Овен Не е желателно да пътувате. Не съсипвайте настроението си заради

...
Овен
Не е желателно да пътувате. Не съсипвайте настроението си заради
Коментари Харесай

Седмицата Започва Със Същински Ад За Тези Зодии! Алена Зарадва Някои, Но В Понеделник Ще Плачат Всички От

Овен
Не е желателно да пътувате. Не съсипвайте настроението си поради неосъществени упования. Рискувате да предизвикате скандал с околните си. Внимавайте и не допускайте непредвидени разноски. На работното си място жънете триумфи, в случай че се дистанцирате от рискованите инициативи.

Телец
Чувствате се отпаднали и работата, с която би трябвало да се справите, ви се вижда сложна. Най-добре за вас е да работите взаимно с сътрудниците си. Не пропускайте опцията за нови потребни запознанства. Контролирайте страстта и не избухвайте, в случай че видите нечия неточност или спънка по пътя си.

Близнаци
Не се захващайте със съществени занимания. Денят не е удобен за задачата. Желанията ви са неизпълними. Настроението ви още веднъж ще се скапе. Колебанието и отстъпчивостта при срещи също няма да са ви от изгода. Разговорите, които водите, са сполучливи.

Рак
Бъдете изключително внимателни към новите запознанства, изключително в случай че са свързани с деловите ви отговорности. Не са изключени съществени провокации. Жънете триумфи, които нервират неприятелите ви. Ще се опитат да ви злепоставят. Бъдете директни и незабавно ги поставете на място, стига да знаете кои са.

Лъв
Трудностите ще ви ядосат със ставането. Не водете ненужни диалози, не спорете, тъй като няма смисъл да се натоварвате с недоумение от страна на вашите сътрудници. Отложете значимите си настоятелен срещи. Пазете се от следващите настоятелен запознанства, които ще изиграят неподходяща роля в живота ви. Бъдете деликатни и внимателни – поучава в хороскопа си Алена.

Дева
Въпреки проектите ви за дни не ви поучавам да пътувате на огромни дистанции. На работното място назряват проблеми, които ще доведат до бъдещи спорове с началството. Възможни са и компликации, свързани с неспазени настоятелен обещания. Общо казано, не е вашият ден, по тази причина се снишете и изчакайте да премине.

Везни
Стабилизирайте постигнатото и се заемете със отговорностите си, обвързани със задгранично съдружничество. Ако би трябвало да подписвате документи, не го правете в този ден. Огледайте ги добре, прочетете всичко най-малко два пъти, с цел да не допуснете грашка, която да ви коства заплатата.

Скорпион
Пазете се от информация, която ще се окаже подвеждаща и ще ви донесе финансови загуби. Разчитайте на интуицията си. В контактите с сътрудниците си не правете крайни изявления, с цел да си спестите проблемите. Дайте си заслужена отмора след края на работния ден.

Стрелец
Съветвам ви да сте деликатни на работното си място. Избягвайте непотребните диалози и отложете взимането на значими решения. Ново делово запознанство ще изиграе позитивна роля в живота ви. Очаквайте доходи.

Козирог
Пробените са свързани с професионалните ви желания и с персоналния ви живот. Завършването на дилемите на работното място ще ви донесе почитание и стабилизиране на построения престиж. Ако избегнете отрицателното въздействие на ваши сътрудници на работното място и не инвестирате преждевременно, ви чакат финансови триумфи.

Водолей
В този ден се вслушайте в шепота на вашата вътрешен глас, която ви води в вярната посока. Не се вживявайте доста, в случай че ви поднесат неприятни вести, с цел да избегнете напрежението. Заемете се с работата си. На работното място уговорете срещите си за идната седмица.

Риби
Най-добре е да застанете в профил и да наблюдавате ставащото към вас. Очаквайте проблеми и се предпазете от измами и неточности. Радва ви вест за идни финансови приходи. Начинанията са изключени, само че можете умерено да завършите започнатото.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР