Овен Ако сте по-обективни ще се убедите, че и околните имат

...
Овен
Ако сте по-обективни ще се убедите, че и околните имат
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 4 март

Овен
Ако сте по-обективни ще се убедите, че и близките имат добродетели, даже може да ви оказват помощ за някои неща. Не бъдете твърдо уверени в личната си справедливост, вслушвайте се от време на време и в непознатото мнение, в случай че не друго може да научите нещо потребно.
  Телец
Малко по-разсеяни от нормално ще сте през днешния ден, само че пък март допуска тъкмо такова държание. Важното е да знаете накъде сте тръгнали, към какво се стремите, а където ви е вниманието, там нещата порастват. А и пролет иде.
  Близнаци
Използвайте информацията, която получавате по най-хубавия вероятен метод. А кой е той би трябвало сами да сте разбрали. Просто си дайте сметка какъв брой скъпо е това, което сте научили.
  Рак
На моменти ще ви липсва съпричастност към хората към вас. Вие добре виждате по какъв начин стоят нещата и можете да дадете справедлива оценка, само че това може да ви прави малко жестоки в очите на близките. Помислете.
  Лъв
Всичко през днешния ден ще вършиме със пристрастеност и предпочитание, на моменти даже мъчително предпочитание. Това с преодоляването на страстите е сложна работа, само че най-малко гледайте да ги разпределите по-равномерно денем, че другояче ще се чувствате много напрегнати.
  Дева
Не се опитвайте да свършите всичко,което сте си наумили сутринта,защото още към обяд ще се чувствате изтощени и унили. Най-добре си намерете помощници или по-лесен метод да извършите проекта си.
  Везни
Намерете приложение на гениалните си хрумвания. Ей по този начин - на подбив - може да намерите някой искащ да инвестирате в гениалните ви хрумвания. Само внимавайте какво обещавате, бъдете съществени в това.
  Скорпион
Не подценявайте детайлите, те могат да се окажат основни. Дайте си време да огледате нещата от всички страни и не правете нещо единствено, тъй като по този начин ще извършите усещане, направете го, тъй като ви харесва.
  Стрелец
Интересен ден се обрисува. Ще усещате мощен повод за деяние и изява, ще имате потребност от повече внимание и от това да се изразявате по най-различни блестящи способи. Просто не прекалявайте, не всички могат да понесат толкоз доста сила.
  Козирог
Доста неща се случват вкъщи ви, даже малко повече от нужното. Определено не преяждайте и не преувеличавайте протичащото се към вас. Всичко е наред, просто сега малко се наместват нещата.
  Водолей
Най-важното е, че ще има нови усещания, а всичко останало е апропо. Ще имате опция да попътувате и да се срещнете с близки или хора, които от дълго време не сте виждали. Пътешественическата ви душа ще се нахрани с нови прекарвания.
  Риби
Хубав ден да си дадете сметка какъв брой доста неща имате. Може пък да решите да подредите полезностите си. Внимавайте с похапването през днешния ден, не прекалявайте. Нахранете се с други неща като приятни диалози и срещи да вземем за пример.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР