ОвенПри вас, Овни, в началото на седмицата са възможни търкания

...
ОвенПри вас, Овни, в началото на седмицата са възможни търкания
Коментари Харесай

Цяла седмица късмет и пари за една от зодиите


Овен

При вас, Овни, при започване на седмицата са вероятни търкания с половинката и изясняване на връзките ви с нея. Ще ви се наложи да извършите взаимни отстъпки със себе си по отношение на общото богатство, които по никакъв начин няма да ви се услаждат, само че ще са нужни, в случай че желаете да запазите връзките си. След четвъртък ще сте по-меланхолични и чувствителни. Може да решите да си починете от хорската суматоха и да оставите време за себе си и за някое ваше занимание.

Телец

Вие, Телци, ще имате една доста динамична и раздвижена седмица. Не е изключено при започване на седмицата да ви се наложи да замествате болен сътрудник и да отмятате повече задания от нормално. Ако съумеете да останете спокойни, ще сте по-ефективни и по-бързо ще се справяте. След четвъртък по всяка възможност ще ви се дават нови и забавни благоприятни условия в любовен проект. Само от вас ще зависи от кои ще се възползвате и от кои не.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще попивате нови познания през седмицата. При някои информацията ще бъде нужна за професионалната реализация, при други за личностното израстване и развиване. Много е евентуално също по този начин да имате забавни обществени задължения и да участвате в разнообразни събирания или празненства. Не са изключени също по този начин другарство с чужденци или пътувания отвън страната, които по един или различен метод ще ви обогатят.

Рак

Вие, Раци, при започване на седмицата по всяка възможност ще бъдете мощно ангажирани със фамилията или с някой от неговите членове, на който ще ви се наложи под една или друга форма да помагате. След четвъртък ще се спуснете да отмятате служебните си задължения. Възможно е в службата да съумеете да предприемете забележителен пробив и да извършите усещане на останалите със знанията и уменията си. По всяка възможност ще ви се отворят нови благоприятни условия за развиване и напредък.

Лъв

При вас, Лъвове, при започване на седмицата не са изключени търкания с сътрудниците или с хора от близкото ви обграждане, на които по всяка възможност ще реагирате извънредно прочувствено. При всички случаи е добре да се стараете да запазвате хладнокръвие и да не се ядосвате за дребни и незначителни неща. След четвъртък много ще успокоите топката и ще имате потребност от отмора и домакински уют. Много е евентуално да отделите време на най-близките си хора и да се оставите да бъдете обгрижени и глезени от тях.

Дева

Ако сте родени под знака Дева, при започване на седмицата ще сте ангажирани с финансовото си положение. Не е изключено да се решите да извършите огромна инвестиция или да стартирате значим план, чийто край обаче ще ви наподобява неразбираем и ще ви основава възприятие на неустановеност. След четвъртък може да очаквате забавни позвънявания или известия, както персонални, по този начин и професионални, които могат да се окажат много потребни и освежаващи и да разнообразят естественото протичане на дните до края на седмицата.

Везни

Вие, Везни, по всяка възможност ще знаете по кое време, какво да кажете или предложите на другите, с цел да ги замаете и мотивирате да работят, както на вас ви е комфортно и угодно. Ще бъдете активатори на деяние и ще давате старт на нещата. След сряда може да очаквате обилни финансови приходи, които много ще укрепят бюджета ви, само че и за които има риск бързо да бъдат изхарчени за покупки и удоволствия.

Скорпион

При вас, Скорпиони, началото на седмицата не е изключено да стартира леко нерешително. Възможно е да не се чувствате изключително удобно в средата или измежду заобикалящите. По всяка възможност ще имате потребност от отмора и усамотение, а дейните обществени задължения ще ви работят много напрягащо. След сряда много по-лесно ще намирате общ език с останалите, даже сами ще търсите тяхната компания. Възможни са щастливи случайности и забавни оферти, които ще ви се стоварват като гръм от ясно небе, само че ще са тъкмо това, от което най-силно се нуждаете.

Стрелец

При вас, Стрелци, са вероятни срещи с хора с високо публично състояние, които може да се окажат много решаващи за бъдещото ви развиване. Много е евентуално да кроите значими бъдещи проекти, за чиято реализация обаче може да ви се наложи да почакате известно време. В любовен проект не са изключени спорове с половинката, само че се въздържайте от непотребна ескалация на напрежението. Най-добре е да предприемете взаимни нови инициативи и да решите да раздвижите рутината в връзките си. Козирог Вие, Козирози, през седмицата ще сте извънредно пробивни и целеустремени. Много е евентуално да извършите забележителен пробив в службата и пред висшестоящите. В любовта при започване на седмицата ще срещнете лек отпор от значим за вас човек, само че след известно усърдие от ваша страна след четвъртък нещата много ще се раздвижат и може да очаквате забележителен прогрес в тази сфера от живота ви. Заетите ще стигнат до значими взаимни отстъпки с половинката, до момента в който свободните ще завоюват обект на пристрастеността си.

Водолей

На вас, Водолеи, не е изключено да ви се наложи да се борите с съперници или противници в службата. Много е евентуално също по този начин да решите да усвоявате нови познания, които ще ви бъдат извънредно потребни в следствие. Ако сте задоволително систематични, поредни и старателни, ще съумеете да докажете на всички към вас, на какво в действителност сте способни. Важното е да не се впечатлявате от недоброжелатели, ами да си гледате вашата работа и отговорности.

Риби

Вие, Риби, по всяка възможност ще се занимавате със фамилни или наследствени въпроси, ще теглите или погасявате заем или ще работите с непознати пари и запаси. В началото на седмицата е допустимо да приемате нещата по-навътре в сравнение с са в действителност и да търсите интрига и проблем там, където ги няма. След сряда ще сте много по-философски настроени и няма да издребнявате. Възможно е да срещнете хора, които по един или различен метод да разширят мирогледа ви и да ви оказват помощ да видите нещата, в които сте забъркани от друга вероятност, което от своя страна ще ви помогне да решите някои от тормозещите ви проблеми. 

© Dama.bg
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР