ОВЕННачинанията ви носят успех, само ако сте получили нужната ви

...
ОВЕННачинанията ви носят успех, само ако сте получили нужната ви
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Близнаците да си проверят банковата сметка, Раците да не се вживяват в злонамерена критика

ОВЕН

Начинанията ви носят триумф, единствено в случай че сте получили нужната ви поддръжка. Ако сте решили да създадете собствен бизнес преценете дали сте задоволително постоянни финансово. На работното място бъдете въздържани и търпеливи. Работете умерено и решително. При опция осъществете делово пътешестване. Все още сте завладени от страсти поради рецесията в персоналния си живот, появила се като че ли от нищото, само че пропастта с половинката ви се усилва. Постепенно осъзнавате грешките си и повода за неналичието на полов живот в последните дни.

ТЕЛЕЦ

Срещите свързани с професионалните ви отговорности, не трябва да отлагате, тъй като ще са сполучливи тъкмо в днешния ден. Не се надявайте на помощта на вашите сътрудници. Разчитайте на себе си и триумфът ще е с вас. Не се занимавайте с битовизми, а се заемете със дилемите си на работното място. Не сте се справили с проблемите в персоналните си връзки. Изходът не е в невярност от ваша страна, а в диалози и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възобновена естетика и полови наслаждения, тъй като сте се провалили поради вашето държание.

БЛИЗНАЦИ

Запознанствата не са подобаващи за вас, изключително деловите. Ако ги избегнете, ще си спестите бъдещи затруднения. Служебните ви отговорности изискват да сте виновни. Проверете стабилността на вашата банкова сметка. На работното място се справяте добре с всичките си отговорности. Не ви поучавам да сте нападателни и сериозни към околните си без причина. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е подготвена за полови удоволствия.

РАК

За да не пропилеете сполучливия ден, не се вживявайте в препоръките и рецензията на злонамерени хора, които даже не са осведомени с вашите хрумвания и познания. Пътуването, което планирате, е сполучливо, в случай че е обвързано с деловата ви активност. Очаквайте финансови приходи, които е добре да инвестирате още през днешния ден. Вашите брачни половинки са излезли отвън себе си от терзание поради интригите, с които ги засипват доброжелатели, за вашите забежки отвън брака. Докажете им, че сте им правилни и ги обичате, а по-късно се отдайте на полови наслаждения.

ЛЪВ

Пътуванията ви носят триумф, в случай че сте в добра форма и не сте разколебани в настояванията си. Със служебните си отговорности ще се справите макар компликациите. Възможни са конфликти с ваши сътрудници, в случай че сте засегнали техните ползи. Изяснете се и не се отхвърляйте от задачите си. Във вашите благоприятни условия е да спазите предизвестието и да деянията еластичност в диалозите с околните си, с цел да си спестите проблемите вкъщи. От вас зависи дали ще се лишите от сантименталните мигове и половите удоволствия.

ДЕВА

Активността на работното ви място ядосва вашите сътрудници, само че вие имате вашите отговорности в този ден, които не са маловажни. Откажете се от начинанията и в случай че се постанова да работите до късно вечерта, се отдайте на рутинните си служебни отговорности, вместо да допускате неточности поради заплеснатост. Семейните да извърнат внимание на сътрудниците си и на децата си, само че освен на вечеря, а и като им отделят време да споделят деня си. Покажете им, че ги обичате. С положителното си отношение ще си спечелите заслужени сантиментални мигове и полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Денят ви носи мечтания триумф, единствено в случай че се доверите на интуицията си и проверявате поднесената ви информация. Ще стабилизирате финансовото си положение. Планирайте времето си на работното място по този начин, че да отхвърлите набелязаните служебни задания. Деловите срещи са сполучливи. Семейните да не прекаляват с условията си към своята половинка. Несемейните ще срещнат нови хора, измежду които може да открият своята мечтана обич. Не се отдавайте на полови удоволствия, в случай че не сте сигурни в възприятията си.

СКОРПИОН

На работното място бъдете упорити, с цел да не пропуснете опцията за финансови триумфи, които ви се костват нереални, само че ще ви зарадват. Не пилейте силата си на вятъра в занимания с проблемите на ваши родственици, които се чудят по какъв начин да ви убедят да им дадете пари. Не проявявайте благотворителност, която не е заслужена. Обърнете внимание на връзките си в фамилията и не позволявайте странична интервенция да ги съсипе. Избягвайте по опция новите запознанства, макар, че ще ви бъде мъчно да им устоите.

СТРЕЛЕЦ

Имате опция да обсъдите концепциите си с вашите сътрудници. Ако не допускате неточности триумфът е с вас даже и в случай че сте към момента неопитни в частния бизнес. Проведете деликатно и задълбочено срещи с непознати хора, които може да се окажат ваши сполучливи бъдещи настоятелен сътрудници. Очакват ви разправии с околните ви поради опити на ваши другари да се вметнат в живота ви и да ви дават препоръки във ваша щета. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат опция да изживеете полови наслаждения.

КОЗИРОГ

Справяте се ослепително със отговорностите си на работното място. Ваши сътрудници вършат опити да ви поканят на обед, с цел да не съумеете да завършите в период дилемите си. Бъдете поредни в дейностите си и не давайте мотив да ви мислят за лековерни и наивни. Така ще избегнете измамите. Поговорете с околните си, даже и в случай че сте достигнали стадия на неспособност да си поддържате връзка умерено. В един миг би трябвало да изясните дали ще имате взаимно бъдеще и бракът ви ще се запази или би трябвало да се разведете, поради изневярата и неналичието на полов живот.

ВОДОЛЕЙ

Проблемите на работното ви място са незначителни. Отстранете ги и се отдайте на дейна работа, с цел да не пропилеете опцията за триумф и доходи. Не разчитайте на шанса си, а се заемете сами с реализиране на проектите си за деня. Те не са нереални мечти, както си мислят вашите сътрудници. След края на работния ден обърнете внимание на фамилията си. Ако имате деца поговорете за техните проблеми и стремежи и преценете  с какво  можете да сте потребни. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за положително въодушевление. Не се лишавайте от тях.

РИБИ

Не се доверявайте на подвеждаща информация. Вашите импулсивни решения и прочувствени реакции може да ви навредят. Посъветвайте се с ваши опитни сътрудници. С начинанията в този ден ще спечелите положителни пари, в случай че не се колебаете и рискувате с умерени вложения. Подгответе се с прибирането ви вкъщи за препирня поради ревнивост от страна на половинката ви. Бъдете директни и пробвайте да изясните повода, от кое място и кой е поднесъл клюката, с цел да съсипе връзките ви.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР