Овен Извоювайте си правото днес да не ви безпокоят достатъчно дълго,

...
Овен
Извоювайте си правото днес да не ви безпокоят достатъчно дълго,
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за понеделник, 23 януари

Овен
Извоювайте си правото през днешния ден да не ви безпокоят задоволително дълго, с цел да се почувствате в естетика със себе си. Резултатът от това може да е произведение, с което да се гордеете цялостен живот.

Телец
Полетът на мисълта ще ви накара да се опитате да извършите невъзможното. Това може да ви претрупа физически. Намерете другари, с които да споделите концепциите си.

Близнаци
Вие сте напряко като Летящия холандец, от самото начало пътувате нанякъде, само че без съответна цел и посока. Доста нехарактерна постъпка за вас, само че май имате потребност от малко неопределеност, с цел да се почувствате добре.

Рак
Днес сте способни на в действителност невероятни импровизации. Колкото по-малко се задълбавате във въпроса – по какъв начин да се изразите най-добре, толкоз по-лесно ще се получава.

Лъв
Днешният ден може да се окаже не изключително работлив, въпреки всичко понеделник е. Добрата вест е, че ще съумеете напълно бързо да компенсирате краткотрайната “каръщина ”.

Дева
Може да чувствате едно леко напрежение, само че то е нещо като това чувство, когато си влюбен. Това е, което ви демонстрира вашата мощ и това, че ще се случи нещо вълнуващо. Просто бъдете себе си и приемете нещата - хубави или неприятни. Те просто са.

Везни
Май недооценявате щастието, което ви е кацнало на рамото. На първо място – лишавате себе си от удоволствия, а на второ – щастието може и да отлети, щом вие нямате потребност от него.

Скорпион
Днес може да се почувствате като Алиса при срещата си с Мартенския заек. Прекалено комплицирана задача ще е да поддържате логичен диалог с хората, които срещате. Денят ще е необичайно под напрежение и не е за препоръчване да си имате алъш-вериш с властта.

Стрелец
Ще сте настроени много конкурентно през днешния ден и никога не бихте отстъпили от позицията си. Какво пък изиграйте този спектакъл, методът на конкуренцията дава много положителни резултати. Само внимавайте да не се почувствате прекомерно " вътре " в нещата. Направете го на игра.

Козирог
Добре си помислете преди да се поддавате на общите настроения. Май през днешния ден е по-добре да сте в съпротива на близките. Отстоявайте себе си и най-важното – не изпадайте в всеобща неуравновесеност.

Водолей
Някой, без самичък да осъзнава, утежнява живота ви. Да му говорите за това е неефикасно, единствено ще го обидите. По-добре е да се опитате внимателно да намекнете на въпросната личност да се заеме да “подобрява ” живота на някой различен.

Риби
Бъдете открити за всевъзможен тип съдействие. Съвместните дейности през днешния ден добре се координират и са обречени на триумф. И не позволявайте на колегата си да не помни за вас, пристрастен в личните си ползи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР