ОвенДнес не се нагърбвайте с отговорностите на някой друг, дори

...
ОвенДнес не се нагърбвайте с отговорностите на някой друг, дори
Коментари Харесай

Страстна любов за една зодия, друга прави от мухата слон

Овен

Днес не се нагърбвайте с отговорностите на някой различен, даже да става дума за непосредствен човек. Ако носите цялото задължение и в името на връзката или на фамилията, само вие ще вършиме взаимни отстъпки, а това няма да е от ничия изгода. В случай, че сте на работното си място, мъчно ще постигнете съгласие с сътрудниците през днешния ден.

Телец

Днес е допустимо да се окажете изправени пред някакво предизвикателство. Ако казусът е финансов, ще се наложи да прибегнете до някои по-дълбоки запаси, а в случай че става дума за взаимоотношения – до вътрешните си сили. Ще сте доста прочувствени, само че в случай че съумеете да изразите тези усеща – да вземем за пример в спортна конкуренция или посредством писане, ще останете удовлетворени.

Близнаци

Днешният ден е превъзходен за пътувания, за срещи с другари и за занимания. Разнообразието ще ви работи отлично, тъй че търсете способи да извършите деня си по-интересен. Някои от вас ще бъдете изправени пред избор – дали да извършите това, което желаете или да угодите на околните си.

Рак

В случай че нещо не е наред, не подценявайте сигналите на тялото си, само че не стигайте до крайности – през днешния ден има възможност да си въобразите, че сте заболели или че ситуацията ви е по-сериозно, в сравнение с в реалност е. Ако през днешния ден се чувствате обезпокоени или комплицирани, имайте поради, че е допустимо да преувеличавате проблемите.

Лъв

Днес бъдете по-внимателни, в случай че би трябвало да давате пари или да купувате нещо. Определете кое е предпочитано за вас и не пръскайте пари напразно. Може би ще се наложи през днешния ден да анализирате някоя своя неточност от предишното и, в случай че е допустимо, да извършите нужните корекции.

Дева

Днес ще се открие опция да прецените обективно някаква обстановка, и даже да анализирате независимо личните си усеща, без да затъвате в драми. Ако възникне някакъв проблем, помислете какво бихте могли да извършите, с цел да го разрешите – в случай че предприемете несъмнено деяние, ще съумеете да превъзмогнете терзанията.

 Везни

Днес ще отстоявате разпалено мнението си и мъчно някой ще успее да ви надвие в вербален дуел. Все отново си помислете дали си заслужава да го вършиме – допустимо е индивидът до вас да има потребност от вашата поддръжка, а не от това да му тикате истината в очите. Използвайте думите, с цел да помагате, а не с цел да съдите другите.

Скорпион

Днес любовта ви ще е по-страстна от нормално, а страстите ви – много горещи. Ако обаче имате спор с партньора/партньорката, пробвайте се да методите другарски и не се опитвайте – директно или по-прикрито – да принуждавате другия да прави нещо. В случая откровеният диалог ще е по-доброто решение.

Стрелец

Днес най-добре ще е да си осигурите задоволително отмора, защото за доста от вас идната седмица ще бъде по-натоварена, а за някои – и по-емоционална. В случай че пренебрегвате потребностите си от храна и сън, тялото ви ще даде сигнали – този път не ги игнорирайте, тъй като резултатът няма да ви хареса.

Козирог

Ако през днешния ден си почивате, забравете за служебните грижи и проблеми – по този начин или другояче измененията, които предстоят през идващите дни и седмици, няма да се правят под вашия надзор. Отърсете се от грижите и поговорете с хора, които гледат оптимистично на живота. Ако обаче сте на работа, не е изключено да си имате проблеми с шефа.

Водолей

Днес някои от вас ще би трябвало да признаете, че сте имали нереалистични упования от някой човек или от избрана обстановка. Не се ядосвайте на себе си – всеки има интервали, когато разрешава на възприятията да замъглят здравия разсъдък. Трудно ще постигате желанията си през днешния ден, тъй че по-добре се отпуснете и малко охладете ентусиазма си.

Риби

Днес ще се открие опция да внесете изясненост в връзките си с различен човек и да го видите в действителна светлина. Трудно някой ще ви заблуди в днешния ден, само че в случай че в предишното сте се доверявали прекомерно, през днешния ден ще би трябвало да приемете следствията. Ако работата ви е креативна, ще постигнете превъзходен резултат.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР