любовните пориви ще ви напътят през този ден.

Ще съумеете да преодолеете компликациите с особена лекост. Така или другояче, не се обрисуват съществени спорове на работното ви място.

Благоденствието ще се завиши и ще тръгне към усъвършенстване, не е изключена вероятността от приемането на някои парични облаги, бонуси или повишение на възнаграждението.

Лъв

Не забравяйте да благодарите на половинката си за триумфите, които сте постигнали. Все отново сътрудникът ви постоянно е бил до вас и ви е подкрепял във всяко едно начинание.

Звездите ви поучават да погледнете обратно към нещата, които към този момент сте правили, да анализирате позволените неточности, с цел да ви е по-лесно да се движите напред.

Днес ще се наложи да харчите парите си рационално, без да пазарувате импулсивно. Бъдете внимателни в харчовете, защото неразумните парични инвестиции не са удачни за вас.

Дева

Ако сте в очакване да получите позитивен отговор от индивида, който обичате, не възлагайте доста очаквания. Опитайте се да бъдете мощни. Приемете действителността, такава каквато е.

Ще се наложи да се справяте с някои механически проблеми през днешния ден, които несъмнено ще забавят работата ви. Много е евентуално сходни неприятни изненади да ви изнервят до мозъка на костите ви.

Често се оставяте инстинктите ви да ви водят и взимате неверни финансови решения, водени от страстите си в дадения миг. Така че въоръжете се с повече самообладание и активирайте вашият финансов тласък.

Везни

Ще подобрите вашите умения за „ слушане “ посредством очите, по този начин ще засилите чувството си да бъдете по-внимателни и изпълнени с повече схващане и съпричастност към другите.

Ще бъдете заредени с позитивни страсти, само че за сметка на това, някои от сътрудниците ви ще бъдат настроени отрицателно. Опитайте се да овладеете своите страсти и не влизайте в непотребни конфликтни обстановки.

Препоръките, които ви дават Юпитер и Сатурн, може да ви накарат да се почувствате добре за момента, само че Меркурий ще бъде на друго мнение, а точно, че може да изгубите много пари през днешния ден.

Скорпион

Вероятно, тревогата ще се опита да ви обгърне в бодливите си обятия, с цел да ви принуди да се усъмните в себе си. Най-добре ще бъде да прогоните всяка натрапчива мисъл за крах.

Демонстрирането на власт може да ви навлече единствено беди през този ден. Отнасяйте се с сътрудниците ви по този начин, както вие бихте желали да се отнасят с вас.

Не е целесъобразно да давате заеми през днешния ден и да се обяснявате в детайли пред околните ви, какви са бъдещите ви проекти за финансови вложения.

Стрелец

Може би, ще почувствате, че сте заставени да намалите интензивността на страстите в думите си, само че това няма да попречи, да предадете същинската мощ и смисъл на вашите любящи усеща.

Планетите са в такава класификация, която може би ще ви даде спомагателен подтик към нови професионални начинания. Предстоят ви значими срещи и диалози, които ще бъдат ползотворни.

Меркурий ще ви даде нови и по-добри благоприятни условия за осъществяване на финансовите ви проекти. Конфигурацията сред планетите е на ваша страна, проявете повече проницателност и инвестирайте самоуверено.

Козирог

Може да се почувствате много оптимистично настроени, до момента в който обмисляте дълготрайните цели, които сте си сложили за себе си. Дори, в случай че вашите най-хубави проекти са се объркали в предишното, вашата убеденост евентуално ще бъде непоклатима.

Вероятно, ще има и рокади, които няма да доведат до триумф. Необходими са доста нови хрумвания, с цел да се излезе от този обаян кръг.

Може би ще се разочаровате, че не сте се възползвали от есенните понижения и промоции. Ще се наложи да се задоволите с най-необходимото през този ден. Спокойно, няма място за униване.

Водолей

Ще усетите ритъмът на тези хора, които държат същински на вас и са в една и съща всеобща осцилация с вас. Сърцето ви е вашият вътрешен критик и то ще ви направлява през този ден.

Преди да визиите позицията си по даден въпрос, се постарайте да се разровите и прочетете разнообразни изследвания по дадената тематика, с цел да имате достоверни доказателства за думите си.

Заложете на сигурното и изпитаното, което се е потвърдило във времето. Придържайте се към обичайните средства и способи в работата ви и бъдете по-консервативни.

Риби

Днес, евентуално ще останете очаровани от интелектуалният капацитет на половинката ви. Ако добавите почтеност и схващане към диалозите ви, денят ще бъде изпълнен с наслада и положителни моменти.

Опитайте се да вдъхновите екипа си за превъзмогването на сложните моменти в бъдещата новаторска работа. Днес е моментът да прокарате новите хрумвания и концепции за работа, това несъмнено ще ви води към триумф за кариерата ви.

Днес не е изключено да си имате проблеми с вашите близки по отношение на парите, само че това надали ще вгорчи настроението ви и желанието да реализирате своите финансови цели през този ден.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР