Овенът ще се сблъска с промени, а при девата са

...
Овенът ще се сблъска с промени, а при девата са
Коментари Харесай

Овенът ще се сблъска с промени, а при девата са възможни проблеми с колегите.: Хороскопът за 9 април

Овенът ще се сблъска с промени, а при девата са вероятни проблеми с сътрудниците. Ето какъв е дневният ви хороскоп за 9 април.

Зодия Овен

Денят е белязан с промени, приемане на познания продан на информация. По-добре е за вас да не се занимавате с виновни неща и да потърсите вътрешно успокоение в по-творческа работа.

Зодия Телец

Ден, изпълнен с компликации в фамилно и финансово отношение. Неблагоприятното разположение на планетите оказва негативно въздействие на професионалните ви желания.

Зодия Близнаци

Ден изпълнен с компликации в колегиалните и професионални връзки. Вероятно неналичието на обективно отношение към вас от страна на сътрудниците ви изнервя и снижава вашето самочувствие.

Зодия Рак

Днес бъдете прозорливи в постъпките и делата си. Избягвайте отрицателното си отношение към рецензията на близките, не бъдете прекомерно самоуверени, подтиснете самолюбието си.

Зодия Лъв

Неподходящ ден за настоятелен контакти. Не бива да се занимавате с нови неща през днешния ден. По-добре прегледайте старите проекти. Те могат да бъдат доста настоящи към днешна дата.

Зодия Дева

Днес деликатно се оглеждайте в близост. Обърнете внимание на близките – сътрудници, сътрудници и родственици. Възможни са затруднения в връзките с тях.

Зодия Везни

Звездите предсказват триумф на тези от вас, които се занимават с креативен специалности. Вие можете да реализирате набелязаното, с помощта на работоспособността си, за малко време.

Зодия Скорпион

Ден, изпълнен с компликации и трудности. Жизненият ви капацитет се снижава. Бъдете деликатни при работа с остри неща. В съкровен проект сте разочаровани.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за през днешния ден за зодия Стрелец
Днешният ден е доста подобаващ за напредване по служебната стълбица. Не изпускайте този късмет, в случай че имате такива упоритости, финансовото ви положение постепенно, само че несъмнено се покачва.

Зодия Козирог

Разположението на звездите е неподходящо. Проявата на хладнокръвие и обективната оценка на събитията оказват помощ на дамите от знака да избягнат кавгите с колегата или празните диалози, които няма да доведат до нищо съответно, с изключение на цялостно повреждане на връзките.

Зодия Водолей

Предстоят ви голям брой плодотворни креативен контакти и много срещи с забавни хора. Поради чести промени в настроението и самочувствието вие изглеждате многолики и загадъчни.

Зодия Риби

Участието в фамилен бизнес е преференциално за вас. Възможността да печелите, дори без да излизате от вкъщи си ви дава опцията да имате повече свободно време, което може да прекарвате с приятни за вас хора.

Източник: Хороскопа 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР