ОВЕННачалото на деня ще е благоприятно и си струва да

...
ОВЕННачалото на деня ще е благоприятно и си струва да
Коментари Харесай

На две зодии се лепят пари, друга да не дърпа дявола за опашката

ОВЕН

Началото на деня ще е удобно и си коства да се възползвате от това, с цел да приключите както на работни, по този начин и персонални задания. Звездите са на ваша страна, а и постоянно просто имате шанс. Много от вас ще се отзоват на поискана помощ. Възможни са парични приходи.

ТЕЛЕЦ

Денят е превъзходен за бизнес срещи, договаряния или разискване на изискванията за съдействие. Възможно е да получите непредвидени вести, които да повлияят на проектите ви. Готови сте да поемате опасности, а вашата вътрешен глас безпогрешно ще ви подсказва по кое време да бъдете по-внимателни. 

БЛИЗНАЦИ

Няма да можете да избегнете неприятни моменти при започване на деня. По това време, по-често от нормално ще пораждат различия. Опитайте се да овладеете страстите и да потушите пристрастеностите. След като ситуацията се успокои е допустимо да се появят страхотни хрумвания.

РАК

Бъдете деликатни. Това е задоволително, с цел да избегнете съществени проблеми. По-добре вършете нормалните си неща. Преди да се заемете с нещо ново, пробвайте се да прецените обективно силите си и помислете кой би могъл да ви помогне. Не би трябвало да бързате да пазарувате, в случай че не приказваме за нужни неща.

ЛЪВ

Ден на приятни изненади и положителни вести. Задачите ви са рутинни, само че това няма да ви пречи да експерементирате. Може да се заемете с нови неща. Ще се справите добре с тях, в случай че отделите време и се опитате да се поучите от тези, които са по-опитни. Възможни са дарове и парични доходи.

ДЕВА

Денят носи забавни хрумвания. Получената през днешния ден информация ще ви помогне да определите проектите си за бъдещето и да разберете върху какво би трябвало да се концентрирайте. Не изоставяйте дилемите си, а се пробвайте да довършите всичко стартирано. Вечерта релаксирайте в компанията на близки хора. 

ВЕЗНИ

Денят може да е придружен от компликации, само че те няма да скапват настроението ви или да ви попречат да постигнете задачите си. Имате твърдостта да преодолеете всевъзможни трудности. Често изобретателността и ексцентричният взор върху нещата ще ви оказват помощ в това.

СКОРПИОН

Очаква ви един релативно спокоен ден, през който няма да имате съществени проблеми и работата ще ви спори. Подходящ е за настоятелен срещи, които могат да се организират както в публична конюнктура, по този начин и в неофициална. Неочаквани срещи със остарели познати ще ви донесат приятни страсти.  

СТРЕЛЕЦ

Ще ви бъде мъчно сутринта да не се вълнувате и да не се поддавате на провокации. Емоционално сте нестабилни и настроението ви постоянно ще се трансформира. За доста от вас това ще основава дискомфорт и ще пречи за оправянето с неща, изискващи внимание. Не отхвърляйте препоръчаната ви помощ. 

КОЗИРОГ

Днес е добре да не разчитате на шанса, а да се опитате да извършите всичко по силите си, с цел да постигнете задачата. Изполвайте опита и уменията си. Чрез вашата непримиримост ще съумеете там, където другите са се провалили. Ще има опция да укрепите професионалната си позиция.

ВОДОЛЕЙ

Приемате съществено всичко, което вършиме. Не се отхвърляйте от плануваното, даже и в случай че нещо не се получи незабавно. Не разчитайте на шанс, а се доверявайте на личните си сили. Възможни са забавни оферти за работа, както и началото на дълготрайно съдействие. 

РИБИ

Благоприятен и потребен ден. Вие сте страхотни в съвсем всичко, с което се захванете. Възможни са необикновени срещи и запознанства, които ще се окажат потребни в професионално отношение. Трябва да внимавате във финансовите си каузи. Склонни сте към разсипничество, което ви основава проблеми.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР