Надяваме се, че след тези избори българският обществен живот ще

...
Надяваме се, че след тези избори българският обществен живот ще
Коментари Харесай

Биков за 49-ия парламент: Оказа се, че революционерите нямат потенциал да монтират какъвто и да било модел

Надяваме се, че след тези избори българският публичен живот ще се върне към разпоредбите на демократичната политика и въобще към разпоредбите на политиката. Ще спре да опитва, и то несполучливо, ще спре да ползва нововъведения. Това съобщи националният представител от ГЕРБ-СДС Тома Биков по време на декларация от името на парламентарната група, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Обобщението на този парламент може да бъде резюме на политическата обстановка в последните три години. Този парламент завършва мандата си предварително. Прави го по сходен метод - с ругатни, с обиди, само че за жалост, без убедителни резултати.

Това е едно от нещата, които може би би трябвало да изведем като главен извод на тази обстановка, в която живеем в последните години, а точно, че оптималното произвеждане на ругатни, обиди и заклеймявания не води до резултати - нито в политически, нито в стопански, нито в публичен проект ", безапелационен бе Биков. 

Той попита дали цялостното положение на страната се е подобрило в последните няколко години, а по-късно заключи " изводът на нашата парламентарна група е, че няма усъвършенстване ".

" На мястото на ярки политически лица в ръководството бяха конфигурирани неярки политически лица. Всеки министър и всеки човек на управническа служба е политическо лице. Това дали има политическа биография, политически опит и характерни политически познания не значи и не го оправдава ", сподели още Биков.

Той разказа политическата обстановка у нас в последни няколко години като " изключение ", което обаче се е наложило като норма. 

" Това, в което живеем последните три години като жители, не е обикновено. Това е изключение, което беше превърнато в правила. Това е авантюризъм, това е нещо, което води само до разделяне на българското общество и фрагментирането му на твърди партийни ядра ", добави националният представител.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР