ОвенМоменти от началото на връзката, днес ще ви върнат назад

...
ОвенМоменти от началото на връзката, днес ще ви върнат назад
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 април: Козирози - ще получите приятна изненада

Овен

Моменти от началото на връзката, през днешния ден ще ви върнат обратно във времето, когато сте били буйни, щури и влюбени. Направете нещо сантиментално с отпратка към първите ви срещи и разпалете още веднъж огъня на любовта. Ще се убедите, че нищо не е забравено и от половинката ви.

Днес може да ви се насочи предложение за работа по даден план от конкурентна компания, само че ще ви е мъчно да решите какво да вършиме. Адаптирането ще бъде основно в тази обстановка.

Може би през днешния ден може да видите ненадейно повишаване на разноските си. Внимавайте да не пропилеете финансовите си облаги, като се впускате в бясно харчене, каквото и да значи това.

Телец

Ще ви е нужна известна дипломатичност във връзката ви, в случай че желаете да се радвате на своята обич. Едва ли, ще ви се наложи да мислите положително, а по-скоро реалистично, с цел да се справите с някои възможни недоразумения през този ден.

Трудностите, които може да срещнете в работата си през днешния ден, ще ви създадат още по-силни и стимулирани. Уменията ви да работите напрегнат и да се справяте в сложни обстановки, ще ви създадат услуга за в бъдеще.

Може да се изпитате малко отчаяние от финансовите усложнения, които ви чакат през днешния ден. Вероятно, ще поискате да си закупите нови неща за дома или офиса, само че надали ще можете да покриете финансово всичките си стремежи.

Близнаци

Денят ви предизвиква да се устремите към повече обич, мир и съгласие във връзката ви. И вероятно ще усетите, че макар ежедневните проблеми, в последна сметка всичко е обич.

Важно е да поддържате равнището на работните обороти, да не ги покачвате или намалявате. Балансът ще бъде водеща мощ на работното ви място през днешния ден.

Изглежда, ви следва интервал на финансово благополучие считано от през днешния ден. Следва да продължите по положителния път, по който се движи бизнеса ви, с цел да увеличите приходите си и умножите облагите си.

Рак

Днес ще се запитате, какво липсва в актуалните ви персонални връзки. Ще е добре да преосмислите задачите си като двойка, в противоположен случай, връзката ви лека-полека, ще стане неустойчива и нестабилна.

Ако заемате управителна служба, не злоупотребявайте с властта, която ви е дадена, парадирайки пред всички преимуществата, които са ви дадени. Отнасяйте се с сътрудниците ви по този начин, както вие бихте желали да се отнасят с вас.

В случай, че имате чувството, че не печелите задоволително от работата си и не може да постигнете финансовите си цели, които сте си сложили, то тогава е време да се замислите какво може да продадете като парцел или кола, с цел да запълните неналичията в бюджета ви.

Лъв

Някой разочароващи събития от страна на половинката ви, бързо ще ви смъкват на земята и ще разрушат с гръм и тропот идеалистичния ви свят.

Добрият продан на информация и работата в екип, ще бъдат на положително равнище, с цел да можете да реализирате вашите професионални планове. За сметка на това хората, които работят на две места, ще изпитат особени усложнения и денят им ще протече мъчно.

Не се обрисува този ден да бъде сполучлив за множеството от вас в бранш финанси. По опция, се пробвайте да не мислите за бързи пари, покупки и вложения. В противоположен случай, евентуално ще претърпите загуби.

Дева

Отдадеността към работата ви ще надделее през днешния ден и мъчно ще се отпуснете в компанията на колегата ви, в случай че би трябвало да не мислите за уговорките в службата ви. Прекалената ви дисциплина може да навреди на персоналния ви живот.

Вероятно, ентусиазмът ще ви съпътства през целия ден. Обърнете внимание и на дай-дребните елементи, такова ще е предизвикването ви за деня. Странете от пристрастните оценки, с цел да си спестите непотребни нерви.

Може би през днешния ден може да видите ненадейно повишаване на разноските си. Внимавайте да не пропилеете финансовите си облаги, като се впускате в бясно харчене, каквото и да значи това.

Везни

Днес, може да поговорите с половинката си за проблем от предишното ви, който ви мъчи и ви тежи от много време. Споделете намерено възприятията си, мнението си и възможното решение на казуса.

Това, което ще виждате в работата ви, в действителност е като един измамлив заслон, зад който се крият доста пластове нередности и проблеми. Ще би трябвало да се потрудите много, и може би ще претърпите разочарования от истините, които ще разкриете.

Вероятно, през днешния ден ще сте доста комплицирани във връзка с това с какви хора да работите и към какви вложения да насочите парите си. Ако нямате ясна визия за нещата, то по-добре си спестете парите, с цел да не сте на загуба.

Скорпион

Днес, ще се радвате на извънредно доста обич, внимание и грижи от страна на половинката ви. Денят, ще ви се стори като сантиментална сцена от сапунен сериал, толкоз ще ви е хубаво и прелестно, че мъчно ще повярвате.

Най-вероятно ще откриете очевадна неточност в някой собствен блестящ план, а това ще ви сложи пред съществено тестване. Ще се наложи да употребявате цялата си подготвеност, с цел да се справите.

По финансовите въпроси, този ден е удобен за вас. Старите вложения евентуално ще доведат до положителни дивиденти. Възможно е да бъдете сюрпризирани от поскъпналите артикули от първа нужда.

Стрелец

Денят ще е превъзходен за укрепване и подсилване на връзката ви с интимния ви сътрудник. Планирайте авансово срещата ви, постарайте се да създадете сантиментална атмосфера и бъдете доста нежни, грижовни и деликатни.

Информацията и посланията, които желаете да предадете през днешния ден, евентуално ще доближат до доста хора, само че се уверете, че сте подготвени да приемете отрицателните мнения и мнения, защото ще е нужно време да се одобряват концепциите ви.

Не се обрисува спад по отношение на финансовата ви графика, но също по този начин няма да има и мотив за повишаване през този ден. Просто би трябвало да си следите паричният поток и финансовото ръководство на вашия бизнес.

Козирог

Бъдете подготвени да получите доста приятна изненада през този ден. Най-вероятно ще получите поддръжка от звездите, в случай че методите с сантиментална тоналност към вашата интимна половинка.

За да разберете, че всеки един миг е скъп за растежа в кариерата ви, ще би трябвало да трупате капитал от познания. Вероятно, ще ви е доста мъчно, но удовлетворението е възнаграждаващо.

Днес ще сте загрижени за спестяванията си и общото ви финансово положение. В същото време, ще бъдете нащрек за възможностите да спечелите повече пари от други източници.

Водолей

Възможно е да възникне обстановка във връзката ви, която да наподобява двусмислена, заради което ще бъдете завладени от илюзии. Звездите ви поучават да деянията нерешителност и здрав разсъдък.

Може би, ще се наложи да преразгледате взаимоотношенията си с съответен сътрудник и надали, ще сте в позицията да отстоявате своята истина. Очевидно, нещо се е трансформирало в държанието, само че това не трябва да ви тревожи доста.

Ще изпитате колебливост за бизнес покупко-продажби през днешния ден. Планетите са в добра потребност за финансово благополучие, тъй че не се чудете, а просто направете своите покупко-продажби. Много е евентуално да съумеете да реализирате повече от предстоящото.

Риби

Бъдете подготвени за отстъпки, по отношение на половинката си през този ден. Не обръщайте внимание на дребнавостите, застанете над нещата и украсете този ден с романтика и обич.

Изглежда ще намерите сили да изправите против някои несправедливости на работното ви място. И въпреки всичко изложете своето отчаяние по методичен метод към тези сътрудници, които постоянно ви основават проблеми.

Вероятно, през днешния ден ще бъдете по-обрани в харченето на пари. Разходите се обрисуват да надвишават планувания бюджет. Този ден не е подобаващ за какъвто и да е тип вложения.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР