ОвенДобра идея е да включите близките си в плановете си,

...
ОвенДобра идея е да включите близките си в плановете си,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 26 март: Водолей- направете компромис , Везни- бъдете уверени

Овен

Добра концепция е да включите околните си в проектите си, в противоположен случай ще ви е мъчно да приложите всичките си хрумвания в деяние. Бъдете сигурни, че в процеса те правят оценка чий е проектът и се придържайте към него, с цел да осигурите обединен комфорт, вместо да се превърнете в орел, рак и щука. Най - добре ще бъде да си починете малко и да избягвате неща, които в допълнение изчерпват силата ви.

Телец

Изглежда, че, прекомерно доста проявявате подозрения и по този начин създавате усещането, че някой крие нещо от вас. Важно е да не драматизирате нещата по отношение на персоналния си живот, което може да ви накара да се почувствате още по тревожни. Бъдете спокойни, няма причина да бъдете обезпокоени от съществени проблеми през този ден. Имате нужда от повече успокоение и отмора.

Близнаци

Най - към този момент заради вашето намерено и благожелателно държание към вашите близки, ще получите от тях позитивна противоположна връзка, която сигурно ще бъде извънредно потребна и за вас. Вероятно виждат, че им предоставяте безусловно нужната за тях поддръжка и поощрение. Само по този метод ще се сътвори позитивна атмосфера на взаимна поддръжка, която ще бъде от изгода за всички.



Рак

Въпреки че нещата, които желаете, варират и постоянно са недостъпни, вие сте подготвени да отделите доста време и пари за тях или да поемете опасности, с цел да ги превърнете в действителност. Имайте поради, че копнежът за невъзможното нормално е по - натоварен от удовлетворението. Ако обаче нещата, които желаете, не са единствено волност, в последна сметка ще ги получите свише.



Лъв

Вашето позитивно отношение към живота ще бъде заразяващо. Ще създадете приятна атмосфера, която ще възрадва всички. Ще бъдете в положение да изгладите всевъзможни прочувствени терзания във вашите взаимоотношения с спомагателната изгода от основаването на солидна основа, която ви разрешава да се изправяте решително с всички провокации, които е евентуално да срещнете в бъдеще.



Дева

Изглежда, че този ден ще бъде ненапълно като изпитателен интервал. Бъдете уверени и вярвайте във вашите качества, приближаващите събития ще ви изтласкват до краен лимит. Не позволявайте мненията на другите да ви разубедят от вашите убеждения, вместо това използвайте всяка борба, с цел да изградите и затвърдите причините за вашата позиция. Може да откриете една или две благоприятни условия за усъвършенстване.

Везни

Време е най - най-после за нов метод, да започнете реализирате от дълго време заветните си проекти и да започнете нещо ново. Покажете нужната убеденост и възторг, които ще се харесват на тези, които могат да ви оказват помощ, с цел да придвижите амбициозните си проекти напред. Внимавайте по какъв начин оценявате предлаганата помощ - не я приемайте единствено като даденост от ориста!



Скорпион

Възможно е да се почувствате свръхчувствителни и тревожни, тъй като денят не протича толкоз безпрепятствено, колкото бихте желали. В такива обстановки ще се натоварвате и при най - дребните произшествия. Не се разстройвайте поради нещо банално, тъй като по - късно ще съжалявате за това и евентуално ще осъзнаете, какъв брой неуместно сте постъпили. Избягвайте всевъзможни разногласия и не позволявайте на страстите да ви извадят от равновесие.



Стрелец

Чувствайки се фантастично, вие ще бъдете в добра форма и уверени в себе си. Вероятно ще постигнете огромен прогрес в използването на новите си хрумвания. В персоналния си живот ще продължавате да процъфтявате и да разширявате кръгозора си. Самочувствието, което притежавате, ще се ускорява и вследствие на което, възприятието за достижение и задоволство, което изпитвате ще се удължава.



Козирог

Възможно е да се получат различия сред вас и приятелите ви. Това е несъмнено ще се окаже притеснително, тъй като досега сте гледали в една и съща посока. Дори един малък спор може да докара до огромна свада, а това несъмнено може да заплаши солидно другарството. Признайте, че съжалявате, в случай че сте споделили нещо, за което в този момент съжалявате. Когато засегнатите схванат, че съжалявате за казаното, биха могли да ви простят.



Водолей

Използвайте този ден, с цел да подновите контактите със фамилията си. Те ще бъдат удовлетворени и даже може да съумеете да разрешите остарели спорове като медиатор или като извършите първата стъпка, с цел да изясните нещата. Планетарното разположение е удобно за закопаване на томахавките един път вечно. Препоръчително е да извършите първи нужните взаимни отстъпки.

Риби

Когато измененията отношението си, можете по - елементарно да се изправите против събитията и да стигнете до сполучлив резултат. Отделете се от открития метод на разглеждане на обстановката и възприемете нов метод. Бъдете доста деликатни, когато отправяте обвинявания или се пробвате да вините най - околните си, тъй като е изцяло допустимо да сте позволили неточности. Бъдете откровени до край!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР