Овен С комплименти и обаждания Овните са завоеватели по природа, а съблазняването

...
Овен
С комплименти и обаждания
Овните са завоеватели по природа, а съблазняването
Коментари Харесай

Вижте как съблазняват зодиите

Овен
С похвали и позвънявания
Овните са завоеватели по природа, а съблазняването е обичаното им занимание. Въртят главата си след всеки хубав представител на противоположния пол и когато намерят някого, който желаят да съблазнят, не се отхвърлят, до момента в който не съумеят. Лесно показват възприятията си и не им харесва, в случай че някой си играе с тях. Завладяват с непрекъснато внимание и похвали, както и с чести позвънявания и SMS-и, към които е мъчно човек да остане апатичен. Не сортират доста нито мястото, нито времето, тъй като са нетърпеливи и нападат сега, в който набележат „ плячката си “. Директни, чаровни и напористи, разсмиват с смешки и детайлности от биографията си, до момента в който не се съгласят да ги видят още веднъж.

Телец
С неизменност и самообладание
Телците са майстори на съблазняването, чиито съществени качества са постоянството и търпението. Не бързат, по тази причина постепенно се доближават до този, който желаят да завладеят и с непрекъснати знаци на внимание и сантиментални жестове последователно влизат под кожата му. Правят съответна стъпка единствено когато са сигурни, че няма да бъдат отхвърлени. Понякога е мъчно да разберете същинската природа на възприятията им – лишава им време, с цел да ги покажат. Телците са дискретни и сдържани. Предпочитат да бъдат определени, в сравнение с да създадат първата крачка. Те са чувствени и сантиментални, а стилът им на флирт е типичен. Веднъж спечелили сърцето на определения човек, няма да го пуснат.

Близнаци
С възприятие за комизъм
Близнаците обичат да флиртуват, а когато съблазняват, разчитат на красноречието и възприятието си за комизъм. Когато тяхната занимателна и остроумна страна излезе на напред във времето, малко на брой могат да им устоят. Постоянно ще глезят индивида, който желаят да съблазнят, ще го водят на излети, концерти или на кино, след което с часове ще му приказват за всичко. Те са най-забавните, най-чаровните и най-находчивите във всяка компания. Ако имате задоволително доверие в тях, разбирате ги и не държите да бъдат съвършени във всичко – ще ви смъкват звездите от небето. Те са толкоз занимателни и чаровни, че ви се желае да ги хванете за ръка и да ги заведете у дома. И до момента в който се усетите, към този момент са ви прелъстили.

Рак
С кулинарни специалитети
Понеже са срамежливи и ненапълно затворени, Раците не са първообраз на прелъстители. Те са извънредно чувствителни и деликатни, а способността им да оказват помощ на другите е изключително привлекателна. Ще прекарат доста време с този, който харесват, ще го поддържат безкористно и ще му демонстрират че държат на него, а коронният им номер при съблазняването е приготвянето на разнообразни кулинарни специалитети. Когато най-сетне съумеят, ще се постараят в никакъв случай да не откажат апетитен обяд, излизане на механа с другари и - себе си в топлото легло. Ще  оставят избраника си да живеете в илюзия, че може да си прави каквото си желае, с който си желае и когато си желае, юздите към този момент са опънати.

Лъв
С внимание и дарове
Трудно е да се устои на Лъвския сексапил и не е изненада, че са един от най-големите прелъстители на зодиака. Когато харесват някого, те го обсипват с внимание и похвали. Лъвовете са великодушни, тъй че не е извънредно да купуват дарове или да харчат пари за скъпи вечери, излети и пътувания. Галантни чаровници, които ще похарчат цялата си заплата за 101 рози единствено за определения човек или първокласен парфюм, който сигурно знаят, че му е обичан. Лъвовете постоянно се държат с обекта на своето предпочитание като с кралска персона освен в обществото, само че и вкъщи. Обичат да угаждат и да глезят „ плячката “ си. След като завоюват сърцето на противоположния пол, те стават подвластни от него и не го пускат.

Дева
С галантно държание
Девите не са от тези, които намерено се обръщат към противоположния пол, само че в случай че някой притегли вниманието им, ще създадат всичко допустимо да го завоюват. Ще проявят огромен интерес към неговата работа, здраве и ежедневни привички. Ще му оказват помощ, ще вършат услуги, и ще печелят вниманието му с галантното си държание. Не са изключително сантиментални, само че основават усещане на хора, на които може да се разчита, което е доста привлекателно за мнозина. След като удивят с всичките си знания в множеството научни области и всекидневието, Девите ще  предприемат дейности. Не очаквайте огромна досетливост и прочувствени пояснения в обич, тъй като те са срамежливи и практични хора.

Везни
С сантиментални жестове
Красивите и привлекателни Везни се радват на огромна известност измежду противоположния пол. Те са майстори на съблазняването, а с погледа и езика на тялото ясно демонстрират по кое време харесват някого. Веднага щом срещнат този, който желаят да прелъстят, поставят съблазнителната си усмивка, развяват косата си и се кикотят шумно на всяка непозната дума. Тогава желанието им за флирт е по-силно от всичко друго. Няма да се почувстват задоволително симпатични, с цел да съблазняват, в случай че не са удовлетворени от личния си стайлинг и отражение в огледалото. Тяхната планета е Венера, и по тази причина Везните са доста положителни във флирта. Романтични жестове, външен тип и харизма са единствено част от многото им оръжия.

Скорпион
С тайнственост и сексапилност
Съблазняването е тяхната буря. Излъчват изключителна половост и имат известния X фактор, който ги отличава от останалите. Когато желаят да завладеят нечие сърце и да съблазнят някого, ще го погледнат надълбоко в очите, ще изпъчат леко устни и ще употребяват езика на тялото си, с цел да му кажат, че го желаят. Трудно е да се устои на комбинацията от тяхната прелест и тайнственост, която лъха от погледа им, по тази причина по предписание печелят който желаят без особени старания. Те са същински майстори, когато става дума за кокетничене и го вършат даже когато не желаят резултат. Няма да разберете по кое време сте се озовали в тяхната сигурна прегръдка, на която не можете да устоите.

Стрелец
С усмивка и игри
Дружелюбните Стрелци превземат с необятна усмивка и просветеност. Когато желаят да съблазнят някого, бързо печелят благоразположението му с общителното си и налично държание и възприятие за комизъм. Стрелците са почтени и открити, тъй че елементарно показват възприятията си и най-вече ги притеглят свободолюбивите хора, които като тях постоянно са подготвени за завършения и предпочитание за нови действия. Стрелците обичат пътешествията, игрите и провокациите. Те постоянно са подготвени да опишат увлекателна, пикантна и забавна история. Тъй като имат навика да флиртуват единствено тъй като им е забавно, постоянно в последна сметка нараняват някой, който в действителност се интересува съществено от тях.

Козирог
С убеденост и духовитост
Когато харесват някого, Козирозите са решени да го завоюват непременно. Бавно приготвят почвата и печелят със самочувствие и убеденост. Ще обезоръжат обекта си на благосклонност с галантно държание и внимание, ще го заведат на изтънчен ресторант и ще поръчат най-скъпото вино. Ще приказват изобретателно за изискана храна, политика, филми и книги и ще оставят усещането на сполучлив и първокласен човек, който не е за изпускане. Козирозите са почтени и директни, когато флиртуват. Те не обичат непринудени игрички без съществено желание и постоянно могат да бъдат резервирани. Освен това другите са заинтригувани да схванат какво се крие под спокойната им и хладна осанка.

Водолей
С харизма и разсъдък
Ако желаят да завоюват някого, реализират най-хубави резултати, когато не се стараят прекалено много. Тяхната забавна персона, съчетана с малко нетрадиционното им държание, е извънредно привлекателна за другите и те желаят да ги опознаят по-добре. Противоположният пол ги намира за забавни, а необикновеното им възприятие за комизъм и вълнението, което внасят в живота на другите, са качества, които им оказват помощ да съблазняват. Обичат да флиртуват, с цел да покажат на другите своята харизматична природа. Много са положителни в това, като се има поради обонятелната просветеност, възприятието за комизъм и секси външен тип. Оригиналните им жестове постоянно притеглят вниманието.

Риби
С определени думи
Печелят вниманието на противоположния пол с деликатност и топлина. В тяхната компания всеки се усеща сигурен и специфичен, тъй като интуитивно знаят какво да кажат в дадения миг. С техните определени думи и сантиментални жестове могат да разтопят сърцата на всеки. Изключително чувствени и гъвкави са, а мечтателният им тип дава обещание незабравими любовни моменти. Никой не може да остане ваксиниран против вродения им сексапил и топлота, която излъчват. Понякога са срамежливи и не знаят по какъв начин да стартират да ухажват, по тази причина наподобяват малко непохватни, което провокира състрадание от противоположния пол. Без значение обаче по какъв начин съблазняват, никой не може  да се измъкне от тяхната мрежа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР