ОвенНастоящият планетарен транзит отчита, че ще останете доволни от този

...
ОвенНастоящият планетарен транзит отчита, че ще останете доволни от този
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 март: Лъв - бъдете романтици, Скорпион – любовният ви живот ще цъфти

Овен

Настоящият планетарен пренос регистрира, че ще останете удовлетворени от този ден. Добър миг е да намерите някои новаторски способи да украсите дома си с прелестни и позитивни диалози. Очаквайте изненади от половинката си, която има възможност да подслади настроението ви.

Въпреки цялата упорита работа, може да не постигнете задачите си. Не позволявайте обаче това да ви разочарова. Меркурий споделя, че би трябвало да поддържате и пренареждате офис рутината си. Работете по - интензивно, с цел да постигнете задачата си и сигурно ще съумеете.

Звездите ви предизвестяват първо да се погрижите за личните си разноски и сметки, и по-късно да помагате на приятелите ви, които ви желаят сякаш дребен заем. Сега е момента, в който би трябвало да се погрижите за финансовата ви непоклатимост.

Телец

Ще би трябвало да положите спомагателни старания, с цел да сте сигурни, че любовта не е изгубена. Поддържането на положителни взаимоотношения с любовта ви ще се отплати в дълготраен проект. Може и да не получите незабавно това, което желаете в една връзка. Разбирането и търпението са еднообразно значими в дълготрайна връзка.

Твърде е евентуално да потърсите опрощение за обърканата ви работа, която се дължи на персонални и фамилни проблеми. Имайте поради, че това не ще бъде подминато и ще ви се насочи забележка с внезапен звук от вашите работодатели. Ще бъде добре да си вземете неплатен отпуск, с цел да не си създадете проблеми и в работата.

Възможно е да имате някои фамилни кавги, поради парите, които желае всеки един член от вашето семейство. Вероятно, мъчно ще се угоди на всички, тъй че проявете дипломатичност и се погрижите за неотложните разноски.

Близнаци

Може да се почувствате отегчени от ежедневните задания и да желаете да прекарате отлично време с обичаните си хора. Ще бъде чудна концепция да изведете колегата си на екзотична вечеря. Вероятно ще прекарате времето уединено със сродната си душа, с цел да я накарате да се почувства специфична и това ще укрепи връзката.

Звездите загатват, че вашето въодушевление би трябвало да бъде над нужното равнище на работното ви място. Това, осезаемо ще притегли повече мотивираност измежду сътрудниците ви. Опитайте се да ги насърчите и несъмнено целият екип ще проработи с високи обороти.

Възползвайте се от триумфа си през този ден. Използвайте всички вероятни обещаващи финансови варианти, с цел да увеличите възможностите си за облаги. Инвестициите несъмнено са целесъобразни и най-много си заслужават.



Рак

Удовлетворението от работният ден ще докара до благи моменти в любовния ви живот. Романтиката ще се върне при започване на листата ви с цели и ще накарате половинката си да се почувства специфична. Може да сте в въодушевление и да погалите егото на колегата си.

Този ден не е удобен за вдишване на работни задължения. Вероятно, работните ви проекти ненадейно ще бъдат осуетени, заради аргументи, които не зависят от вас. Ако сте безработни и получите предложение за работа, не се съгласявайте незабавно.

Парите, надали ще ви бъдат задоволителни през този ден. Може би, ще продължите да натискате ориста да закупите това, което твърдо сте решили. Може да се опитате да си поиграете с шанса в хазартните игри или да изтеглите заем. И в двата случая ще бъдете от губещите.



Лъв

Тази вечер ще бъдете същински романтици, защото освен желаете да отделите оптимално време на половинката си, само че и ще пожелаете да споделите някои луди интимни моменти, които ще бъдат чудновати за вашата връзка. Ще внесете някои забавни аспекти в романтиката, които ще доведат до щастливи мигове.

Изглежда, че ще бъдете доста разсеяни през този ден. Затова, не се нагърбвайте с доста работни задължения. Концентрирайте се върху една задача и я довършете до край, преди да преминете към идната такава.

Денят не е удобен във връзка с вашите финанси. Някои импулсивни решения, евентуално биха ви основали съществени главоболия. Също по този начин, още през днешния ден вземете ограничения за замяна на инвентарът в дома и офиса ви.



Дева

Добрата вест е, че ще поискате да прекарате време с обичания си в сантиментална атмосфера. Може би към този момент имате проект, по какъв начин да изненадате колегата си. Блажена нощ стои на звездната ви карта.

На работното си място, евентуално ще бъдете заредени с позитивни страсти, само че за сметка на това, някои от сътрудниците ви ще бъдат настроени отрицателно. Опитайте се да овладеете своите страсти и не влизайте в непотребни конфликтни обстановки.

Звездите ви предизвестяват да бъдете доста деликатни, по отношение на разноските през днешния ден. Много е евентуално да изпаднете във финансова рецесия и ще ви е извънредно мъчно да контролирате разноските си.

Везни

Вероятно ще бъдете склонни и да информирате половинката си за работата и бъдещите си проекти, защото мощно вярвате в споделените полезности и споделените подходи в живота. Вашата концепция несъмнено ще бъде предостатъчно оценена.

Вероятно, ще бъдете преуморени и ще забавите темпото на своите професионални умения. Опитайте се да бъдете по-дейни, с цел да задействате своята умелост. Така, ще си спестите неприятности и разочарования на работното място.

Очертава се сложен ден във финансов аспект. Може би, ще преразгледате фамилният си бюджет и някои неща може да ви стресират, само че в това време си заслужава, с цел да нанесете нужните корекции.



Скорпион

Любовният ви живот, най - евентуално ще цъфти през днешния ден. Ще желаете да прекарате допустимо повече време с колегата си. Препоръчително е да останете привързани към любовта си, макар че ежедневната ви работа ще наподобява по - значима през днешния ден.

Обърканост и колебливост ще бележат този работен ден. Трудно ще взимате решения и евентуално ще се лутате напразно, без да знаете в каква посока да поемете. В такива случаи, се вслушайте в интуицията си и ще откриете правилния път.

Може да се изпитате малко отчаяние от финансовите усложнения, които ви чакат през днешния ден. Вероятно, ще поискате да си закупите нови неща за дома или офиса, само че надали ще можете да покриете финансово всичките си стремежи.



Стрелец

Венера планува сигурността, а не удовлетворението. Вероятно ще останете привързани към колегата си и в въодушевление ще задоволите съвсем всички стремежи. Може би, ще извършите всичко, с цел да угодите на половинката си. Внесете убеденост за построяването на една още по - крепка връзка.

Изглежда сте се съсредоточили върху работни планове, които са блестящи като концепция. Навярно ще откриете, че в действителност добре забравеният остарял план е на крачка от вас и ще ви сервира онази мечтана реализация, която и е вашата цел.

Звездите ви предизвикват да похарчите пари за обичаните си хора - близки другари или родственици през този ден. Влагането на средства към хората, които обичате и цените, ще укрепи човешките полезности посред ви, а това е една от най-хубавите вложения.



Козирог

Възможно е да се реализира някаква връзка с някогашния си сътрудник. Освен това може да има предложение за връзка от остарял другар. Семейните би трябвало да заобикалят промени в настроението си, защото през днешния ден се обрисуват много съществени диспути.

Добрият продан на информация и работата в екип, ще бъдат на положително равнище, с цел да можете да реализирате вашите професионални планове. За сметка на това хората, които работят на две места, ще изпитат особени усложнения и денят им ще протече мъчно.

Не се обрисува този ден да бъде сполучлив за множеството от вас в бранш финанси. По опция, се пробвайте да не мислите за бързи пари, покупки и вложения. В противоположен случай, евентуално ще претърпите загуби.



Водолей

Необходимо е да избягвате отрицателните мисли, тъй като това може да докара до разпад в брачните ви връзки. Влизането в разногласия несъмнено ще затрудни връзките ви. Може да се сблъскате с провокации, които са тлеели през последните и през днешния ден да лумне пожарът.

Очаква ви един претрупан и стресиращ ден, след който ще имате нужда от сериозна отмора. Вероятно, ще се наложи да впрегнете всичките си старания, с цел да се справите на работното място.

Този ден е финансово привлекателен и няма възможност да се сблъскате със съществени финансови проблеми през днешния ден. Това, евентуално ще се дължи на положителните ви финансови решения и удачни покупки или вложения.

Риби

Избягвайте да се обвързвате в каквато и да е връзка, защото звездите предвиждат, че тази връзка няма да продължи дълго. Семейните двойки би трябвало да бъдат доста деликатни в думите, защото звездите предсказват, че има огромна възможност от словесни конфликти.

Някои фирмени политики може да не са по усета ви и да са в прорез с правилата ви. Въпреки всичко бъдете себе си и следвайте заложените си цели, без да злепоставяте другите, единствено и единствено, вие да изпъкнете.

Добър ден и за вложения. Това е денят, в който ще започнете да усещате финансов напредък. Ще имате опция да покриете множеството си разноски и ще ви останат пари за някои дребни, глезещи неща, които ви радват.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР