Овен Вашата енергия е в разгара си, но не съвпада

...
Овен Вашата енергия е в разгара си, но не съвпада
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

Овен
Вашата сила е в разгара си, само че не съответствува с силата на болшинството хора. Макар че сега обстановката за вас е пределно ясна, другите към момента блуждаят в мрачевина. Колкото и да се стараете, не можете да ги накарате да схванат. Дайте им опция сами да осмислят нещата и не ги карайте да се сдържат. Продължавайте да вървите напред, а те, рано или късно, ще ви настигнат. Раздялата ще стане тестване във Вашия живот и ще Ви помогне да разберете, каква полезност съставляват за вас другите хора в живота ви. На индивида, който обичате, кажете какво изпитвате към него.

Телец
Телците, както нормално, са правилни на закона и съблюдават традициите, само че през днешния ден са склонни да нарушават разпоредбите и да постъпват по този начин, както им подсказва интуицията. Обкръжаващите ще недоумяват, когато постигате триумф, и ще са уверени, че всичко е станало вследствие на случайност, на стичане на събитията и напълно не може да имате някаква заслуга за това, а камо ли, че е плод на вашите старания. През този ден е най-добре да не обсъждате съществени въпроси, а да се отдадете на неофициално другарство с другари. Ще блеснете с духовитост и ще повдигате настроението на обкръжаващите. Лесно ще завоювате благосклонностите и дори може да породите у някого същинска обич.

Близнаци
Денят ще ви зарадва с вести, свързани с финанси. Може да разчитате на повишение на заплатата, или на приемане на награди. На някои представители на знака ще бъде дадена опция, с цел да получат спомагателна работа. Не е изключено и покачване в служба, само че за задачата би трябвало да прибегнете до ловкост. Работата ще бъде толкоз доста, че за другарство с околните, както и за отмора, време няма да има. През днешния ден ще сте склонни да жертвате плануваните развлечения поради потребни занимания, което доста ще зарадва по-възрастните родственици, само че ще огорчи приятелите.

Рак
Най-важното за вас в този момент е да не привиквате към хубавото. А то в връзките с вашия обичан човек през днешния ден ще бъде прекомерно доста. В някои моменти дори ще ви се коства, че спите или ненадейно сте попаднали в приказка. Какво пък, дано е по този начин! От това ще получите най-много наслаждение!

Лъв
Вашият обичан човек през днешния ден няма да може да се възползва от тези богатства, които в обилие ще му предоставите. Затова ще се наложи или интензивно да му помогнете, или изобщо нищо да не му предоставяте – за какво да му давате това, което, по този начин или другояче, в никакъв случай няма да може да употребява....

Дева
Странен ден е в действителност, от самото начало ще имате чувство за някаква обреченост. Не предизвиквайте ориста, че най-после в действителност може да ви застигне. Правете каквото би трябвало, пък тогава няма по какъв начин да не стане каквото желаете.

Везни
Неочаквано ще разберете, какво би трябвало да извършите, с цел да измененията своя живот към по-добро. Крачката би трябвало да е доста смела и нееднозначна, само че вие сте изцяло подготвени за нея, и по тази причина няма смисъл да губите време. Неочаквано ще се появят съдружници, помощници и съидейници, с които ще ви бъде доста прелестно да имате работа, а връзките, наскоро почнали като настоятелен, ще преминат в неофициално другарски. Самите вие не си губите главата, а и можете да очаровате съвсем всекиго.

Скорпион
Продължавайте да се показвате като водач - това прави работа. Възможно е, резултатите да ви накарат да чакате, само че зад себе си ще оставите прекалено много хора. Никой не вижда обстановката по този начин добре, както вие, а това е доста хубаво. Самолюбието ви се разгаря, само че не му позволявайте, да се разгори още повече. Вместо това, минете по пътя на най-малкото противодействие и дочакайте другите да ви догонят. Те ще могат да поемат тежестта, до момента в който вие стоите в коридорите, подготвен да скочите назад, в случай че това е належащо.

Стрелец
Започнете деня с реализация на някаква смела и свежа концепция. Даже и да е много глупава и изцяло безсмислена, самият факт за въплъщаването и в живота ви въодушевява за нови, по-полезни подвизи. Денят е обвързван с повишаване на креативния капацитет и опция да намерите почтено и преференциално приложение на своите гении. Близките имат вяра във вас- това е извънредно прелестно, само че изисква виновен метод към решаването на всяка задача. Ако чувствате, че това не ви е по силите, по-добре си кажете незабавно. После ще ви бъде доста по-трудно да признаете своята уязвимост.

Козирог
Може да се раздавате, а може и да вършиме това прекомерно доста. На работата се постарайте, да намерите златната среда. В края на краищата не може да се чувствате задоволени, в случай че не се потопите изцяло в това, което вършиме. В същото време би трябвало да се убедите, че към края на деня ще имате в излишък задоволително сила, с цел да може да отидете в спортната зала и да вечеряте, както прилича. Ако нямате сили за това, значи нещо незабавно би трябвало да се промени.

Водолей
Обичате да се гмуркате с главата надолу в дълбокото, изключително в случай че става дума за вихъра на любовта! Но в случай че стремежът ви е до дъно да натиснете педала на газта в връзки, които едвам набират скорост след старта, забавете темпото! Прекарайте идващите няколко дни уединено със себе си и решете, в действителност ли този човек си заслужава напъните, с цел да можете да изведете връзките с него на идващото равнище. Ако това е нормално развлечение, опитите да го превърнете в нещо по-голямо, единствено ще оставят противен привкус в устата ви. Но в случай че откакто изминат 72 часа, към момента усещате възторг за продължение напред, тогава не се бавете.

Риби
Днес малко количество алкохол ще ви помогне да се разкрепостите, а това ще рече - по-лесно да намерите общ език със своя обичан човек. Само че не би трябвало да минавате зад лимита и да злоупотребявате с този незабравим асистент, че в един миг той може освен да стартира да ви пречи, а и да ви направи за смях.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР