ОВЕНКолкото и да ви е трудно да надмогнете обидата си

...
ОВЕНКолкото и да ви е трудно да надмогнете обидата си
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за петък - Везните да избягват агресивни колеги, семейни проблеми за Рибите

ОВЕН

Колкото и да ви е мъчно да надмогнете обидата си към хора, които съгласно вас са ви предали, възобновете прекъснатите другарства, тъй като те въобще може да не са осъзнали протичащото се. Във ваша изгода е да създадете и нови, потребни запознанства. Трудностите са подбудени от обидата, нанесена ви от ваши неприятели.

ТЕЛЕЦ

Съдбата ви подлага на тествания, с които би трябвало да се справите сами. Докажете, че сте способни да преодолявате компликациите на пътя си. Промените, които предприемате ненадейно, ще станат причина за различия с вашите сътрудници. Не пътувайте, с цел да се справите сполучливо със служебните си отговорности!

БЛИЗНАЦИ

Днес ви следва под напрежение, само че все пак изпълнен със спокойни мигове ден. Бъдете справедливи в преценката си и не спорете с сътрудниците си. Не опитвайте да наложите неправилното си мнение непременно. Няма да съсипете престижа си, в случай че признаете грешките си и поискате помощ, с цел да ги отстраните.

РАК

На работното място бъдете умерени и не се опитвайте да надскочите опциите си. Забравете упоритостта да отхвърлите дилемите си, тъй като няма по какъв начин да се справите. Не сте орисани да ви дадат няколко дни отпуска, като премия за положените старания, макар че са увенчани с триумф.

ЛЪВ

Бъдете виновни към отговорностите си, в случай че сте поели обещания да завършите значим план осигуряващ ви отлични доходи. Завършете до обед започнатите задания, които са изостанали поради отсъствието на ваш сътрудник. Възстановете хармонията и положителните връзки в дома си. Отново сте във върховата си форма.

ДЕВА

Не се съгласявайте да инвестирате всичките си спестявания. Заслепени сте от думите и предложенията на измамници, които желаят да печелят посредством вашия труд. Нямате такива уклони, само че може да ви дават обещание недостижими за момента върхове. Себеанализът е наложителен. Преценявайте триумфите и неуспехите си с разсъдъка, с цел да не се окажете губещи.

ВЕЗНИ

Предпазливостта и рационалните дейности ще ви оказват помощ да се справите до обед със служебните си задания. Денят не ви разрешава да вършиме крачката към инициативи. Постарайте се да избягвате компанията на нападателно спорещи ваши сътрудници. Не се намесвайте, в случай че разногласието им не ви визира.

СКОРПИОН

Приемете спомагателни задания. През втората половина на деня ще се сблъскате с интриги, които не за първи път целят да скапват настроението ви. Бъдете сдържани и търпеливи и премълчете думите, които парят езика ви. Така ще съумеете да нанесете пагубен удар на интригантите.

СТРЕЛЕЦ

Не иронизирайте събеседниците си, даже и в случай че чуете неотговарящи на истината техни изказвания. Отложете взимането на значими решения. Ново запознанство ще изиграе неподходяща роля в живота ви. Начинанията са сполучливи, в случай че не сте прибързани. Бъдете деликатни и прозорливи. Избягвайте сериозните изявления.

КОЗИРОГ

Запознанствата ще ви обогатят с приятни преживявания. Интересните и истински хрумвания изискват време, с цел да ги дооформите, преди да ги поднесете. Премълчавайте и не правете забележки, които не са заслужени. Лошото въодушевление няма да ви помогне за сполучливото осъществяване на служебните ви отговорности.

ВОДОЛЕЙ

Не проявявайте импулсивност и не се заяждайте за грешките, които несъзнателно са позволили вашите сътрудници. Нямате право да ги унижавате, изключително в наличието на външни хора, тъй като ще запомнят по какъв начин сте ги изложили и в най-болезнен за вас миг ще намерят метод да ви отмъстят. Търпението и тактът са във ваша изгода. Поставете началото на разискване на нови хрумвания.

РИБИ

Желанието да се противопоставяте на хората от обкръжението си ще ви донесе единствено щета. Не изяснявайте връзките си, в случай че сте ги обтегнали поради недомислени обидни квалификации. Ще изпитате нервност от непрекъснатите фамилни проблеми, които ви следват от сутринта в този ден.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР