ОвенДенят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а

...
ОвенДенят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а
Коментари Харесай

Една зодия да се научи да казва НЕ, друга лети от щастие

Овен

Денят е доста удобен: напъните Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат точно такива, каквито ги очаквате. Не би трябвало да скривате своите упоритости и да се стеснявате от смели стремежи – обкръжаващите ще се отнесат към тях с почитание и драговолно ще Ви признаят за водач.

Вероятно е подсилване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в покачване в службата, по този начин и в увеличение на заплатата. Намирате се във властта на мощни усеща, само че не си губите главата, та по тази причина измененията в персоналния Ви живот ще бъдат с положителен темперамент. Денят е доста подобаващ за нови запознанства.

Телец

От доста от дълго време се учите да казвате „ Не ”, само че от време на време извънредно Ви се желае да махнете с ръка и да дадете някому всичко, за което помоли. Проблемът е в това, че съвсем всички, които са към Вас, в този момент са изцяло съгласни с това. Изглежда е пристигнало време да предприемете решителни ограничения. Опитайте се да поговорите искрено с някого. Придържайте се към безпристрастен звук и поискайте съвет от по-опитни хора.

Близнаци

Първата половина на деня може да бъде развалена от професионални компликации. Може да Ви стане ясно, че на настоящето Ви работно място не Ви дооценяват. Не се разстройвайте! Помислете в коя организация или институция биха били радостни да си сътрудничите, и то – взимайки под внимание Вашите условия. Денят ще бъде великодушен на забавни срещи и евентуално ще имате опция за запознанство с доста симпатични хора. Не би трябвало да форсирате събитията, се ограничете единствено с почтен флирт.

Рак

Днес обкръжаващите ще Ви натрапват своите хрумвания и мисли. Ще се наложи да действате по непознат сюжет и няма да се замисляте изключително за смисъла на ставащото. За през днешния ден е целесъобразно да приемате единствено тези оферти, от които може да спечелите освен Вие, само че и Вашите родственици. Денят ще е сполучлив за нови запознанства, сантиментални срещи и любовни връзки. За всички останали неща забавете хода, а и се пробвайте да си извършите равносметка за всичко това, което сте постигнали напоследък.

Лъв

Мъдрост и разсъдителност ще са Ви доста нужни през този ден, когато се отнася за връзките с Вашия обичан човек. В противоположен случай свадите няма да можете да избегнете, а, като е известно, те не работят удобно на любовта. Упрекнете безпътната си половинка на следващия ден, а през днешния ден се постарайте да потърпите…

Дева

Денят ще бъде сполучлив във всяко отношение. На Вас ще се падне шанса да внесете нов подробност в общуването с обичания човек. Поднесете му някаква изненада. Звездите настояват, че времето е извънредно уместно за сърпрайзи и резултата ще бъде непредвиден. Не подценявайте признаците за настинка, защото профилактичната активност ще предотврати вероятно заболяване. В противоположен случай казуса може да се хронифицира.

Везни

Предстои Ви чувство за полет и вълшебна приказка, чийто воин ненадейно сте станали. Нищо няма да бъде в положение да скапе през днешния ден Вашето въодушевление. Гледайки Ви, хората ще си мислят: „ Има и щастливци на този свят! ”- и тихичко ще Ви завиждат. С бяла злоба. Дай Боже повече такива дни.

Скорпион

Днес наличието на Вашия обичан човек, ще унищожи огромна част от Вашите проекти, а може дори да унищожи режима, с който сте привикнали от прекомерно дълго време. Впрочем, в скоро време няма да съжалявате за това. Само малко, за форма…

Стрелец

Днес ще се деянията като не изключително свестен човек. Това може да провокира напълно естествено неспокойствие и в случай че не раздор, то най-малко огромен скандал. За да се избегне такова развиване на събитията, би трябвало да извършите всичко, което се изисква от Вас, без да вниквате в детайлностите, и без да се пробвате да осмислите ставащото.

Козирог

Днес ще бъдете още по-съобразителни и наблюдателни. Използвайте своите гении, с цел да предпазите някой от хората, които Ви обкръжават, от огромни неточности. Възможно е напъните Ви да не бъдат оценени по достолепие, само че единствено след няколко дни хората ще се разтапят пред Вас за направеното положително и за това, че сте се намесили. Това е следващото удостоверение за това, че постоянно знаете по кое време сте прави! Ще съумеете по друг метод да погледнете на това, по какъв начин сте избрали своето бъдеще и още един път ще се зарадвате, че сте избрали различен път.

Водолей

Един от най-хубавите способи да се оправите във всяка обстановка е, да я погледнете обективно. Ако погледнете на казуса от разнообразни ъгли, то ще можете по-добре да разберете по какъв начин да постъпите и да продължите по-нататък. Днес следва да се сблъскате с някои неща, които ще Ви обезпечат опция, да приложите този метод на процедура. Някои от тях ще Ви забавляват, а други – не напълно. Бъдете колкото се може по-открити през този ден, и тогава ще можете дори и неприятните събития да обърнете в своя изгода.

Риби

Има възможност през днешния ден да започнете да ревнувате своя обичан човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо нереално и неодушевено.: тв приемник, футбол, шопинг или от някаква активност. Изживяването няма да бъде от най- приятните…

/Марица/

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР