Овен Малко повече работата ще ви се струпа днес, дори може

...
Овен
Малко повече работата ще ви се струпа днес, дори може
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 15 януари

Овен
Малко повече работата ще ви се струпа през днешния ден, даже може да се наложи да поостанете до по-късно. Хубавото е, че сътрудниците ви ще са съпричастни и ще има кой да ви помогне. Не надавайте ухо на клюките, няма да ви е прелестно да научите някои неща.

Телец
Разбира се, има доста неща, които се нуждаят от Вашето внимание и време. Но има едно нещо, което в никакъв случай, в никакъв случай не трябва да пренебрегвате - самите Вие. Дайте си време да подишате чист въздух, да се разноските и просто да се порадвате на живота.

Близнаци
Прекрасен ден за срещи, диалози, преписка, а и за културни мероприятия, при положение, че ви вълнуват. Любовните срещи може да придобият доста буен нюанс, пробвайте да реагирате съответно по отношение на обстановката.

Рак
Добре е да се приберете в точния момент или най-малко да предупредите за желанията си. Доста са ви натрупали вкъщи било поради заплеснатост, било по други аргументи. Днес вкъщи може да възроптаят против свободното ви държание, отнесете се с схващане.

Лъв
Този ден ускорява вътрешните Ви съпротивителни сили и наред с това проницателността Ви. Именно през днешния ден може да намерите отговори на въпроси, които от дълго време Ви мъчат. И точно през днешния ден можете елементарно да пуснете това, което Ви пречи.

Дева
Денят ще е доста подвластен от държанието на други хора. Ще би трябвало да чакате, ще се получават недоразумения и обърквания. В цялото това време е значимо Вие тъкмо да знаете защо сте виновни и да не поемате непозната виновност.

Везни
По-рисков ден. Енергетиката му е добра на 50 %, тъй че бъдете по-внимателни по пътищата и в изявленията. Сериозността на връзките от вчерашния ден се резервира - време за реализация.

Скорпион
Ден, в който би трябвало да намерите време за нещата, които Ви носят наслада. И да ги извършите. Ще се почувствате по-свежи, по-живи и най-важното по-щастливи.

Стрелец
Преполови и този месец. Време за къса равносметка. Но най-много е време да съберете нужната Ви информация, с цел да продължите напред. Информацията е един от най-ценните запаси, пазете я.

Козирог
Енергични и съобразителни ще сте през днешния ден. Това ще окаже мощно въздействие върху връзките Ви. Можете да създадете много положителни контакти. Просто би трябвало да сте съответни и ясни в настояванията си.

Водолей
Ще продължавате да се занимавате с разискването на тривиални въпроси. Не давайте напразни обещания, залагайте единствено на несъмнено. Проявете повече здрав разсъдък и не бъдете неразумно разточителни. Нуждаете се от смяна.

Риби
Идеите ви изкристализират доста ясно през днешния ден, въпреки че ще усещате вътрешно напрежение. С дейностите си по-скоро ще се натоварвате в допълнение, в сравнение с да добивате чувство за успокоение и добре свършена работа. Има по какво още да поработите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР