ОвенПрочетете ощеНякой от миналото ви, неочаквано може да се пови

...
ОвенПрочетете ощеНякой от миналото ви, неочаквано може да се пови
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 февруари: Козирог - очаква Ви ден, изпълнен с романтика, Рак - ще имате нужда от време за себе си

Овен
Прочетете още
Някой от предишното ви, ненадейно може да се пови през днешния ден, само че това не значи, че наложително още веднъж ще сте дружно. Общите ви ползи ще поддържат връзките ви на доверие и почитание. Днес, ще е добре да съберете мислите си на някоя дълга разходка и да съберете храброст да изразите някои ваши усеща. Денят е подобаващ за нововъведения в технологии и усъвършенстване на софтуерите. Звездното ентусиазъм ще поддържа вашата креативност на работното ви място. Относно финансите денят е удобен да помислите по - практично върху боравенето с пари. Обърнете съществено внимание на финансовата сигурност на фамилията ви. На работното си място в началото ще изпитате някакво облекчение, само че това няма да трае прекомерно дълго. Задават се някои провокации, които може да провокират компликации. Така че синхронизирайте работният си график. Има възможност да извършите такива покупки, които ще костват скъпо, а това несъмнено ще докара до разхищаване. Също по този начин избягвайте всяко прелъщение да инвестирате парите си през този ден.

 

Телец

Днес, на фокус ще е не толкоз пристрастеността, колкото шерването на възприятията ви на платонично равнище. Денят ще е подобаващ за непринудена среща за обяд или вечеря. Енергията ви ще е висока и ще има позитивна изява. Ако желаете да подобрите кариерата, престижа си или да промените работата си, през днешния ден е подобаващото време по тази причина. Навлизате в доста добра звездна фаза за реализация. През този ден помислете за финансирането и за това по какъв начин харчите парите си. В бизнесът не се обрисуват загуби на финанси, само че в персонален проект има възможност да загубите пари или движимости.

 

Близнаци

Прекарването на деня ви измежду доста разнообразни хора, ще ви накара да оцените по-добре колегата си. Привлекателната  ви персона няма да остане незабелязана през днешния ден, само че в случай че сърцето ви е към този момент заето, другите ще останат разочаровани. Днес ще се чувствате въодушевени и изпълнени с сила. Опитайте се да поставите допустимо най-вече работни планове на работното си място. Меркурий ще ви управлява, с цел да не допускате никакви неточности от вероятно разпръскване. Планетите ви са настроени доста удобно за вас, тъй че вашите начинания може да ви дадат мечтаните плодове през първата част от деня, в случай че сте по - търпеливи, втората половина ще бъде още по-добра.

 

Рак

Днес, ще имате потребност да останете за малко надалеч от колегата ви. Посветете денят на нещата, които ви радват и не се тормозете, в случай че през днешния ден не сте център на вниманието. Тази къса отмора ще направи връзката с колегата ви още по-силна и трептяща. Ще би трябвало да се концентрирате върху вашите работни ползи в дълготраен проект. Има възможност страстите да надделеят, това евентуално ще забави работния развой, по тази причина се предържайте прецизно към работния си проект, с цел да постигнете задачата си. Звездното систематизиране ви обръща изключително внимание по отношение на отпущането на заеми и вземането на такива. Денят не е удобен за взимане и предоставяне. Самочувствието ви ще зависи от финансовите запаси.

 

Лъв

Отдайте се на отмора и цялостен релакс през днешния ден, без значение дали сътрудникът ви ще се причисли към вас. Отдалечаването ви от проблемите, ще е най-хубавото ви решение през днешния ден. Използвайте изобилието си от сила по най-хубавия метод, това ще помогне да се справите с всичко, без да се влияете от непознатото мнение. Макар и под напрежение, работният ви ден ще бъде удобен. Тъй като ще употребявате професионалните си знания като по учебник. Възможни са някои обърквания, само че бързо ще се справите с всеки един проблем. Сега е моментът да комерсиализирате вашите качества и гении. Може да се отнасяте съществено към своята кариера, само че не би трябвало да забравяте, че живеем в мощно материализиран свят. Обърнете повече внимание на финансите.

 

Дева

Днес, ще имате опцията да прекарате времето си с вашия сътрудник на екзотично място с доста занимания. Ще имате време да си поговорите и да откриете нови способи за отдих, бягайки от скучното всекидневие. Очаква ви един досаден работен ден, през който може да настъпи някакво комплициране при вас. Най-важното е да се позиционирате вярно в работния развой. Съсредоточете се върху тези работни задания, които са предпочитани. Противно на мнозина, вие се задоволявате с фантазиите си, въпреки и нужен не търсите неистово финансово. Днес надали ще може да си позволите по - огромен стандарт на живот, само че това няма да ви тормози.

 

Везни

Изглежда, че през днешния ден ще желаете малко да се отдалечите от колегата ви, което не значи завършек на връзката ви, а просто малко време, което да прекарате с ваш другар или другарка и да се разнообразите. Тази дребна пауза ще се отрази добре на партньорството ви. През този ден ще би трябвало да сте по - наясно с изискванията наложени от работната атмосфера. Не се опитвайте да опонирате на работното си място. Това неизбежно ще докара до съществени спорове. Ще се наложи да предприемете съществени на практика подходи по финансовите въпроси. Преди това си направете равносметката, по какъв начин се движи графиката на напредъка в парично съответствие, доходи - разноски.

 

Скорпион

Днес, може да сте привлечени от човек от друга страна или град. Независимо дали сте на отмора или сте в родното си място, има възможност да срещнете пристрастеност, която да продължи доста по-дълго в сравнение с сте очаквали. Може би, ще бъдете обезпокоени на работното място. Няма смисъл от отрицателни мисловни модели, че може да си загубите работата. Това ще ви докара до доста напрежение и обезсърчение. Този ден не е удобен за покупки и продажби. Също по този начин носи неприятното благоухание на прекалено много разноски и финансовите ви стремежи ще останат неизпълнени.

 

Стрелец

Излезте с колегата си или с ваши другари, с цел да се забавлявате с нови вълнуващи прекарвания. Каквото и да вършиме, го направете по необикновен и вълнуващ метод. Страстта във връзката ви през днешния ден ще бъде на високо равнище. Ще започнете да извличате изгодите от работата си и ще видите първите вероятни граници за усъвършенстване и напредък. Това, от което се нуждаете в този момент, е време да съберете хрумвания и да разсъждавате върху своите желания за бъдещето. Организирайте  се и проверете още един път бюджета си за целият месец. Направете приблизителна оценка за вероятните разноски, които възнамерявате да извършите като включите и по този начин наречените непредвидени разноски.

 

Козирог

Очаква ви страховит ден изпълнен с мощна обич и романтика. Много порти ще се отворят през днешния ден за вас и ще имате опцията да постигнете всичко, което поискате. Всички ще са добре настроени към вас. Днес може да преживеете известни промени в професионален проект. В случай, че си търсите работа през днешния ден, надали ще е допустимо да получите някакво предложение за работна позиция. Оставете на страна всички ненужни разноски, ще можете да си ги позволите, когато имате към този момент заделени пари. Вземете писалка и хартия и определете, какви са вашите финансови цели.

 

Водолей

Чувствата ви може да са много безредни през днешния ден и да усетите дребен проблем в персоналните ви връзки. Денят е подобаващ да споделите с колегата си по какъв начин се чувствате, само че и да приемете и гледната точка на колегата ви. Вероятно имате към момента празнично възприятие и нямате предпочитание да ходите на работа. Положете всички старания, с цел да сте настроени за работа, празниците останаха надалеч зад гърбът ви. Бъдете подготвени да се сблъскате с някои финансови проблеми. Навярно повечко пари сте похарчили през празничните дни и ще се наложи всеки лев да заделите настрани, до момента в който влезете в темп.

 

Риби

Много светлина и смях ще озарят връзката ви през днешния ден. Ако до в този момент сте имали някои сложни моменти, то през днешния ден може да си отпуснете душата и да се забавлявате. Всичките ви терзания ще се изпарят, щом се усмихвате от сърце. Днес може да се случи по този начин, че да се срещнете с някои остарели сътрудници от предходната година. Предстоят ви забавни диалози, по какъв начин са прекарали празниците. Все отново не забравяйте, че сте на работа, за сладкодумие има време. Днес ще бъде неочакван ден за вас, може би ненадейно ще получите някакъв приход. Възможно е някои от вас да получат остарели заплащания или неизплатени суми от заеми.

 

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР