ОвенДвойките ще искат да обсъдят по-задълбочено някои въпроси, касаещи ежедневието

...
ОвенДвойките ще искат да обсъдят по-задълбочено някои въпроси, касаещи ежедневието
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17 януари: Лъвове, парите ще се изплъзват през пръстите ви

Овен
Двойките ще желаят да обсъдят по-задълбочено някои въпроси, касаещи всекидневието на фамилията по някои значими въпроси. Опитайте се да дискутирате по-спокойно, без да повишавате звук. Днес, най-сетне ще намерите оня мощен дух, който сте оставили настрани за известно време. Ако до в този момент сте нямали тласък за работа, през днешния ден някак нещо ще се случи като че ли се пробуждате от сън и активирате цялата си сила за работа. Днес, вероятно ще разберете, че времето е пари, а изгубеното време е попилени пари. Имайте поради, че денят не е изключително удобен и няма да е във ваша изгода за всичко, което е обвързвано с финансите.
Телец

Бихте предпочели да не се ангажирате с някои недоразумения във връзката си, само че събитията го постановат. Въпреки това, ще можете да се справите с всичко, макар първичните компликации. Опитайте се да вложите няколко креативен хрумвания във вашата работна активност, изключително тези, които биха могли да ви накарат да спечелите повече авторитет. Важно е през този ден да придадете светлина в специалността си. Някои от вас ще създадат доста добра експертиза и ще открият, че се обрисуват положителни финансови облаги в най-близко бъдеще. Конфигурирайте бюджета си и ще останете удовлетворени от себе си.

Близнаци

Вероятно, ще се опитате да привлечете благоволението на колегата си с някои дребни жестове, защото това ще бъде единственият метод, по който да избегнете непотребните разногласия. Навярно, ще се справите по най-хубавият метод в тези си опити за мир и покой. Ще е належащо да бъдете доста деликатни и деликатни към сътрудниците си или подчинените. Вероятно, имат потребност от поддръжка. Дайте им я и не допускайте настроението ви да излезе отвън орбитата си. Изглежда, всички шансове за разцвет ще долетят във финансовата ви сфера. Планетите са подредени във ваша изгода и ще възнаградят вашата финансова тактика и твърдоглав труд.

Рак

Ако сте самотни, може би ще желаете да вземете дефинитивно решение за индивида, който едвам сте опознали. Така че по-добре да отложите решението си, с цел да не съжалявате за в бъдеще. Вероятно, ще дадете най-хубавото от себе си в работата ви, само че това няма да бъде задоволително за шефовете ви или клиентите. Приемете го като факт и продължете да давате максимумът от себе си. Още в самото начало на деня можете да си извършите подробни проекти за възстановяване на бизнеса ви или за стартирането на нов финансов план. Това сигурно ще докара до положителни резултати, само че все пак останете по-земни.

Лъв

Денят ще ви даде опция да разрешите някои проблеми в персоналните ви връзки. Ще узнаете някои  вести за вашето бъдеще, които никога не би трябвало да пренебрегвате. Вероятно, от вас ще се изисква да бъдете по-активни, по-бързи в дейностите в работата си. Ще би трябвало да се примирите, че би трябвало да отговорите на упованията на шефът ви и на някои от сътрудниците ви. Може би, ще имате предпочитание да разрешавате всички финансови въпроси. Денят обаче е на друго мнение, парите безусловно ще се изплъзват като вода през пръстите ви и няма да може да контролирате разноските си.

Дева

Двойките доста ще подобрят връзките си, в случай че през днешния ден се опитат да бъдат откровени и изтласкат скритото неодобрение от душевните си „ ъгли “. Бъдете ясни и съответни за всичко, което се отнася до чисто материалното отношение в фамилната връзка. Този ден ще се наложи да промените предавките от думи към дейности, в случай че желаете работният ден да премине леко. Постарайте се да работите повече, в сравнение с да говорите, показвайки, че сте прави, освен на приказки. Не се обрисува финансов дисбаланс през този ден. С напредването на деня ще откриете, че повишаването на паричният поток ще става все по-обещаващ. Денят е удобен да похарчите известно количество пари за вашия външен тип и облекло.

Везни

Има неща, които не можете да отложите през този ден, което може да докара до противоречие с половинката ви, която ще потърси виновността във вас. Опитайте се да овладеете обстановката дипломатично, без да се оправдавате прекалено много. Ще се наложи да преразгледате всичко под друга визия, в случай че желаете да настъпи смяна на работното ви място. Вероятно, ще се научите да бъдете по-обективни и по-малко сериозни към всичко, в това число и към себе си. Преди обед ще имате шанс по въпроси, които касаят парите. Повечето от вас надали ще се оплачат от липса на финанси. Като цяло ще бъдете удовлетворени от банковия си баланс.

Скорпион

Може би, през днешния ден ще се наложи да се плъзгате безпрепятствено по ръба на бръснача. В противоположен случай, рискувате да раздразните обичания си човек, който надали ще остане апатичен към вашето държание. Възможно е да изпитате известни терзания, че някой от сътрудниците ви желае да ви натопи. Причината за това може да бъде разделянето на групи - наши и ваши, а вие се явявате толкоз неуместни и за едните, и за другите. В началото на деня няма да имате опция да мислите за всичко, което е обвързвано с пари. Вероятно, ще бъдете заети с разнообразни действия и това ще бъде повода мозъкът ви да не е деен по финансовите въпроси.

Стрелец

Ако сте неангажирани, ще имате предпочитание да се заемете с търсенето на сродната си душа през днешния ден. Не се впускайте в случки, без да сте  готови за една непорочна обич, да обикнете някого от цялата си душа. Ще имате няколко шанса да прокарате някои ваши новаторски хрумвания, които ще се отразят отлично на професионалната ви сфера. Въпреки това, не се бавете, действайте бързо още през днешния ден, тъй като шансът може да ви се изплъзне идващия път. Днес, може да се окаже, че сте в доста положително финансово положение. Ще имате опция да печелите добре, в случай че притежавате компания или недвижимо имущество, което е на ваше име.

Козирог

Ако би трябвало да се възстановите от следващото недоразумение, в този момент е моментът да го извършите. Със сигурност можете да опитате да подобрите фамилните си връзки или интимното другарство, само че би трябвало да бъдете по-решителни. Малки недоразумения с сътрудници или клиенти, евентуално ще ви скапват настроението през този ден. Ще бъдете по-склонни да разрешите този противен проблем с причини, в сравнение с да се отдадете на безумните си страсти. Вероятно, вашите неуморни старания ще ви доведат до триумф и ще донесат парични облаги. Можете да очаквате усъвършенствано финансово положение, което може би ще ви разреши да изчистите всички чакащи задължения.

Водолей

Ако изпитвате и най-малкото възприятие на боязън за интимните ви взаимоотношения, тогава ще изпаднете в дискомфорт. Добрата вест е, че можете да се измъкнете от обстановката. Просто бъдете по-наясно със личните си ограничавания. Трябва да внимавате доста какво говорите на работното си място. Ако не сте уверени в своите думи, избягвайте да ги излагате като правота, тъй като може да объркате сътрудниците си. Вероятно, няма да съумеете да спестите пари през днешния ден, колкото и старания да вложите, само че в това време няма да похарчите доста средства. По-голяма е вероятността да загубите, в сравнение с да спечелите през днешния ден.

Риби

Двойките ще се опитат да придадат по-голямо значение на дребните неща и това ще бъде печелившата стъпка да се сближат. Новото начинание ще ви помогне да реализирате амбициозните си проекти през днешния ден. Възможно е да се разпилян избрани клюки и злословия на работното ви място. Ако се опитате да ревизирате дали те се базират на истина или не, това несъмнено може да повлияе на кариерата ви. Опитайте се да го извършите по различен подобаващ метод, без да обръщате внимание на злонамереността на някои ваши сътрудници. Може да съумеете да се справите с документите за завещание, за които отдавна се борите. Денят е подобаващ да се консултирате с вашия правист, с цел да обсъдите всички въпроси свързани с това наследствено имущество.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР