Овен Всеки от ума си тегли. Даже и в най-умните

...
Овен Всеки от ума си тегли. Даже и в най-умните
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 8 януари 2023 г.

Овен
Всеки от мозъка си тегли. Даже и в най-умните книжки по приложна логика на психиката може да се окаже че е написано нещо такова, което напълно да не Ви прави работа и дори и да Ви пречи в последователното създаване и изглаждане на връзките с Вашия обичан човек. По-добре отхвърлете умните препоръки на умните психолози и дейставайте на собствен боязън и риск.
Телец
В никакъв случай не би трябвало да се съмнявате в своите качества! В препълнения Ви график няма място за подозрение. Освен това те са изцяло неоснователни. Вие освен ще можете мигновено да разгледате евентуалните проблеми и спорове, само че ще съумеете и да покажете метод за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента, когато ще постигнете своето и ще дарите на обстановката своето неповторимо обаяние.

Близнаци
Днес стремежът Ви ще е обвързван с промени към по-добро в деловата сфера. Има възможност да получите непредвидени и забавни оферти, както и опция да се присъедините към доста перспективен план. Знайте, че условията, които ще бъдат предявени към Вас ще се окажат много комплицирани, и по тази причина няма да имате никаква опция за разпределяне. Но има и положителни вести: Вие сте в цифрата на дребното хора, които ще съумеят да се оправят с целия този безпорядък и дразнещи дреболии, които през днешния ден ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа! Ако става дума за самообладание, то ще Ви е доста належащо през идващите няколко дни, а за днешния да не приказваме...

Рак
Ако се занимавате с комерсиална активност, значи Ви следва един сполучлив ден. Ще имате опция да намерите сполучливо приложение на своите пари, да сключите преференциална договорка, а може и да започнете работа по някакъв преференциален план. Останалите неща ще „ вървят ” някак мъчно, защото работите, не ориентирани към приемане на финансова полза, ще се придвижват много по-бавно от нормалното. Емоционалният декор не е удобен, само че Вие ще запазите успокоение и положително разположение на духа. Отношенията, започващи през днешния ден, ще бъдат продължителни и съществени.

Лъв
Упорито се пробвате да преуспеете в нещата, които Ви се костват значими и забавни. Направете пауза, с цел да си поотдъхнете, и по едно и също време с това още веднъж да обмислите всичко. Не е изключено да решите да тръгнете напълно в друго направление. Не постоянно ще успявате да намерите общ език с хората, които Ви заобикалят и сякащ ги гледате през лупа, която усилва всеки техен минус. Преди да критикувате всички и всичко, замислете се за личното си държание. Забелязвате непознатите стремежи, само че не ги разбирате и не ги одобрявате. В резултат даже и най-близките Ви другари са принудени да се пазят от нападки и рецензии.Дръжте се по-меко, с цел да запазите мира.

Дева
Предстои ден на всемирски развлечения и интензивно присъединяване в събитията, привличащи вниманието на публиката. Следва да се държите доста внимателно: сплетниците ще се възползват от всеки Ваш пропуск, с цел да нанесат удар по Вашата известност. Днес слуховете се разпрстраняват с фантастична експедитивност. Постарайте се да прекарате по-голяма част от времето си със фамилията. Може да се наложи да потърсите помощ от представителите на по-старото потомство. Ако сте на междинна възраст, може да Ви зарадват вести, получени от порасналите деца.

Везни
Днес е добре да позволите на своя обичан човек да Ви помогне в нещо, даже и помощта му изобщо да бе Ви е нужна. За него е доста значимо да почувства, че в действителност Ви е необходим като човек и доста цените наличието мъ, паралелно с Вас. В противоположен случай ще се наложи да го лекувате от неприятно въодушевление.

Скорпион
Няма да е елементарно на Вашия обичан човек да разбере, за какво не можете да му отделите толкоз внимание, колкото той счита за нужно. Може би си заслужава да му обясните какво е Вашето систематизиране на времето, а и душевното Ви положение, с цел да престанат да го удивляват сходни неща?...

Стрелец
През днешния ден ще бъде мъчно да проявявате свободно възприятията си, както и да развивате естествените си креативен дадености. Ваша съществена задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на към този момент направена поръчка. Звездите настояват че победа ( или различен позитивен резултат) е допустима, само че за задачата ще би трябвало да се преодоляват трудности. Полученият резултат може да се окаже очевидно по-нисък от упованията. За да не останете на загуба, не пилейте вниманието си за дреболии и се концентрирате на основното, като незабавно вярно организирайте интересуващите Ви планове.

Козирог
Не всичко върви безпрепятствено и има риск за крах във значима за Вас работа. Опитвайки се да предвидите всичко, Вие губите в размишления скъпо време, а от положителните резултати се възползват други. Всъщност, за Вас не остава нищо. Нужна е повече храброст, с цел да постигнете това, към което се стремите. Много скоро пред Вас ще се открие опция, да покажете своите благоприятни условия и гений, та по тази причина не е зле да се опитате да удържите своя голословен боязън. Престанете единствено да мислите, какво е хубаво за Вас, и какво - вярно...

Водолей
Нищо не значещ диалог за времето с чужд човек, може да докара до напълно значими последици. Затова преди да се оплачете от мраз, вятър или ненавиждан дъжд, избере си по-симпатичен и прелестен събеседник. Че знае ли се?...

Риби
Ако през днешния ден започнете да въвеждате порядък в своята архива, обезателно ще намерите нещо любопитно и от дълго време забравено, което ще Ви подсети за Вашия някогашен обичан човек, или за началото на отнощенията Ви с Вашия настоящ обичан. Затова в случай че не се боите да си спомняте, захващайте се!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР