ОвенПрочетете ощеЖеланията на влюбените двойки могат да достигнат нива на

...
ОвенПрочетете ощеЖеланията на влюбените двойки могат да достигнат нива на
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 24 юни: Положителна енергия за Овен, Телец- заявете желанията си

Овен
Прочетете още
Желанията на влюбените двойки могат да доближат равнища на висок сексуален афинитет, удовлетворяващи и завладяващи. Звездите декларират, че и през днешния ден ще се обичате безусловно. Планетарните въздействия ще ви зареждат с позитивна сила. Духът на разпоредителност или желанието да се влюбите ще ви дават редки шансове за осъществяване. Пътуването и бизнесът ще бъдат с позитивни резултати.

 

Телец

През този ден съществена задача при вас ще бъде себеутвърждаването и това да си стъпите на краката. Ще стабилизирате прочувственото си положение, тъй като следва да се сблъскате с избрани престижи в живота си. И един път вечно да разрешите междуличностните си проблеми с тях. Добрата вест е, че ще разполагате с цялостния късмет да застанете и ясно и отчетливо да заявите своите позиции и стремежи.

 

Близнаци

Луната ви дава знак да се възползвате от нейното снизхождение, с цел да увеличите творчеството и общителността си, да се забавлявате с другари и родственици. Очакват ви приятни ритми, които ще разкриват огромни ферменти в живота ви като цяло и огромното предпочитание да се заемете с екзистенциалното ви поле. Въпреки това, в случай че ще шофирате бъдете деликатни, тъй като има възможност от пътно произшествие.

 

Рак

Навярно ще бъдете разполагаем да помагате на другите, и ще се чувствате задоволени от това си предпочитание да вършиме положително и за това, че няма да ви липсва благодарност от вашия близък. Навярно  сте по-чувствителни към комплиментите, тъй като има такива хора, които знаят по какъв начин да ви развържат с думи, които са потребни за сърцето ви и могат бързо да ви накарат да забравите обидата.

 

Лъв

Инстинктът ви ще се трансформира в мощно средство за изложение на волята за обич и сантиментално другарство. Всяко прекарване във  взаимоотношенията ще бъде доста и персоналният ви сексапил ще вибрира на високи равнища. Това е ден, който би трябвало да посветите на възприятията, другарствата и интимните връзки. Също по този начин е време за привършване дрязгите и разногласията сред вас и някои другар.

 

Дева

През този ден ще получите цялата поддръжка от близки и другари, която ще ви бъде нужна за превъзмогването на идна рецесия. Не се колебайте да се свържете с някои от вашите родственици, тъй като ще получите нужното от тях. Най-близките връзки, които имате ще се основават на доверие и схващане, а поддръжката която ще си оказвате един на различен единствено ще укрепи връзките ви.

 

Везни

През този ден може да се случат доста неща в живота ви. Навярно ще подновите антуража от другари или ще пожелаете връзката ви да ви донесе по-голямо задоволство. Най-вероятно сърцето ви ще пробуди, въпреки и сънливи мемоари. Това ще бъде добре да ги преживеете още веднъж. Има възможност да бъдете леко изнервени и разсеяни през този ден, само че това надали ще помрачи настроението ви.

 

Скорпион

Този ден е подобаващ за смяна на ориста и някои екзистенциални фактори. Препоръчително е да следвате вашата вътрешен глас, без да оставяте място за скептицизъм. Благоприятни аспекти евентуално ще бъдат завършването на поети задължения и хрумвания. В любовта ще се нуждаете от постепенно изгарящи страсти, с цел да запазите топлината за по-дълго време.

 

Стрелец

Този ден загатва, че ще имате прогрес във всяка област, в това число и в такива занимания, които вероятно сте ги занемарили. Всички ваши настоящи проекти, дружно с всяка задача, която вършите, ще напредват добре. От всичко това ще извлечете доста скъпа поука, която ще ви помогне да видите проблемите в напълно нова светлина.

 

Козирог

През този съботен ден вероятно ви следва да се организирате крепко. Изберете една област от живота си за която най-вече се безпокоите и започнете да се справяте. Домашна работа, фамилен бюджет, подбиране на пролетно летните облекла - категоризиране на всичко, по този начин ще можете да започнете на чисто. Това ще ви помогне да станете по-продуктивни за идната седмица.

 

Водолей

Ще изживеете чудесна събота, в случай че не притегляте внимание върху себе си, а се занимавате с вашите си неща, без да се поддавате на нелепи разисквания - злословия. Бъдете изключително консервативни към всевъзможни оферти за разискване на политиката. Луната изисква от вас да позволите на разсъдъка да бъде водещ. В противоположен случай напрежението ще ескалира и може да ви докара до дейности, за които ще съжалявате след време.

 

Риби

Денят ще бъде много сполучлив, но няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Звездите ви поучават да запазите успокоение и оптимизъм. Постарайте се, да не оставяте нищо незавършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, в случай че не пандизите и последната страница от конфликтните саги. Ако ви се наложи да действате дружно с хора, които не са ви приятни, постарайте се, да запазите неутралитет.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР