ОвенПрочетете ощеНаближават неочаквани проблеми и вие ще откриете, че е

...
ОвенПрочетете ощеНаближават неочаквани проблеми и вие ще откриете, че е
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 12 ноември: турбуленции за Телец, Риби- бъдете по-спокойни

Овен
Прочетете още
Наближават непредвидени проблеми и вие ще откриете, че е много по-трудно, в сравнение с очаквате да се заемете с решаването на тези тегоби. Внимавайте да не се забърквате в прекалено много разнообразни неща едновременно и да не се изтощавате. Ако го извършите, ще се сблъскате с неизбежните последствия от незавършени задания, които са по обвързване.

 

Телец

Вашият обществен живот най-вероятно ще претърпи някои турбуленции през този ден. Възможно е да се почувствате се подтиснати от другари и семейство и даже може да влезете в разногласия с тях. Погледнете сериозно на себе си - може би желаете прекалено много от околните си. Подхождайте градивно към такива неподходящи обстановки.

 

Близнаци

Финансите ви минават през позитивна фаза. Ако се притеснявате да не сте заседнали в коловоз и да нямате резултати, животът ви ще стартира да се трансформира през днешния ден. Старите трудности ще отпаднат и скоро ще разберете по какъв начин вашите бизнес инстинкти се разсънват още веднъж. Не се колебайте доста, тъй като няма да съжалявате, когато се заемете с паричните действия.

 

Рак

Наистина би трябвало да приемате препоръките на други хора във връзка с парите. Не тъй като не можете да разчитате на личния си шанс, а тъй като те в действителност ще ви оказват помощ. Вероятно ще ви бъдат препоръчани атрактивни финансови варианти, в случай че говорите с специалистите. Същото важи и за други материални придобивки. Ще се справите добре сами, само че още по-добре благодарение на другите.

 

Лъв

Семейството и приятелите се усещат изключително привлечени от вас и ще ви обхванат с  доста внимание. Ако сте възнамерявали да подновите остарели другарства или да разрешите спор, само че не сте знаели по какъв начин да го извършите, през днешния ден е най-хубавият миг да отхвърлите опасенията си и да продължите напред. Като цяло удобен ден.

 

Дева

Планирайте свободното си време със фамилията и положителни другари и най-важното, направете проектите си дружно. Може да ви се прииска да се обадите на остарял другар, защото времето е идеално за възкръсване и подсилване на старите връзки. Това ще ви улесни да установите нови контакти и може би даже другарства за дълго време.

 

Везни

Обръщайки внимание на същинските си усеща, вие интуитивно ще вършиме това, което знаете, че би трябвало да извършите, с цел да преследвате концепциите си. Вашата жизнеспособност ще ви обезпечи съвършена платформа за нови проекти и ви оказва помощ да употребявате оптимално своите качества.

 

Скорпион

Неочаквано може да възникне дребен спор сред вас и половинката ви. Постарайте се да не задълбочавате спора, с цел да запазите спокойствието във връзката ви. Ще би трябвало да изтеглите дребни суми пари от другите бюджетни позиции, с цел да покриете всичките си разноски по разнообразни сметки.

 

Стрелец

Днес ще се справите с финансовите въпроси с нормалния си самоувереност и би трябвало да обмислите разнообразни типове вложения. Една добра концепция може да значи сполучливо бъдеще. Дори в случай че търсите единствено преференциални предложения, ще можете да вършиме разлика сред положителни и неприятни предложения. Възползвайте се от тях, преди някой различен да го направи!

 

Козирог

За самотните евентуално денят ще им предложи сантиментални срещи. Най-вероятно на множеството от вас им престои влюбване. Внимателно би трябвало да огледате плюсовете и минусите, преди да поемете спомагателни отговорности, по отношение на покупко-продажби вложения и прочие.

 

Водолей

Избягвайте да се занимавате със „ сладкодумните “ си съседи, които прекомерно доста ще навредят на спокойствието ви. Също по този начин пробвайте се да бъдете надалеч от конфликтните и противоречивите точки. Опитите на някои хора да ви излъжат, може да са много настойчиви. Не давайте и пари на заем, в случай че не желаете да попаднете във финансова клопка.

 

Риби

Напреженията, които сте осъзнали, ще се отпускат след доста комплициране, неустановеност и някои прочувствени прояви, те в последна сметка ще отстъпват и се заменят с по-спокойна и хармонична атмосфера. Всичките подозрения и опасения ще се позволяват изцяло, връща се тиха атмосфера без стрес, което най-сетне дава опция да продължите самоуверено напред.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР