ОвенЛошото ви настроение несъмнено ще се отрази на личния ви

...
ОвенЛошото ви настроение несъмнено ще се отрази на личния ви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 28 декември: Романтичен ден за Близнаци, Дева – развихрете въображението си

Овен

Лошото ви въодушевление безспорно ще се отрази на персоналния ви живот, само че не си го изказвайте на най-близкия ви човек. Запазете успокоение и се пробвайте да се справите с проблемите без доста нерви.

Най-после планетите ще са в удобно разположение във връзка с връзката ви с сътрудници, шефове и клиенти. Всичко, което до в този момент ви е създавало терзания, в този момент към този момент ще бъде изяснено.

Много е евентуално през днешния ден да се натъкнете на някоя скъпа движимост от ваши родственици, която да продадете на добра цена. Всеки спомагателен лев към спестяванията ви, е добре пристигнал.

Телец

Не очаквайте вашият сътрудник да ви се обажда през пет минути, с цел да сте сигурни в любовта му и в това, че непрекъснато мисли за вас. Не бъдете отрицателно настроени с многочислените си въпроси. Това може единствено да подразни половинката ви и да утежни връзките ви.

Ако през последните няколко дни не сте получавали достоверна информация, която е обвързвана с работата, то в този момент към този момент планетите ще изчистят всички нередности и ще съумеете да узнаете това, което ви е нужно.

Днес, може да похарчите много пари за дарове на вашите деца или тези на ваши близки и родственици. Добре ще е да вложите парите си в някои по-практични неща.

Близнаци

Планетите през днешния ден ще са в съвършена настройка да прекарате един превъзходен ден с вашата половинка. Романтиката ще участва във всяко едно нещо към вас, тъй че се насладете на любовта и огънят посред ви.

Днес, диалозите с сътрудниците и бизнес сътрудниците ви ще вървят безпрепятствено и безпроблемно. Лесно ще постигнете съглашение, по този начин подгответе авансово настояванията ви, които да бъдат почетени.

Определено няма да ви липсва положителното въодушевление и като цяло ще се чувствате щастливи и удовлетворени от живота си, без значение какъв брой пари имате в банковата си сметка.

Рак

Това може да бъде от тези дни, в които половинката ви е решила да вечеряте с родителите й или пък би трябвало да се срещнете с ваши другари, които се държат лицемерно и имат много черен комизъм.

След обширен обзор и разбор на всичко свършено до в този момент, към този момент ще можете умерено да се заемете с новите планове, които ви чакат. Бъдете уверени в това, което вършиме и не се съмнявайте в триумфа си.

Опитайте се да не се съсредоточавате единствено върху огромните разноски на ежемесечна база, а обърнете внимание и на дребните такива, които карат парите ви да се топят ден след ден.

Лъв

Навярно ще се радвате на естетика във връзката си и даже склонността ви да вършиме опити за забежки ще изчезнат крепко пушек. Ще засвидетелствате почитание освен към колегата си, само че и към околните и приятелите си.

Може да се наложи да купите от персоналните си средства някои дребни неща за офиса ви като тип консумативи, само че това надали ще е проблем за вас. Не се обрисуват някакви съществени проблеми на работното ви място през този ден.

Няма смисъл да се затрупвате с куп материални неща, изключително в случай че ви предстоят някои значими разноски свързани със здраве или образование. По-добре си спестете шопинга.

Дева

Всичко, което можете да поискате през днешния ден, най-вероятно ще бъде изпълнено от колегата ви. Възползвайте се от добрината на половинката ви и осъществете най-малко една ваша цел.

Ако до в този момент ви е било мъчно да разберете настояванията на някои ваши сътрудници и шефът ви в това число, то през днешния ден може планетите да ви оказват помощ да си изясните картинката. Най-после ще знаете какво тъкмо се желае от вас и по каква причина.

Животът с стеснен бюджет не е елементарен и е същинско предизвикателство за вас, само че това не значи, че не може да спретнете също толкоз красива и вкусна вечеря като в петзвезден ресторант. Развихрете въображението си.

Везни

Възможно е да не сте в кондиция за обич и романтика, само че това не значи да игнорирате изцяло колегата ви. Обяснете на обичания си човек, че нямате въодушевление и би трябвало да се справите с ваши персонални проблеми, и по тази причина сте по-мълчаливи и унили.

Старайте се през днешния ден да нямате отсрочени срещи и пропуснати телефонни позвънявания. Работата ви ще се движи в нормалния ред, без доста напрежение и стрес. Разчистете бъркотията от документи в работата.

Най-вероятно през днешния ден ще имате голямото предпочитание да планувате малко пътешестване, само че в случай че бюджетът ви не го разрешава, ще би трябвало да се примирите единствено със забележителностите във вашия град.

Скорпион

Може би през днешния ден ще постигнете една от фантазиите си и това ще ви накара да повярвате в себе си още повече. Възможно е и да срещнете нов човек в живота си в който да се влюбите безумно даже.

Бъдете деликатни през днешния ден в общуването с клиенти и бизнес сътрудници. Постарайте се да не закъснявате за закрепените срещи и да не проточвате прекалено много диалозите.

Днес, може да ви се наложи да работите два пъти повече и да харчите на половина по-малко, единствено и единствено да се задържите на повърхността и да не влизате в заеми. Всичко, което зависи от вас, ще бъде спазено, само че няма да е по никакъв начин елементарно.

Стрелец

Ако се чувствате самотни и се нуждаете от нежна и любяща прегръдка, то не се тормозете да кажете за това на вашият сътрудник. Няма смисъл да се преструвате и да се криете зад някаква маска. Бъдете откровени.

Неблагоприятното разположение на планетите в последните няколко дни може да е оказало отрицателно отражение в кариерния ви бранш, само че положителната вест е, че всичко това ще се промени в позитивна тенденция.

В случай, че сте много неуверени и не сте доста уверени в избора си, когато става въпрос за някоя по-голяма нова облага, по-добре обсъдете въпроса с половинката ви и околните ви. Не взимайте прибързани решения.

Козирог

Ако сте поканени на годеж или женитба, най-вероятно ще се замислите съществено за вашите връзки и връзката, която имате с сегашния ви сътрудник. Ако към момента нямате брак, това може да е добра опция да обсъдите този въпрос.

Много е евентуално през днешния ден да би трябвало да се върнете на случай, по който сте работили преди няколко седмици. Може да се наложи да преразгледате някои документи и нанесете някои корекции.

Днес, може да ви се наложи да извадите надълбоко закътани пари, които са нужни за фамилията ви. Определено няма да сте радостни от обстоятелството, че би трябвало да похарчите последните си пари, само че най-малко това ще ви избави от взимането на заем с рента.

Водолей

Стремежът ви към съвършена връзка ще е мощно изразен през този ден. Ако всички похвати, за които четете по книгите и списанията не работят, то значи е време повече да поддържате връзка с хората и да се научите от насъбрания опит.

Най-после ще съумеете да се справите с всички задължения, без да ви изненадват с непредвидени задания в последния миг. Ще имате опцията да си подредите работните действия по часове, без да се отклонявате от работното си време.

Опитайте се да не мислите за финансите си като за една безконечна рецесия. Колкото и да пестите, в случай че не осигурите спомагателни източници на доходи, мъчно ще се избавите от паричните проблеми.



Риби

Ако нямате сериозна връзка и търсите вашата половинка, през днешния ден може да ви се отдаде чудесна опция да се запознаете човек, който е в същото състояние като вас и си търси сродна душа.

Постарайте се да сте оптимално фокусирани върху работата си, защото ще има много разсейващи фактори, които може да се отразят отрицателно на работният развой.

Погрижете се за подсигуряването на една добра вечеря през днешния ден, без значение дали вие ще я приготвите или ще поръчате подготвена. Не пестете за храна и се насладете на обичаните ви неща.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР