ОВЕННяма причина да се огорчавате и да смятате, че ще

...
ОВЕННяма причина да се огорчавате и да смятате, че ще
Коментари Харесай

Хороскоп за 3 октомври: Кошмарен вторник само за 4 зодии


ОВЕН

Няма причина да се огорчавате и да смятате, че ще настъпи противен поврат в делата ви. Това чувство не дава отговор на истината и вие го имате въз основата на подозренията, които нормално са неприятен консултант. Не се отпускайте и следвайте пътя на своите очаквания, ненадейно уведомление за пътешестване.

ТЕЛЕЦ

Активността, от която мнозина се отхвърлят през днешния ден, може да повлияе на едни Телци, а на други не. Отпускането ви е разследване на вътрешно напрежение и известна доза лентяйство. Близко сте до реализиране на стремежите си и това би трябвало да ви активизира. Любовна случка.

БЛИЗНАЦИ

Много значим ден за вас, който се свързва със стремежите ви за близкото, както и за далечното бъдеще. Гаранция за реализирането им ще имате, в случай че през днешния ден извършите нещо в тази тенденция, без значение дали е първостепенно, или второстепенно. Покана за вечерно празненство от другари.

РАК

Във вторник ще сте в положително въодушевление и с изразена благосклонност към близките, както и в блян към съразмерен контакт. Днес деловите връзки ще имат основно значение, до момента в който други ще пристъпят към нови запознанства, резултатът ще бъде позитивен. Неочаквани пари.

ЛЪВ

Ще имате неприятности през днешния ден и за някои от вас ще се увеличи нервният градус. Денят е сполучлив и можете да се справите със дилемите, които ви предстоят. При множеството Лъвове срещите и диалозите по настоятелен посоки са на напред във времето. Голям триумф в хазартни игри.

ДЕВА

Днес вие не намалявате ритъма на своето професионално движение и мнозина от вас в този момент чакат, че ще съумеят да осъществят работните си проекти. Реални шансове за положителни достижения има, вярата ви също не е дребна и ще работите с плам. Ще имате триумф в професионалната сфера.

ВЕЗНИ

Настроението, което ви владее през днешния ден, граничи с агресивността. Най-добре ще бъде да не пренасяте персоналните си чувства върху другите и още по-малко да търсите борба с тях. Отпуснете се и обърнете тил на нервната си превъзбуда, търсете хармонията, разходете се вечерта.

СКОРПИОН

Вторник стартира умерено за вас, само че денем изискванията ще ви принуждават да действате с експедитивност. Най-важната наклонност в този момент е при вашите настоятелен контакти. Ще осъществите срещи, които имат отношение към най-скорошна реализация на настоятелен проекти. Възможност за любовна случка.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците имат две линии на изява през днешния ден. Едната се свързва с наситени професионални задължения и мнозина от вас ще си разрешат да се нагърбят с повече работа от това, което могат да правят. Другата се свързва с нервно пресилване, което няма да овладеете.

КОЗИРОГ

Козирозите стартират интензивно своя ден. Това включва както срещи с другари и сътрудници от сектора, по този начин и в обществото, честото им реализиране ще донесе придобивки. Някои няма да се занимават с настоятелен задания, а ще предпочетат любовните контакти, непредвидени новини.

ВОДОЛЕЙ

Понижено е настроението ви във вторник, само че това напълно не значи, че ви следва несполучлив ден. Тъкмо противоположното – доста мощна професионална изява, благоприятни условия за придобивки. Мнозина от вас при контактите си би трябвало да постъпят внимателно. Среща с другари ще ви разведри. Сега обърнете по-голямо внимание на контактите.

РИБИ

Рибите имат сполучлив вторник. Днес са налице положителни благоприятни условия за реализация на своя концепция или реализиране на еднократен финансов триумф. Известни компликации ще имате на работното си място. Отнасяйте се с повече внимание към здравето си, с цел да сте мощни и бодри при взимане на решения. Вашата продуктивност е пословична и е значимо да сте в кондиция. Ще зародят доста проблеми, които не сте в положение да отстраните. Не ви липсва възприятие на такт, само че спазвайте отдалеченост от началниците си.

 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР