ОвенПрочетете ощеМоже би е време да започнете да намалите с

...
ОвенПрочетете ощеМоже би е време да започнете да намалите с
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 4 ноември: Oвен- намалете глезотийките, Телец- пазете парите си

Овен
Прочетете още
Може би е време да започнете да намалите с глезотийките си. Не се безпокойте обаче. Не е нужно да се отказвате от всичко. Просто в последно време времето ви е прекарано непропорционално в някои непродуктивни области. Помислете за построяването на вашите качества в една или две задания и оставете други неща на назад във времето. Лошото другарство ще бъде част от разочароваща обстановка и няма да е нужно съдия, с цел да разбере кой е отговорен не и вие, несъмнено.

 

Телец

Вече знаете, че хората в живота ви са скъпи и това е половината от борбата, само че защитавате ли задоволително положителните ваши доближени? Както е казано -  „ дръжте приятелите си близо, а враговете си по-близо “. Зарежете враговете си и посветете свободното си време, с цел да се сближите с приятелите си през днешния ден. И поради обстоятелството, че би трябвало да се придържате към непретенциозен бюджет за известно време, всеки вид събиране би трябвало да бъде непретенциозен и спокоен. Пазете парите си, с цел да запазите другарствата си.

 

Близнаци

Вълна от благотворителност ви залива през днешния ден и ще се окажете от двете страни на уравнението. От една страна, ще желаете да споделите всичките си положителни вести и да дадете цялата обвързаност и обич, които можете да дадете. От друга страна, забележителна доза благотворителност ще бъде проявена и към вас. Подкрепа, доброжелателност, почитание и признателност. Това ще бъдат някои от нещата, които ще получите през днешния ден. Разтворете необятно ръцете си и разберете какъв брой освобождаващо може да бъде да приемете това, което ви се случва.

 

Рак

Ако в миналото е имало идеално време да спрете и да извършите равносметка на делата в една или друга обстановка, това е през днешния ден. Много неща се случват в живота ви и в действителност не сте си дали задоволително време да се адаптирате към измененията. Важно е да го извършите допустимо най-скоро. Не всичко е както наподобява. Колкото по-бързо можете да се приспособите към действителностите, толкоз по-бързо ще можете да грабнете нова опция, която витае тъкмо отвън вашата галактика сега.

 

Лъв

Навярно сте чували термина -   " позлатяване на блатната лилия ". Това значи, че прекалявате с нещо толкоз доста, че превръщате това, което към този момент е било красиво, в нещо прекомерно грозновато и лепкаво. Има заплаха да извършите това през днешния ден, тъй че се пробвайте да останете задоволително на уравновесени. Нещата ще бъдат най-хубави, в случай че им позволите да се осъществят свише. Може би ще ви бъде мъчно да се сдържите, само че в случай че изчакате, ще бъдете доста по-удовлетворени, в сравнение с бихте били другояче.

 

Дева

Необходимо е да разтворите ръце и да прегърнете утрото. И колкото по-широко можете да разтворите ръцете си, толкоз по-добре. Протегнете ръка и донесете цялата сила, носеща се там, по-близо до сърцето ви - това е основно, с цел да се насладите на този магически ден, който си заслужава. Изненадайте някой чужд с другарски въпрос или комплимент, и наблюдавайте резултата. Можете да извършите нещо положително за егото на всеки, който срещнете.

 

Везни

Дълбоко във вас клокочи голям, вилнеещ, мощен изблик на творчество, който жадува да бъде освободено. Вдъхновението може да пристигна едвам по-късно денем, само че по този начин или другояче ще пристигна. Изведнъж ще се втурне мозъчна стихия и ще би трябвало да грабнете всичко към вас, с цел да извършите визията си. Направете всичко належащо, с цел да създадете физическо нещо от вашите хрумвания. Това ще ви води до идващото равнище.

 

Скорпион

Напоследък сте в много продуктивна серия и това няма да се промени скоро. Някои хора стартират да не помнят по какъв начин изглеждате, тъй че може да желаете да забавите темпото. Бъдете положителни в връзките си и отговаряйте обилно, но малко на телефонните позвънявания. Бъдете къси и споделете, че се справяте добре. Вашата убеденост ще процъфтява и околните ви ще обичат измененията във вас, макар отсъствието ви в живота им, в случай че има такова. Скоро ще можете да прекарвате повече време с тях.

 

Стрелец

Постигането на идеалния баланс в живота е съвсем невероятно, само че би трябвало да положите старания през днешния ден. Обърнете внимание на вашите наложителни неща в живота и се борете за тях! Трябва да имате почитание, би трябвало да имате независимост и би трябвало да имате любов. Намирането и на трите на едно място е мъчно, само че е изцяло допустимо. Оценете настоящата си обстановка и поискайте това, което ви липсва. Може да е нужна неуместна жертва, само че най-после ще си благодарите, че се борите за това, в което вярвате, най-много във вас.

 

Козирог

Независимо дали просто се нуждаете от малко удостоверение, че всичко върви добре, или търсите огромна стъпка към по-здрава основа, потърсете помощ през днешния ден. Има хора в профил, които просто чакат да се включат в действието на живота ви. Те имат положителни хрумвания и здрави плещи, тъй че можете да се облегнете на тях без съмнение. Всичко това е част от обмена. Вие давате на тях и те дават на вас. Животът е съдействие и всеки има потребност от помощ понякога.

 

Водолей

Вашето въображение, фантазии и мечти ви оферират просветление и удостоверяват няколко съмнения. Били сте в мъгла за някого от известно време и диалог с общ другар може да осветли някои обстоятелства, за които преди не сте били наясно. Не се обезсърчавайте. Вместо това бъдете откровени и кристално ясни по отношение на това, от което се нуждаете и какво желаете. Най-добре ще бъде да потърсите източника. Днес не е ден, в който да оставите нещата да се поясняват.

 

Риби

Самонаблюдението не е същото като хибернацията. Това, че през днешния ден ви се желае да погледнете във вътрешността, не значи, че би трябвало да изключите обществения си живот. Така че кажете „ да “ на тази покана, без да се чувствате отговорни, че не работите върху по-големите персонални проблеми. В обществена среда ще получите уликите, от които се нуждаете, с цел да постигнете по-нататъшен прогрес в личното си благополучие. Да си известен не е задължение. Това е източник на мощ. Така че излезте и го смесете с приятелите си.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР