ОвенОвните никога не отстъпват и винаги са в движение, но

...
ОвенОвните никога не отстъпват и винаги са в движение, но
Коментари Харесай

Лоши новини! Скръб очаква 4 зодии

Овен

Овните в никакъв случай не отстъпват и постоянно са в придвижване, само че времето идни дни ще бъде предизвикателство за тях. Те ще се усещат лимитирани и ще пожелаят да разбият тази затворена система. Но, защото спокойствието, подобаващ за решения, не се вижда по този начин елементарно, Овните ще бъдат компликациите в този интервал.
-->
Риби

Рибите могат да се оправят с доста, само че мисленето и възприятията им в никакъв случай не са лесни. Насоката на мислите и възприятията е непрекъснато на промяна. Внезапните промени през този интервал ще са изключително тежки за него, така на следващия ден може да смени стойностите на неговия живот. Това може да ги затрудни вземането на решения и да ги направи уязвими пред другите.

Лъв

Ще има доста промени за Лъвовете в идните дни, което ще ги извади от равновесие. Те се усещат непопулярни и несполучливи напоследък и тези проблеми ще пречат на самочувствието им. Сега е момента да схванат, че не е краят на света, а единствено един сложен интервал от живота им.

Скорпион

Скорпионите може да се усещат лимитирани или дискриминирани в този интервал. Те могат да срещнат компликации в работата си или в персонални връзки. Но Скорпионите са мощни и могат да се оправят, само че ще им би трябвало време и поддръжка от околните си. В края на краищата, предсказанията за зодиака не би трябвало да ви донесат боязън, а да ви оказват помощ да вземете внимателни ограничения за бъдещето си. И най-важното, в никакъв случай не забравяйте, че всички претърпяваме сложни времена, само че значимото е да сме мощни и да се борим за това, което желаеме. Ако имате потребност от поддръжка, постоянно може да се обърнете към околните. Всички имаме потребност от някого, който да ни помогне.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР