Овен Много внимателно следете какво казвате, днес сте склонни да кажете

...
Овен
Много внимателно следете какво казвате, днес сте склонни да кажете
Коментари Харесай

Хороскоп за днес - 30 юни

Овен

Много деликатно следете какво казвате, през днешния ден сте склонни да кажете неща, за които след това ще съжалявате. Просто не бързайте.

Телец

Ако не се разсейвате с дреболии, тогава с помощта на вашата упоритост ще съумеете да постигнете задачите си. Ваш обичан човек се нуждае от съвет или помощ, тъй че се пробвайте да организирате времето и силата си по този начин, че да сте в точния момент.

Близнаци

Магията е да вярвате в себе си. Ако съумеете да извършите това, можете да накарате всичко да се случи. Увереността е повече от половината от триумфа.

Рак

Всеки път, когато откриете, че се съмнявате какъв брой надалеч можете да стигнете, просто си спомнете какъв брой надалеч сте стигнали.

Лъв

Част от днешния ден посветете на несвършената работа или на хора от предишното, които ненадейно още веднъж са се появили в живота ви. Важно е да довършвате започнатото.

Дева

Ако желаете работата да бъде свършена вярно и качествено, ще би трябвало да извършите всичко сами, без да разчитате на никого. Вие сте този, който знае какъв би трябвало да бъде крайният резултат и какъв е пътят до такава степен.

Везни

Постарайте се да не нарушавате дадените обещания. Ако желаете да ви имат вяра, правете това, което съветвате другите.

Скорпион

Ако сега не можете да намерите общ език с някого, не се опитвайте, както се споделя, да строшите стената с глава. Отложете казуса за известно време. В противоположен случай спорът ще обърка всичките ви проекти.

Стрелец

Ще би трябвало да вложите доста сила. Ако имате неосъществени хрумвания, в този момент е моментът да започнете да действате. Този ден допуска дейна връзка, продан на информация.

Козирог

Успехът нормално отива при хора, които са прекомерно заети, с цел да го търсят. Не забравяйте това, когато се чувствате обезверени или комплицирани.

Водолей

Този ден е подобаващ за всевъзможни инициативи и придобиване на нови познания. Ако някой има потребност от вашата помощ, първо разберете какво би трябвало да се направи, с цел да не изпаднете в неуместна обстановка.

Риби

Никога не се отхвърляйте от една фантазия единствено поради времето, което ще отнеме, с цел да я осъществите. Времето по този начин или другояче ще мине.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР