ОВЕННе допускайте стари грешки да вгорчат живота ви. Неочаквано ще

...
ОВЕННе допускайте стари грешки да вгорчат живота ви. Неочаквано ще
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Стрелците с проблеми при запознанства, трудности променят планове на Козирозите

ОВЕН

Не допускайте остарели неточности да вгорчат живота ви. Неочаквано ще се трансформират връзките ви с настоятелен сътрудници, които цените, само че не съжалявайте. Отложете деловите срещи и диалози, с цел да си спестите неуспехите и разочарованията. Трудно ви е да се концентрирате, по тази причина се отдайте на рутинните си отговорности, в случай че сте на работното си място. При диалози с околните си не проявявайте ината и упорството си, с цел да си спестите разправиите. Не е изключено сами да се откажете от половите удоволствия поради неналичието на самочувствие и подтиснатост или за какво сте си внушили, че не сте мечтани и обичани.

ТЕЛЕЦ

Искате да отложите служебните си задания, с цел да пътувате, само че рискувате да пропуснете значими срещи, които ви носят бъдещи материални триумфи и да съжалявате, тъй като решенията са взети без вашето единодушие. Не е изключено да ви създадат предложение за доходоносна инвестиция. Не пропускайте сантименталната вечеря, с цел да избегнете проблеми в персоналния живот. Не забравяйте да се приберете поради нечия покана, на която не успявате да устоите. Сексуалните удоволствия ще ви доставят приятност, в случай че не са с непознати сътрудници, в чиято компания сте се озовали и сте си пийнали до загуба на разум.

БЛИЗНАЦИ

Емоцията господства над вас и не ви разрешава да се справите с деловите с отговорности. Бъдете по-упорити и ще я надмогнете. Помощ може да ви окаже ненадейно появил се ваш настоятелен сътрудник, с който сте работили в недалечното минало и сте съхранили положителните си връзки. Не я отхвърляйте. Вечерта общувайте единствено с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на въздействие, с цел да си спестите прочувствен срив. Отдайте се на отмора, на приятни занимания и полови удоволствия.

РАК

Днес взимате присъединяване в благотворителна активност, обвързвана с участието ви в интернационална организация. Преценете дали не прекалявате с щедростта си и дали няма да бъде възприета със завист и злоба вместо с признателност. Начинанията са сполучливи, в случай че не се изхвърляте с огромни обещания, които няма да извършите. Днес внезапно и бе причина сте обзети от подозрения, че не сте задоволително обичани и уважавани от интимната си половинка. Ще ви зарадва вест за появяването на нов член в рода ви. Освободете се от своята подтиснатост като се отдадете на полови удоволствия.

ЛЪВ

Дайте воля на вашите мечти и за момент си представете какъв брой хубав би бил живота ви, в случай че те бяха действителност. За да се справите със отговорностите си на работното място не спорете инатливо с сътрудниците си даже и в случай че ви вършат забележки. Приемете, че се заяждат поради техни вътрешни спорове, които не могат да споделят. Вашите близки се усещат подценени поради професионалните ви отговорности, по тази причина вечерта отменете всевъзможни други срещи и бъдете с тях. Отдайте заслуженото внимание на обичания си и не подценявайте половите удоволствия.

ДЕВА

Срещите с деловите ви сътрудници са потребни, а този ден  ви радва с отлични резултати и реализирани съглашения. На работното място се справяте чудесно. Всички са подготвени да ви оказват помощ, само че е по-добре да завършите отговорностите си без странична интервенция. Отложете инцидентните срещи и диалози, които освен ви тормозят, само че и нямате изгода от тях. Рискувате да задълбочите рецесията в персоналните си връзки, в случай че тръгнете на път. Обмислете най-лесния метод, посредством който може да си възвърнете хармонията в връзките ви с вашия сътрудник и да не се лишите от интимните мигове.

ВЕЗНИ

Не се занимавайте с натоварващи ви задания, от които изгода няма, а и не са ваше обвързване, даже и в случай че сте добротворци. Запазете в бизнеса си вашите сътрудници, които могат да са ви потребни в бъдеще. Осъществете делово пътешестване, в случай че сте сигурни, че ще ви донесе положителни доходи в идващите седмици. Очакват ви    триумф и самопризнание, макар компликациите на работното място. След работа се подгответе за ревнивост и въпроси за закъснението ви, за което не сте предизвестили, а също и за проявата на съмнение във вашите близки. Сексуалните удоволствия няма да оправят връзките ви – не се надявайте на това.

СКОРПИОН

Отхвърлете ежедневните си отговорности. Вашата прозорливост непрестанно ще учудва хората от деловото ви обграждане, макар че сте се потвърдили като отлични анализатори. Очаквайте сполучливи диалози. Отговорността към служебните ви отговорности е гаранцията за триумф на вашите инициативи. Не рискувайте. Ще се приберете изтощени, а вечерта ще се наложи още веднъж да се занимавате с непостижими за вашите благоприятни условия роднински проблеми, а и да приготвите вечеря. Помогнете им само, като им посочите подобаващ юрист или психоаналитик. Не давайте пари назаем. Бъдете подготвени за сантиментални мигове и полови удоволствия, които ще ви подействат разтоварващо.

СТРЕЛЕЦ

Денят е добър за креативна активност, само че единствено в случай че е ваша специалност, а не занимание, тъй като рискувате да си навлечете неочакваности. Ще се сблъскате с проблеми при запознанствата, поради наивност. На работното място се справяте сполучливо. Имате опция да подобрите материалното си положение. Не се опитвайте да насочите персоналния си живот в нова посока и да се обвържете с нова обич. Сексуалните ви връзки са в рецесия поради желанието ви да изневерите, подбудено от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките в държанието си.

КОЗИРОГ

Трудности ненадейно ще наложат да измененията проектите си за деня, само че не трябва да се притеснявате. Проявете мъдрост и умереност. В положение сте да разрешите настоятелен проблеми. Следобед сте във форма, макар трудностите по пътя ви. Работата ви спори, без значение от напрежението. Вечерта се огледайте деликатно, с цел да осъзнаете повода за проблемите в персоналния си живот и да се справите с проблемите, които ви депресират. Самотни сте и желаете да сте обичани, само че сте се дистанцирали и сами ще се лишите от полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта се погрижете за дома си. Не бива да изпреварвате събитията, в случай че желаете триумфът да бъде с вас. При настоятелен срещи и осъществяване на диалози се пробвайте да не прекъсвате събеседника си. Промените са потребни. Очаквайте уведомление за облага. Не давайте единодушие за огромни капиталовложения, с цел да не си създадете неприятности и поради липса на преценка. Вашите сътрудници малко ви завиждат, тъй като сте постоянно в приятна компания, от която сте ги лишили, само че те самите отхвърлят да поддържат връзка с вашите приятелки. Обмислете по какъв начин да създадете ваша обща среда. Не пропускайте да зарадвате обичания си с сантиментална вечеря и със полови наслаждения.

РИБИ

Не допускайте бързо до проектите си настоятелен сътрудници, с които се запознавате през днешния ден, тъй като може да ви изненадат освен с разочарования, а и с проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Прекъснете всички ненужни партньорства. Ако се занимавате със лично произвеждане, триумфът е с вас. Не е желателно да пътувате. Всичките ви проекти, свързани със фамилията и интимната ви половинка може да се провалят, в случай че не се приберете в точния момент. Не закъснявайте за уговорената сантиментална среща. От вашето държание зависи хармонията в интимните мигове и половите удоволствия.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР