Овен Вие се възползвате успешно от енергичните планетни транзити. Този

...
Овен Вие се възползвате успешно от енергичните планетни транзити. Този
Коментари Харесай

Хороскоп за 25 август: Успешен ще е денят за няколко зодии

Овен
Вие се възползвате сполучливо от енергичните планетни преноси. Този ден би трябвало да бъде маркиран с бял тебешир. Очаквайте да изпитате мощни страсти! Най-накрая ще видите ясно играта на някои хора.

Телец
Бъдете отзивчиви, това ви носи шанс. В този миг небето акцентира известна носталгия, само че също по този начин може да ви въодушеви и да ви свърже удобно с вашата вътрешен глас. Вероятно ще прекалите с някои неща, запазете възприятие за мярка, не претоварвайте тялото си.

Близнаци
Това е ден на подсъзнателна тревога. Изчакайте ден-два и ще откриете, че е било единствено нервно напрежение. Ако можете да следвате инстинктите си, без да критикувате, това ще направи живота ви доста по-лесен.

Рак
Днес ще бъдете склонни да се оставите да бъдете претрупани от емоционалност и сензитивност. Липсата на самочувствие ще ви направи по-зависими от колегата ви, който може да не схваща безусловно вашите реакции.

Лъв
Този ден ще бъде динамичен, има хиляди неща за извършване, останете фокусирани върху най-важното, с цел да не се разпилявате. Претоварени или обзети от досада, няма приблизително състояние, вие сте в крайник с всичко, стремите се да балансирате всекидневието си.

Дева
Съмнявате се в силите си по отношение на някои неща. Вместо да се отчайвате, по-добре е да се отпуснете, да се успокоите и да мислите позитивно за нещата, които бихте желали да преживеете.

Везни
Предстои ви един прекрасен ден. Никаква спънка няма да ви застане на пътя ви. Вратите се отварят, в случай че имате потребност от помощ. Звездите не престават да въздействат позитивно на вашия прочувствен живот.

Скорпион
Вие не оставате незабелязани и нищо няма да се случи без вас. Времето към този момент не е за празни хрумвания. Жадувате за нови завоевания. Сега е моментът за ангажираност, точност и подробно обмисляне на идните стадии.

Стрелец
Искате да поддържате креативен продан в връзките. Къпете се в естетика, която би трябвало да докара до нежна вечер, само че внимавайте: думите ви могат да провокират комплициране в спокойната атмосфера...

Козирог
Небето е притежател на съответни шансове, на благоприятни условия. Затова би трябвало да останете отворени и да слушате какво се случва към вас. Гъвкавостта и способността да се адаптирате към всяка обстановка ще бъдат измежду най-хубавите ви преимущества през днешния ден.

Водолей
Винаги сте подготвени да отлетите за спасяването на другите и най-много за спасяването на вашите близки. Изведнъж забравяте главното: себе си. Вашите любови изискват внимание. Ако обстановката се проточи, продължете оттова, където сте спрели.

Риби
Изцяло ориентирани към вашия вътрешен свят, ще бъдете добре въодушевени да продължите напред в своите планове, нагоре. Преуморявате се и умората може да ви изиграе номера. Отделете време да презаредите батериите си насаме и умерено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР