ОВЕН Действайте внимателно Доверието, което гласувате на непознат няма да остане излъгано

...
ОВЕН
Действайте внимателно
Доверието, което гласувате на непознат няма да остане излъгано
Коментари Харесай

Хороскоп за утре 26 октомври-СТРЕЛЕЦ Много успешен ден, РИБИ Силно успешен ден

ОВЕН
Действайте деликатно
Доверието, което гласувате на чужд няма да остане излъгано и най-вероятно ще бъдете доста удовлетворени от съдействието си, макар първичните съмнения. Шансът ви за мечтани достижения в веществен аспект или за реализиране на персонални цели е експресивен, тъй като шансът ви е доста мощен.

Редом до тази обещаваща характерност за понеделник следва да отчетете съществуването на хора към вас, които ще работят хитро и подло. Пазете се!

ТЕЛЕЦ
Заложете на честността
Независимият ви дух ще се прояви и през днешния ден. Водени от разбирането си за нещата, ще сложите завършек на тези, които ви пречат да се чувствате същински. Понеделник е задоволително потребен за реализиране на цели, засягащи реализиране на съглашение с някого за взаимна работа. Онези Телци, които ще работят хитро, с цел да измъкнат повече облаги от едно бъдещо съдружничество при сформиране на писмения контракт, ще си вкарат „ автогол ”.

БЛИЗНАЦИ
Необходима е приемливост
Споделете терзанията с околните си, ще намерите бързо решение и ще ви олекне. В устрема си да осъществят мечтана цел, Близнаците ще показват настъпателност, или най-малкото – емфатичен усет към насила, което надали е най-удачното държание от ваша страна, тъй като ще последват проблеми. Проявете приемливост към близките и в действителност ще постигнете триумф.

РАК
Избягвайте разногласията
Налице са всички предпоставки, с цел да прекарате един прелестен и спокоен ден. Понеделник е удобен за незабавни контакти в публичните среди, както и за осъществяване на персонални и настоятелен цели. При реализиране на последните е добре да не допускате експлоадирането на разногласия, тъй като несъгласията елементарно ще прераснат в спорове, които ще провалят реализацията ви.

ЛЪВ
Благоприятни благоприятни условия
За да решите въпросите, които ви тормозят си осигурете малко успокоение. Лъвовете разполагат с чудесни условия за пробутване тактики, посредством които ще съумеят са осъществят желанията си. Преобладаващият % от представителите на знака сигурно ще се възползват от шанса си. Определена част от зодията няма да съумеят заради здравословна непълнота.

ДЕВА
Силна раздразнителност
Денят се свързва с креативен изяви и с внимание към обичани хора. Няма да ви липсва предпочитание за удоволствия и обич. У преобладаващата част от Девите нервността е засилена, а при някои ще е съвсем невероятно да овладеят обстановката, която ще е ескалира до доста остри изразни форми, наситени с ругатни и обиди. За през днешния ден е присъща и деловата удача, коята визира най-вече предприемачите от зодията.

ВЕЗНИ
Спокоен ден
Този ден множеството от вас ще отредят за отмора измежду домашна конюнктура. Този ден ще е доста спокоен и потребен за Везните, които разчитат на лични благоприятни условия за реализацията на интересуващи ги материални и други цели. Към взаимна активност не е целесъобразно да се насочвате, тъй като за такава обстановката не е задоволително надеждна и постоянна.

СКОРПИОН
Пред прекрасен стадий
Не споделяйте персоналните си премеждия с всеки. Бъдете по-дискретни. Възможни са неприятни изненади и провокации. Този ден е доста добър за реализиране на персонални цели. До добра делова реализация доближават тези от зодията които ще работят независимо по дилемите си. Благоприятното събитие за през днешния ден е, че понеделник отбелязва началото на сполучлив и плодороден стадий за обществен и настоятелен прогрес.

СТРЕЛЕЦ
Много сполучлив ден
Нуждаете се от повече успокоение и мощна храна. Здравето ви също изисква грижи, придвижване и отмора. Ярко удобен ден, присъщ с доста високи достижения в областта на вашите персонални и настоятелен задължения. Не влизайте в кавги, тъй като ще си навлечете неприятности, и се пазете от враговете си. последните търсят способи да ви навредят. Постигате изразителна финансова удача.

КОЗИРОГ
Не се поддавайте на примамки
Покажете достойнство на характера си и благодарете на тези, които ви поддържат и в същото време остават в сянката ви, грижейки се за вашето развиване. И за вас понеделник е много удобен, само че обстановката е по-специфична и сигнализира за заплаха от дестабилизация. В този смисъл е доста значимо да не се поддавате на материални съблазни или присъединяване в съмнителни интервенции. Навлизате в изменчив интервал, и следва са сте доста деликатни.

ВОДОЛЕЙ
Укрепете здравето
Посветете този ден на фамилията си и се пробвайте да си починете в фамилна конюнктура. Събитията при Водолеите са доста близки до тези на Козирозите, само че при вас не става въпрос да не поддавате на материални изкушения, а да се пазите от измами, и от съпернически удари.За мнозина от зодията е присъща здравословна неустойчивост. Акцентирайте върху здравословно подсилване.

РИБИ
Силно сполучлив ден
Нерешени проблеми ще ви накарат да потърсите нови благоприятни условия за справяне с тях. Няма подозрение, че Рибите се усещат в положително разположения на духа, и в подготвеност за реализация на материални каузи, персонални цели и значими контакти в публичните и деловите среди. Понеделмник е доста удобен и подсигурява триумф на договарящите, в договорирането и за пътешестване.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР