ОвенПрочетете ощеС помощта на влиянието на планетите днес може да

...
ОвенПрочетете ощеС помощта на влиянието на планетите днес може да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 19 ноември: Овен- съберете мислите си, Телец- бъдете позитивни

Овен
Прочетете още
С помощта на въздействието на планетите през днешния ден може да упражните властта си и да отстоявате мнението си по значим въпрос обвързван с персоналния ви живот. Всичко, което може да направи вашият сътрудник е просто да се съгласи с вас. Възможно е на някои от вас шанса да им изневери. Съберете мислите си и се отървете от мисълта, че не ви върви, тъй като сходни черни мисли, биха заразили и идващите дни.

 

Телец

Привидно, всичко в фамилния ви живот ще върви както би трябвало, само че това не значи, че през главата ви не минават мисли на подозрения и страхове по отношение на за бъдещето ви. Опитайте се да погледнете от позитивната страна на връзката ви. Най-важното, което ви следва е, да не подражавате на другари или съседи, бъдете уверени в личните си качества и шансът ви ще заблести. Трябва да имате поради през днешния ден, че на първо място би трябвало да бъдете себе си.

 

Близнаци

Романтичните ви идеали и всичко във връзката ви ще се движи по „ вода “, тъй че да нямате никакви грижи. Макар и нещата да се случват по-бавно от нормално, приемете, че това е част от процеса към едни хармонични и здрави взаимоотношения. Вашият шанс най-вероятно ще ви се усмихне през този ден. Не изпускайте този планетарен късмет, рискувайте умерено и ще се усмихнете предостатъчно. Шансовете във финансите бъдат  водещите фактори през днешния ден.

 

Рак

Ако се опитате да наложите мнението си без право на отговор от страна на половинката ви, може да си навлечете проблеми. Днес е не моментът да се изявявате като глава на фамилията, тъй че бъдете по-смирени и отстъпчиви. Има възможност от „ възмущение “ от страна на Юпитер, това неизбежно ще се отрази ви се отрази неподходящо през този ден. Възможно е да срещнете не малко неприятности и премеждия по пътя си.

 

Лъв

Звездите през днешния ден ще ви поддържат, в случай че решите да експериментирате с вашият сътрудник и да въведете нещо ново и друго в всекидневието си. Спомнете си от по кое време не сте си споделяли какво вълнува всеки един от вас. Вероятно, ще повярвате на мними обещания, неистини, изменничество и прочие. Днес, ви следва да поемете толкоз доста опасности, колкото в никакъв случай до в този момент. Така или другояче, шансът ще бъде на ваша страна.

 

Дева

Тези от вас, които са самотни ще притеглят вниманието на близките с блестящ сексапил. Възползвайте се от тази обстановка и си уговорете среща с прелъстителен за вас човек. При фамилните, може да се появят нотки на ревнивост от страна на колегата ви. Днес, би трябвало да бъдете смели и инициативни, в случай че желаете да се възползвате оптимално от позитивното въздействие на звездната настройка. Преценете добре стъпките, които би трябвало да извършите, с цел да преодолеете трудностите.

 

Везни

Дори сътрудникът ви да обича вашата буйна страна и буйния ви манталитет, въпреки всичко е добре да се замислите за кое си коства да се борите и да хвърлите напъните си. Избягвайте споровете и разногласията, защото няма да извлечете изгода от това. Изглежда няма и шансът да ви помогне, с цел да постигнете, множеството от фантазиите си през днешния ден. Вероятно това ще се дължи на незнанието, какво тъкмо желаете и какви в действителност са фантазиите ви. Ще се наложи да откриете посоката на вашите фантазии.

 

Скорпион

Може би, е време да напомните на колегата ви какво богатство има като наблегнете на вашите позитивни черти. Насочете вниманието на половинката ви към нещо ново. Комплиментите в никакъв случай не са непотребни. Вероятно, ще има напредък и падения, само че би трябвало да продължите към задачата си. Не искайте прекалено много услуги от своят шанс, в противоположен случай сте бъдете обречени единствено на провали през днешния ден.

 

Стрелец

Днес, всичко сред вас и вашият сътрудник ще е в неповторим синхрон. Дори, ще сте в положение да си четете мислите един на различен. Насладете на това време на естетика и обич посред ви, като не криете нито парченце от възприятията си. Може би, ще бъдете от същинските късметлии, които ще бъдат спечелили, работейки старателно, с цел да надграждате себе си и да надхвърлите даже и своите упования.  Този ден за вас ще бъде като борба.

 

Козирог

Харизмата ви ще е на извънредно високо равнище през днешния ден, тъй че с лекост да можете да убедете колегата ви в най-щурите ви и луди хрумвания. Половинката ви елементарно ще се съгласи с вашето мнение, тъй че умерено може да се възползвайте от въздействието, което имате. Препоръчително е да се доверите на своите качества, вместо на факторът шанс през този ден. За мнозина животът е ролетка, за вас обаче битието не е загадка, а действителност. Затова разчитайте през днешния ден само на себе си.

 

Водолей

Денят е удобен да изразите най-дълбоките си усеща. В началото може да няма доста забележим резултат от вашите откровения, само че скоро ще видите обилни позитивни промени във връзката ви. Бъдете деликатни с опциите, които ви се дават и се пробвайте да разберете, какво в действителност стои на пътят ви. Всяка опция има какво да ви предложи, и тогава шансът самичък ще ви откри.

 

Риби

Днес, още веднъж ще усетите пристрастеност и огън сред вас и колегата ви, въпреки и след дългогодишна връзка. Ако се появи лек бриз, който да попречи на огъня на любовта, то знайте, че бързо ще отмине и нищо няма да помрачи щастието ви. Опитайте се да не омаловажавате своят триумф и да го сравнявате с този на останалите хора. Вероятно, техният шанс не е толкоз огромен, колкото вашият. Всеки опит за съпоставяне ще ви отдалечи от личните ви фантазии.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР