Овен Ограничете физическото натоварване, наблегнете на интелектуалното. Днес е идеален ден

...
Овен
Ограничете физическото натоварване, наблегнете на интелектуалното. Днес е идеален ден
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 19 март

Овен
Ограничете физическото натоварване, наблегнете на интелектуалното. Днес е съвършен ден да наваксате пропуснатото в областта на културата, сезонът ври и кипи, потопете се и вие.

Телец
Ще имате подтик да вършиме благородни неща, което е похвално, несъмнено. Ще съумеете някак да се откъснете от ежедневните грижи и да погледнете на нещата от високо - да видите цялостната картинка. И не щеш ли дребните дрязги губят своя смисъл.

Близнаци
Чудесен ден за разширение по всички фронтове. Започвате деня с огромна доза ентусиазъм и оптимизъм, а това е добър знак за идващите дни. Днес анализирайте по-малко и експериментирайте повече.

Рак
Настроението ви ще е меко казано необичайно. Не бъдете прекомерно мнителни и не подозирайте всички околни в смъртни грехове. По-добре изхвърлете черните мисли и мрачното въодушевление и се порадвайте на красивите неща от живота.

Лъв
Първата половина на деня използвайте за разчистване и слагане на ред в нещата си и по-късно към този момент се посветете на заниманията си. Не се опитвайте да се наложите позицията си непременно.

Дева
Може би ще ви се наложи да поработите в допълнение. Във всички случаи огромна част от времето ви ще е ангажирано със съществени неща. Намерете въпреки всичко няколко часа да си починете, не сте на режим 24/7, въпреки всичко.

Везни
Днес ще се чувствате толкоз леко, сигурни в себе си, само че основното рисковано настроени. Позволете си едно малко наслаждение, направете това, което все отлагате, за себе си - поглезете се. И най-хубавите имате потребност от време за себе си.

Скорпион
Днес ще бъде сложено на тестване търпението ви. Ще се наложи да отстоявате позицията си в службата. Новите способи за решение на проблемите, които оферирате може и да не бъдат възприети с възторг, само че това не трябва да помрачава настроението ви.

Стрелец
Множество дребни неща, които би трябвало да се свършат, ще обхванат целия Ви ден. Хубаво е да сте по-експедитивни, тъй като губите опцията да се занимавате с значимите неща.

Козирог
Не сваляйте усмивката от лицето си и ще видите, че ще подобрите деня на всички към вас. Днес са вероятни застойни процеси в организма, тъй че не забравяйте бутилката с минерална вода, когато излизате.

Водолей
Днес ще се чувствате бодри и подготвени за подвизи. Традиционният метод, по който се вършат нещата сигурно ще ви подразни и като нищо ще станете основоположник на нов почин на деяние. Новаторският ви дух не търпи рутината и скуката.

Риби
Един тайнствен ден за вас, в който няма да сте наясно сънувате или сте будни. Не се опитвайте да се скриете от отговорностите си, тъй като по този начин или другояче няма кой да ги свърши вместо вас. Действайте по вътрешен глас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР