Овен Днес ще ви се наложи да се потрудите сериозно. Мърморенето

...
Овен
Днес ще ви се наложи да се потрудите сериозно. Мърморенето
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 13 април

Овен
Днес ще ви се наложи да се потрудите съществено. Мърморенето и недоволството надали ще ви оказват помощ, тъй че просто се залавяйте за работа. Добре е да не влагате ненужни страсти и да не се преуморявате, тъй като нервната ви система е мощно пренатоварена.
  Телец
Мнението на приятелите ви ще е изключително значимо за вас през днешния ден, даже може да е решаващо за дейностите ви. Може би се осланяте на помощта им за идния ремонт в къщата си. Бъдете подготвени и за не доста ласкави мнения на поканата ви.
  Близнаци
Бихте могли да докажете детективските си качества при разбулване на секретна информация. Концентрацията ви и способността да разнищвате загадки ще са на нужната висота. Само не се заблуждавайте, че можете всичко, тъй като изтрезняването от тази илюзия може да е много мъчително.
  Рак
Май сте си сложили прекалено много задания за през днешния ден, а в това време желаете просто да поскитате и да побъбрите с другари. Защо не измененията графика си, в последна сметка сами сте се набутали в този шаблон. А и не всичко е толкоз наложително.
  Лъв
Стягайте багажа и тръгвайте нанякъде, простора мами на открито, а и жаждата ви за завършения е толкоз мощна. Пролетта застъпва с цялостна мощ, а с нея и коктейла от хормони мощно ви замайва. Просто тръгвайте на открито и не му мислете доста.
  Дева
Днес ще би трябвало да претеглите приходите и разноските. Добре е да се замислите по какъв начин да увеличите постъпленията и да не изпадате в безсмислени самоанализи. Не се изкушавайте да вземате пари на заем, доста мъчно ще ги върнете.
  Везни
Много подобаващ миг да се откажете от нездравословните си привички. Излишъкът от сила може да ви накара да действате безогледно. Усеща се желанието ви за спорове, овладейте го. Самооценката ви през днешния ден може да се окаже много лъжлива.
  Скорпион
Днес ще имате потребност от по-голяма доза самообладание, все ще се откри кой да ви ядоса. Проявете повече разсъдък и не се впускайте в разногласия и безкрайни пояснения. Не се учудвайте и не се дразнете от нелепостта на хората, с цел да не останете неприятно сюрпризирани.
  Стрелец
Чаровни сте, не ще и дума, само че сте склонни да употребявате чара си, с цел да извършите някои дребни пакости. Е, в случай че не прекалявате, всичко ще е наред, даже малко по-забавно от нормално.
  Козирог
Работохолизмът от време на време е хубаво нещо, само че през днешния ден може да се почувствате изцяло изчерпани и изтощени. Все отново през днешния ден е събота, дължите си малко отмора и положително отношение към самите себе си. Какво чакате.
  Водолей
Имате страхотни проекти за през днешния ден, само че гледайте да не ги неуспехите заради липса на средства. Не бъдете прекомерно разточителни, правете си добре сметката. Може да зарадвате тези, които обичате и като измислите нещо занимателно, не е нужно безусловно да влагате купища пари.
  Риби
Не е от най-лесните Ви дни. Всичко ще се случва мъчно и с цената на доста старания. Но пък ще разберете, че имате другари, на които можете да разчитате и такива, които единствено са се правели на другари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР