ОВЕНДенят ще е лек, успешен и ползотворен. Струва си да

...
ОВЕНДенят ще е лек, успешен и ползотворен. Струва си да
Коментари Харесай

Романтично предложение за една зодия, друга ближе стари рани

ОВЕН

Денят ще е лек, сполучлив и потребен. Струва си да започнете с неща, които сте отлагали дълго време. Бързо ще се справите с тях и ще постигнете това, към което се стремите. Възможно е нови познати да ви предложат помощ. Не отхвърляйте. Обща идея ще ви помогне да се сприятелите.
-->
ТЕЛЕЦ

Днес повече от нормално ще притегляте вниманието към себе си. И това ще се окаже доста потребно - ще ви разреши да намерите съидейници или да извършите положително усещане на тези, които от дълго време ви симпатизират. Не са изключени срещи, които ще получат сантиментално продължение.

БЛИЗНАЦИ

В началото на деня мъчно ще се концентрирате върху отговорностите си. Вероятни са дребни неприятности или досадни произшествия, поради които ще сте много. Много от вас ще ще раздразнят от това. В следобедните часове ще имате опция да се захванете с нов план. Не я пропускайте!

РАК

Действайте уверено и ще съумеете. Това е добър ден за вдишване на самодейност в работата и в персоналните връзки. Можете да се заемете с нещо, което не сте се осмелявали да започнете дълго време. Звездите ще са на ваша страна и постигането на стремежи резултат ще бъде елементарно.

ЛЪВ

Първата половина на деня ще е много напрегната. Най-вероятно по това време ще би трябвало да вършиме няколко неща едновременно, да решавате непредвидени проблеми или да помагате на околните си. Може би осъществяването на някои от вашите лични проекти ще би трябвало да бъде отсрочено за известно време.

ДЕВА

Ще се тревожите за дребни неща повече от нормално, само че като цяло денят ще се развие сносно. Подходящ е за дотъкмяване на стартирани по-рано каузи, както и за решение на организационни въпроси. Трудности могат да зародят там, където би трябвало да деянията креативност и избретателност.

ВЕЗНИ

Ще имате време да извършите доста неща освен за себе си, само че и за другите. Вашият опит ще бъде потребен както на нови, по този начин и на остарели познати. Те ще ви бъдат признателни за съвет или помощ. Вероятни са промени към по-добро в връзки, които преди са били напрегнати.

СКОРПИОН

Денят ще донесе напълно нови неща и задания. Добре е неотложно да измененията проектите си, с цел да не пропуснете забавна опция. Понякога няма да ви е елементарно да се разбирате с другите, само че въпреки всичко ще намирате метод да избегнете съществени спорове и да поддържате положителни връзки с всички.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще мине доста добре. Може да поемете нови действия. Бързо ще разберете по какъв начин да съумеете в тях, а също така наоколо ще има хора, които ще са подготвени да ви оказват помощ. Предишен опит ще бъде потребен. Благодарение на него бързо ще се ориентирате в новата обстановка и няма да допуснете съществени неточности.

КОЗИРОГ

Очаква ви кондензиран със събития ден. Утрото ще донесе вдъхновяващи вести или оферти, на които ще се съгласите без доста да мислите. По това време са евентуални и непредвидени срещи. Те ще ви създадат щастливи. Няма да се чувствате изтощени, даже в случай че прекарате по-голямата част от деня на крайници.

ВОДОЛЕЙ

Не бързайте да поемете сложни и значими задания. Ще отнеме известно време, с цел да съберете сили и да се настроите за работа. Комуникацията с другите ще бъде по-трудна от нормално. Дори най-близките ви хора, от време на време могат да ви схванат неправилно. Избягвайте спорове.

РИБИ

Сутринта ще ви зарадва с положителни вести и забавни оферти. Интуицията ще ви подскаже по какъв начин да действате, без да губите нито минута. Не пропускайте опцията да обсъдите значими въпроси с обичаните хора. Може бързо да намерите решение, което да се хареса на всички.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР