Овен Внимателно! Вероятността от грешки и пропуски , една от

...
Овен Внимателно! Вероятността от грешки и пропуски , една от
Коментари Харесай

Хороскоп за петък, 25 август 2023 г.

Овен
Внимателно! Вероятността от неточности и пропуски, една от които ще Ви принуди да се откажете от своите проекти или значително да ги измените, е доста висока. Ако през днешния ден не деянията нерешителност, след това ще съжалявате. Обмисляйте всяка крачка, старайте се да оценявате своите действия от позиция на другите хора. Може да съумеете да извършите още прекалено много неща, само че за задачата трябвая да действате независимо и да не разчитате на никого. Само че не би трябвало да забравяте, че блестящите вероятности, откриващи се пред Вас, напълно не са мотив да забравяте обещанията, които сте дали на своите другари и близки.
Телец
Вашият обичан човек ще се отнася към Вас по този начин, както се отнася към своите родители. Даже в този момент да е учтив и деликатен, след няколко години и Вие може да станнете обект на неспокойствие и дори понякога на рецензии.Затова би трябвало през днешния ден да понаблюдавате връзките в неговото семейство, и да си извършите съответните заключения.

Близнаци
През този ден звездите Ви пожелават самообладание, тъй като без това качество мъчно бихте изкарали до Вашия обичан човек повече от 10 минути. Впрочем, в случай че съумеете да деянията чудеса от устойчивост, старанията Ви ще Ви се върнат многократно. Няма да съжалявате!

Рак
За да постигнете трайно единодушие с сътрудниците, най-много ще Ви оказват помощ на практика съображения: материални или професионални. Не маловажна роля ще има съгласуването по мирогледни, правни и религиозни въпроси. Еднаквото обучение и сходните убеждения значително ще оказват помощ за постигане на рационална договореност. Не е изключено несъмнено влияние на вашето партньорство да окаже идно или отдавнашно пътешестване.

Лъв
Може да разчитате на нарастване на приходите. Трябва да се замислите. Как да похарчите „ непотребните ” пари/. Ако не се отнесете към този въпрос с нужната съвестност, получените суми ще изчезнат по най-удивителен метод и в напълно къс период. Денят е доста подобаващ за благоустройство на жилището, както ще съумеете да създадете комфорт и уют с минимални разноски. Освен това е подобаващ и за начало на взаимен живот с обичания човек. Влюбените, които заминат в този момент на сантиментално пътешестване, ще прекарат времето си прелестно.

Дева
Вашата задача за през днешния ден е да планирате взаимния ви живот за месец напред. Да определите точната дата, от която Вашия обичан човек би трябвало да Ви обича още повече, е много мъчно, само че да решите по кое време дружно ще отидете на спектакъл, кино или галерия, е изцяло по силите ви. Само си запишете всичко, че другояче ще забравите.

Везни
Днес в връзките с обичания Ви човек ще се случи нещо неразбираемо, необяснимо и необичайно, което никаква логичност - нито мъжка, нито женска, няма да може да разбере. Затова ще се наложи да действате като на сляпо и да намерите излаз от обстановката опипом, или... по миризмата.

Скорпион
Днес няма да сте най-общителния човек и не желаете да бъдете, а и никой не изисква това от Вас, нито се пробва да Ви принуди. Общуването с обичания може да се ограничи до ласкава целувка или СМС, състоящ се единствено от една дума – ОБИЧАМ. И всичко ще бъде наред.

Стрелец
В паниката дребните елементи витаят над Вас и малко сте изостанали в опита си да ги наблюдавате. Няма защо да се вълнувате. Ако се захванете за работа и си разработите някакъв учредителен проект, безусловно ще съумеете! Гонят Ви крайни периоди, просрочена сметка или диск, който не сте изготвили на време, а това може да предизвика някои неприятности, в случай че не сте задоволително внимателни. Като се има поради общото Ви положение, би могло да приемете две разнообразни оферти за едно и също време.Само че е по-добре да откажете и двете и да се усамотите, с цел да си отпочинете и да се реорганизирате.

Козирог
Удивително е, само че през днешния ден няма да Ви се желае да мислите за последствията от своето държание, както и за това, по какъв начин то ще се отрази на по нататъшните Ви връзки с обичания човек. Даже и изобщо на каквото и да било... Ще постъпвате по този начин, както Ви се желае, и ще вършиме това, което Ви се прави.

Водолей
Някой напоследък е провокирал у Вас доста положителни страсти, като Ви е дал да разберете, че възприятията Ви са взаимни. И какво да вършиме от тук нататък? Като начало свалете от лицето си маската на потрес, и се усмихнете. Може също да помислите, и къде да отидете дружно да вечеряте. Трябва да съберете сили, с цел да имате опция да вършиме и за в бъдеще същото положително усещане.

Риби
Този ден може да бъде изпълнен със знаци и по тази причина се постарайте да бъдете оптимално деликатни и наблюдавайте света към себе си. Обръщайте изключително внимание на необикновените съвпадения и не се учудвайте, в случай че някой различен стартира да се държи по напълно нетипичен за него метод. Продължавайте да вървите по пътя, по който се движите в този момент. Ако усетите някакво безпокойствие за неща, които се отнасят за живота Ви, точно през днешния ден може да намерите толкоз нужното Ви утешение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР