ОвенДнес, ще трябва да разчитате най-вече на показаните резултати и

...
ОвенДнес, ще трябва да разчитате най-вече на показаните резултати и
Коментари Харесай

Хороскоп за 29 април: Телци, звездите ще ви помогнат днес

Овен

Днес, ще би трябвало да разчитате най-много на показаните резултати и на обстоятелствата, а не на казаната дума. Обещанията са нещо ефимерно, а и постоянно се не помнят. Дайте късмет на приятелите си да потвърдят своята стойност. Опитайте се да избегнете контактите в обществените мрежи. Най-добре е да се уедините, по този начин ще се заредите с повече сила и тласък за идващите дни.

Телец

Звездите ще ви оказват помощ през днешния ден да изпитате силата на любовта и привързаността. Положителните страсти ще господстват през днешния ден във връзката ви, всичко ще е толкоз хубаво, че евентуално ще имате чувството, че сънувате. Не харчете средства единствено за себе си. Помислете за другите членове на фамилията, от какво имат потребност и по какъв метод бихте ги зарадвали. Щастието в очите на обичаните ви хора коства доста повече от скъпа, първокласна движимост.

Близнаци

Със сигурност ще може да реализирате без всевъзможни терзания и опасения вашите проекти. Вероятно ще се радвате на топли връзки в фамилията. Можете отлично да прекарате времето си в компанията на обичания човек. Денят е подобаващ и за всевъзможни срещи, даже по въпроси свързани с бизнеса или работата.

Рак

Днес ще намерите мотив за празник обвързван с вашите взаимоотношения с най-любимото ви създание. Важно е да обърнете внимание на детайлите и дребните неща в живота, които ви доставят благополучие и наслада. Денят е удобен да обсъдите дълготрайните си проекти. Не се обрисуват съществени финансови приходи към банковата ви сметка, тъй че не разчитайте на съществени доходи през този ден. Ограничете разноските и излизанията си.

Лъв

Пътуването и контактите с другите ще бъдат градивни и ползотворни, които са добре пристигнали за настроението ви. Този ден от февруари е удобен, с цел да се откупите от неточности и неприятни настроения. Също по този начин ще се освободите от напрежението, както на вас, по този начин и на хората, които са в близкото ви обграждане. Стремете се да разберете потребностите на членовете от фамилията си.

Дева

Перфектен ден ви чака, с цел да се посветите отговорностите си за задълбочаване и разширение на съответни ползи, изключително финансите. Днес извършването на покупки е целесъобразно за вас от звездите. Раздвижете пари си, подобрете приходите, внесете заемите и започнете финансовите диалози. Въпреки почивният ден, главните ви каузи ще са свързани с пари.

Везни

Оставете се да бъдете отведени от фантазията или действителността, които през днешния ден са по-интересни от всеки път. Неочаквано събитие може да трансформира от другарството в забележителна обич. На процедура ще бъдете изумени от скоростта, с която ще сте в положение да вземате решения и отговаряте гъвкаво на потребностите на поетите задължения.

Скорпион

През този ден може да се сблъскате с проблем вследствие на някоя непозната неточност от член на фамилията или непосредствен другар. Препоръчително е да се справите с този проблем, тъй като това може да ви предизвика в спор. Избягвайте да споделяте персоналните си проблеми с хора, които смятате, че можете да им се доверите, тъй като те биха могли да ви разочароват.

Стрелец

Ако планирате да пътувате през днешния ден, бъдете деликатни, защото може да се появят някои непредвидени трудности. Също по този начин, в случай че се срещате с хора по бизнес или персонални въпроси, бъдете деликатни, защото може да се опитат да ви излъгват. Звездите дават обещание деня да ви донесе наслада от решенията, които сте взели неотдавна, и може да стартират да дават своите плодове. Очаквайте още редица изненади.

Козирог

Днес би трябвало да бъдете извънредно деликатни, тъй като ще бъдете  податливи на кашлица, настинки и леки неразположения, само че бързо ще се освободите от сходни недоволства. Личният ви живот ще бъде в действителност проспериращ и ще се радвате да прекарвате времето си вкъщи. Ще вземете значимо или съдбоносно решение по отношение на бъдещето си.

Водолей

Вероятно ще се почувствате доста въодушевени от този ден, чувствайки се готови за това, което животът би трябвало да ви донесе, за превъзмогване на всички бариери по пътя ви. Усилията ви най-вероятно ще бъдат оценени. Ще се почувствате предпазени, обичани и удовлетворени, което ще ви улесни да се възползвате от идният ден.

Риби

Може да се почувствате обезпокоени за здравето или благополучието на вашето семейство, изключително на някой от родителите ви. Може да се чувствате напрегнати и разчувствани за бъдещето. Вероятно ще  започнете нов режим на извършения, да избягвате неприятните и нездравословни храни или да се видите с вашия персонален доктор, с цел да се консултирате по отношение на за цялостното ви здравословно положение.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализаторКрасимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР