ОВЕН Вашият мъж мечта обича докрай и безрезервно, също като

...
ОВЕН Вашият мъж мечта обича докрай и безрезервно, също като
Коментари Харесай

Как изглежда вашият мъж мечта според ЗОДИЯТА ви?

ОВЕН

Вашият мъж фантазия обича до дъно и безусловно, също като вас. Търсите човек, който да е подготвен да ви изслушва. Трябва да ви схваща и да ви обкръжава с внимание. 



ТЕЛЕЦ

Вашият мъж фантазия би трябвало да е човек със мощна воля и самообладание и имате сходни ползи, полезности и даже страхове. 

БЛИЗНАЦИ

Вашият мъж фантазия е импровизиран и обича да ви сервира дребни изненади. Вие елементарно се отегчавате, по тази причина и ви би трябвало човек, който прави живота ви разнороден. Вашият мъж фантазия знае по какъв начин да накара пеперудите в стомаха ви да пърхат.

РАК

Вашият мъж фантазия е подготвен да се оправи с всевъзможните ви настроения и паники. Той е човек, който не бяга, когато обстановката стане напечена. Вашият мъж фантазия е сензитивен и съчувствен.

ЛЪВ

Вашият мъж фантазия е убеден в себе си. Той е постигнал всичко мечтано в живота; убеден е и го демонстрира. Човекът за вас знае какво желае. 

ДЕВА

Търсите човек, който държи на стабилността и не се предава елементарно. Вашият мъж фантазия би трябвало да е гальовен и спокоен. С самообладание би трябвало да доближи до сърцето ви. 

ВЕЗНИ

Най-важното качество за вас е постоянството. Мъжът фантазия би трябвало да е подготвен на сериозна връзка през цялото време, тъй като вие нямате време за игрички.

СКОРПИОН
Защо лъвът е най-хубавият другар от зодиака
1. Лъвът постоянно стои зад вас Ако имате другар Лъв, то би трябвало да сте сигурни, че те ще ви пазят гърба, без значение какво се случва. Те...

Държите половинката ви да е глава на фамилията - във всички вероятни аспекти - финансово и прочувствено. Мъжът фантазия е почтен и с възприятие за комизъм.

СТРЕЛЕЦ

Мъжът фантазия би трябвало да схваща свободолюбивия ви дух и желанието ви да се забавлявате с другари и не би трябвало да е ревностен.

КОЗИРОГ

Макар да имате твърда обвивка, истината е, че се нуждаете от човек, при който да намерите разтуха в сложни времена. Той би трябвало да е толерантен и да схваща, че зад твърдата ви обвивка се крие нежна душа.
4 двойки зодии, които ще да бъдат щастливи дружно
Знаете ли,че зодията има въздействие върху това какви връзки имаме и до какъв брой съвместими сме? И до момента в който си мислите, че може би можете да...



ВОДОЛЕЙ

Вие, като Водолей, имате доста различен взор към нещата от живота и се нуждаете от някой, който е в действителност специфичен. Мъжът фантазия би трябвало да е почтен и да не си разрешава да ви управлява.

РИБИ

Мъжът фантазия би трябвало да е подготвен на съществено обвързване през цялото време. Готови сте на съществено обвързване, откакто намерите тези качества в половинката си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР