Овен Вие сте свикнали да получавате всичко, което искате. Сега

...
Овен Вие сте свикнали да получавате всичко, което искате. Сега
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Вие сте привикнали да получавате всичко, което желаете. Сега отделете повече време на фамилията. Не са изключени кавги и недоразумения. Обърнете внимание на измененията, които се случват в живота ви.

Телец
Насочете напъните си към подсилване на фамилното благоденствие, грижа за околните и непоклатимост в персоналните връзки. Спрете да се оплаквате от живота. Козметичен ремонт вкъщи ще донесе само задоволство.

Близнаци
Днес би трябвало да се обърне особено внимание на решенията на значими житейски проблеми. Възникналите въпроси няма да бъдат жизненоважни, само че тяхното решение ще отнеме доста време и сила.

Рак
Днес ще бъдете изпълнени със мощ и сила. Старайте се да разчитате единствено на себе си, само че в случай че някой поеме самодейността да ви помогне, не отхвърляйте. Пийте повече вода и консумирайте витамини, с цел да поддържате имунитета си.

Лъв
Обърнете по-специално внимание на фамилията си и хората към себе си, покажете своятa обвързаност към тях. Може да има изненади, които изискват бърз и съответен отговор на протичащото се.

Дева
Днес се чувствате добре и в приповдигнато въодушевление. Организирайте с обичания човек сантиментална вечеря на свещи и музика. Ако сте несемейни, пробвайте се да не пренебрегвате опциите за ново запознанство.

Везни
Трябва да контролирате страстите, защото можете да избухнете и да станете груби, да обидите обичания човек. Ако имате планувани съществени диалози за този ден, тогава е по-добре да ги отложите.

Скорпион
Днес е по-добре да се откажете от опасности и опити, по-добре да употребявате потвърдени и тествани способи. В този ден би трябвало да избягвате изясняването на връзките с нараснал звук.

Стрелец
Звездите споделят, че през днешния ден е добре да се отхвърлят всички страхове и подозрения. Ако видите, че по пътя се е появила непреодолима стена, тогава не се опитвайте да я пробиете, а да я заобиколите.

Козирог
Днес ориста ще ви даде опция да съумеете в няколко посоки едновременно. Ако изберете вярната тактика, ще се справите с всички въпроси. Дръжте думите си под надзор и помислете добре, преди да кажете нещо на глас.

Водолей
Днес ще се чувствате добре както физически, по този начин и прочувствено. Опитайте се да действате уверено и всички проблеми ще бъдат решени като че ли от единствено себе си. Не губете време за неща, които не носят нито изгода, нито наслаждение.

Риби
Днес доминира духовният съставен елемент на живота. Вие сте изключително податливи на хубостта във всичките ѝ проявления. Фантазиите могат да бъдат толкоз ярки, че надали ще се разграничават от действителността.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР