Овен Думите ви ще имат голяма сила днес, така че внимавайте

...
Овен
Думите ви ще имат голяма сила днес, така че внимавайте
Коментари Харесай

Хороскоп за днес – 27 май

Овен

Думите ви ще имат огромна мощ през днешния ден, тъй че внимавайте какво и на кого казвате. Голямата мощ върви ръка за ръка с огромната отговорност, не забравяйте.

Телец

Днес са значими положителните планове. Активните дейности не са целесъобразни. Окуражаващите думи и вдъхновението, които може да дадете на другите, това е вашият персонален принос за този ден.

Близнаци

Днес без особени старания можете да накарате света да се върти към вас. Въпросът е подготвени ли сте да станете център на личната си Вселена.

Рак

Малко комплициран, повече тайнствен, много безреден съботен ден през май. През този месец каквото и да става, наподобява елементарно преодолимо, постижимо, разрешимо. Вярвайте в себе си и всичко ще се подреди.

Лъв

Създайте си шир за изява, другояче ще се чувствате подтиснати, уплашени и ще станете просто едни мърморковци. Отпуснете душата си и концепциите сами ще полетят.

Дева

Сложен ден, който ще ви изправи пред доста въпроси за решение. Анализирайте, само че без да се увличате. Действайте, само че без да вършите и непознатата работа. Пазете персоналните си граници.

Везни

Не задавайте повече въпроси, в сравнение с са постижими за събеседниците ви. Човешкият разум не е в положение да обработи повече от три разнообразни тематики в един миг. Съобразете се с потенциала на другите.

Скорпион

Саморекламата през днешния ден няма да ви води прекомерно надалеч. Повече работа и по-малко вътрешна рецензия. Правете каквото би трябвало, а какво ще стане в последна сметка е Божа работа. Не се привързвайте към резултатите.

Стрелец

Прекалено съществено сте приели някои неща, а това може да породи огромни спорове с близките. Не се опитвайте, а и не очаквайте всичко да се случва съгласно вашите правила, не ставайте тесногръди мърморковци. Бъдете отворени за нови хрумвания.

Козирог

Покажете примирение, гордостта рядко е от употребява. Повече слушайте, по-малко говорете. Мълчанието в доста случаи има цената на златото.

Водолей

Никой не знае по-добре от вас прелестните ви качества. Покажете ги, използвайте ги в общуването си с другите. Направете света по-добър като самите вие сте по-добрата версия на себе си.

Риби

Съвсем не елементарен ден. Отговорностите ще са повече от силите и времето, които можете да им отделите. Все отново с добър проект и вярно подбрана помощ, можете чудеса да сътворите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР